FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

AM NEVOIE SA MA AJUTATI CU CEVA!

tanya05.04.2006 13:13

Sper sa nu va enervez sau ceva,dar am mare nevoie de ceva............

Luna asta e ziua varului meu si fiindca tin f mult la el, vreau sa-i fac cadou ceva unic,un tricou cu autografele jucatorilor de la Steaua...nu ma bani sa cumpar sau ceva de genu si m-am gandit ca voi...ca niste baieti cumsecade mi-ati putea trimite...va dau adresa....ce ziceti,ma puteti ajuta?

Sper ca nu v-am plictisit sau enervat sau ceva de genu.Stiu ca nu asta e locu unde se vb de-astea dar nu mi-a venit alta idee.Va pup si ast rasp pe adresa r***@*** :lol:

ManiaCU05.04.2006 14:30

Ce stii sa faci pentru tricoul ala :))))=)))) :lol: :lol: :lol:

Dj05.04.2006 14:50

asa lauda`ne..poate poate.. :P

antonika06.04.2006 07:24
Sper sa nu va enervez sau ceva,dar am mare nevoie de ceva............

Luna asta e ziua varului meu si fiindca tin f mult la el, vreau sa-i fac cadou ceva unic,un tricou cu autografele jucatorilor de la Steaua...nu ma bani sa cumpar sau ceva de genu si m-am gandit ca voi...ca niste baieti cumsecade mi-ati putea trimite...va dau adresa....ce ziceti,ma puteti ajuta?

Sper ca nu v-am plictisit sau enervat sau ceva de genu.Stiu ca nu asta e locu unde se vb de-astea dar nu mi-a venit alta idee.Va pup si ast rasp pe adresa r***@*** :lol:

stai asa lasa-ma sa inteleg mai bine, vrei ca noi sa-ti trimitem bani ka tu sai iei lu vartu un tricou cu semnat cu Steaua ??? dak vrei iti trimit eu un tricou semnat de mine, dar inca nu-s vedeta!

cocoapuff_Steaua07.04.2006 22:22

asta-i tare =))

Katau11.04.2006 00:49

ia da adresa :))