Se pare ca va veni o brigada italiana ca sa arbitreze pe Dinamo - Steaua. Daca chiar e asa io ma bucur! ![]()
![]()
![]()
Se pare ca va veni o brigada italiana ca sa arbitreze pe Dinamo - Steaua. Daca chiar e asa io ma bucur! ![]()
![]()
![]()
mai putin conteaza cine arbitreaza...sa joace Steaua bine si nimeni nu ne sta in cale...
am un preten care e dinamovist si zice ca si-o vor lua cu 3-1... :lol:
am un preten care e dinamovist si zice ca si-o vor lua cu 3-1... :lol:
Pai normal ca si-o vor lua... :lol:
dar nu cu 3-1 ci cu 4-1 :lol:
trebuie sa ii umilim rau de tot, la ei acasa, sa nu mai zica "domne am pierdut la mustata"
Cand a mai fost un italian la un derby parca am castigat sa speram ca ne poarta noroc si acum.
nimeni nu poate sta in fata Stelei .... nici arbitri
.....orice arbitri vom ava la meic Steaua va castiga
!
bai nu stiu cum sunt altii, dar eu cand ma uit la Dinamo, mi se intoarce stomacul pe dos, numai cand le vad meclele, echipamentul ala, culorile alea... imi vine sa vars, deci chiar vb serios, si nush ce ma face sa cred ca la fel ar fi si daca nu as fi Stelist... e cea mai urata echipa pe care a lasat-o Dumnezeu pe pamant (ma rog, din cele cunoscute mie), cand i-am vazut iar cum au castigat azi, in min 92, am zis ca nu se poate, era sa sparg televizorul (norocul lui ca era luat de o saptamana ca altfel...)
Modul lor infect de a fi, de a juca, totul, se vede in interviuri, se vede pe teren din primele minute ale unui joc, sunt niste lepre, nu se pot compara cu Steaua, nu ne ajung la degetul mic din nici un punct de vedere... si ma intreb eu, cum ar putea un arbitru sa nu fie cel putin corect intr-un meci ca asta... un arbitru strain, deci obiectiv... la multe faze, la multe meciuri (in special in debut, si de fapt debutul meciului conteaza cel mai mult in ohcii unui arbitru), se vede ca Steaua face arta, joaca frumos, dezinvolt, fantezist, inteligent, modern... in timp ce rabicii aia dau cu bufa, doar doar o iesi ceva... nu vad cum am putea sa nu castigam, nu mi-as putea imagina altceva decat o umilinta pe care sa le-o administram, Dinamo e de locul 10, cu indulgenta, in momentul asta, Dinamo n-are fatza nici macar sa joace cu noi, Dinamo e un nimic...
Ce noroc chior au avut ... , si la bacau ca si la faru in min 90 , se pare ca noroculor rromilor a plecat in groapa . Dar Steaua este unica si ii vor umili pe catelusi la ei acasa . Pronostic dinam0-Steaua 0-5
nici un arbitru de pe pamant sau din cer nu are ce sa faca la meciul cu maidanezii.dupa cum joaca si la atitudinea pe care o au in teren, ii mancam de vii.pacat ca a dat gol un fost stelist
Ce noroc chior au avut ... , si la bacau ca si la faru in min 90 , se pare ca noroculor rromilor a plecat in groapa . Dar Steaua este unica si ii vor umili pe catelusi la ei acasa . Pronostic dinam0-Steaua 0-5
si la final?
daca nu intervine starea aia de automultumire la ai nostri... io zic ca putem sa le dam 6, judecand strict dupa joc si dupa apararea pe care (n-)o au...
Se mobilizeaza si ei la derby-uri(ma refer la dinamovisti). Nu trebuie sa ii subestimam pentru ca am face o mare greseala. Dar toate la timpul lor; momentan ne axam pe meciul cu Rapid.
Sunt convins,va fi macel.Nu avem cum sa nu-i facem oase de ciorba si carnita de friptura,tocanita si altele.Pentru ca sunt prea slabi.Se mai tin pe picioare doar in virtutea inertiei.
Dupa noi,vor mai avea viata grea cu Rapidul,cu Clujul,cu Timisoara...Ar trebui sa mai aiba viata grea si cu Sportul,dar tinand cont ca in fruntea "studentilor" se afla un om de afaceri (Siman) si un dinamovist inrait (Multescu),mica speranta.
Important e sa piarda macar 6 puncte,ca atunci adio campionat.
Fotbal la taraba facut de Nesimtoiu,Borcea and co.
mai putin conteaza cine arbitreaza...sa joace Steaua bine si nimeni nu ne sta in cale...[/quote
Ce e cu video-ul ala DJ?
Sa nu uitam ca palmaresul im meciurile cu cainii nu ne este favorabil si ca acestia fie ca ne place sau nu... sunt pe primul loc...
Pana in prezent, s-au disputat 113 meciuri Dinamo - Steaua si Steaua - Dinamo. Au fost 42 de egaluri, 38 de victorii pentru Dinamo, 33 victorii pentru Steaua. Golaveraj Dinamo - Steaua, 151-153.
Se vor mobiliza dar eu cred ca putem face cel putin egal
tre sane pisam pe statisticele astea.... e vorba de forma echipei , si momentar Steaua e in forma mult, dar mult mai buna.
FORZA Steaua FORZA Steaua ALE ALE
si cu Sportul,dar tinand cont ca in fruntea "studentilor" se afla un om de afaceri (Siman) si un dinamovist inrait (Multescu),mica speranta.
parca si Laca ne-a smuls un egal cand ii antrena pe Brasov.. nu mai stiu exact despre ce era vb, dar parca era pe final de campionat, un egal in ultimul minut, care... ne-a scos din carti, sau ceva de genul asta... la fel si Hagi, care desi e stelist, a venit cu Poli sa ne bata...
io cred ca sunt multi dinamovisti cu capul pe umeri, ca Prunea, ca Lupescu sau Raducioiu, care realizeaza ca la Dinamo nu se intampla decat lucruri rele, si care isi dau seama ca se impune o schimbare, iar schimbarea va aparea doar ca urmare a lipsei severe de rezultate...
Oricum, ca joc, la momentul asta, Sportul e peste Dinamo. Parerea mea.
Pana in prezent, s-au disputat 113 meciuri Dinamo - Steaua si Steaua - Dinamo. Au fost 42 de egaluri, 38 de victorii pentru Dinamo, 33 victorii pentru Steaua. Golaveraj Dinamo - Steaua, 151-153.
deci ei ne-au batut de mai multe ori, dar totusi avem golaveraj pozitiv. ceea ce inseamna ca... nu i-am batut noi des, dar cand i-am prins, le-am dat-o tare, i-am ars... asa o sa fie si-acum, n-are cum sa fie altfel... sa vezi ce-i face Cristea sa se dea cap in cap...