FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

ATENTIE

horse3723.09.2004 14:23

Dupa comportamentul lui Ciobanul la postul OTV, ma intreb ce sanse avem noi ca club daca viata in Romnia intra in normal.

Smenu, muschii, taria in masele, care este, bani negrii si tot ceea ce tine de sa moara mama or sa dispara iar noi vom fi cu Gigi.

Halal conducator. Imi doresc ca acest club la care tin foarte mult sa ajunga pe mainile unor oameni care sa fie la inaltimea celui mai galonat club de fotbal din istoria Romaniei. Nu avem nevoie de banii unuia care este scizofrenic, care sufera de delirium tremens (vezi cum plangea in fata fanfarei din Buzau).

ESTE INADMISIBIL!

Fara sa fac parte dintr-un partid politic sau sa fiu inaintea cuiva, va intreb? Pe cine vedeti conducator de club in locul lui Ciobanul? Eu voi deschide acest "top".

1. Marcel Puscas

Virgil23.09.2004 19:03

Ciobanul este presedinte si în acelasi timp patron al Stelei.Un patron nu poate fi schimbat.Dar nu vad rostul ideii tale.Atâta timp cât nu ne deranjeaza,de ce sa ne bagam în problemele sale extrasteliste.E treaba lui ce face cu timpul sau liber.Atâta timp cât clubului îi merge bine,jucatorii sunt platiti la timp,sunt cumparati jucatori noi,se vrea performanta,etc,de ne-am gândi la lucruri radicale ? Daca nu ar fi o persoana publica, neajunsurile de care vorbesti nu ar fi fost sesizate,cu atât mai mult cunoscute.Pentru ce ti-ar trebui noi schimbari,noi "lupte" între pretendenti,noi scandaluri ? Daca stai sa faci o analiza corecta o sa vezi ca nu e nici un motiv sa doresti o schimbare.Te gândesti la Puscas.Foarte bine.El poate sa fie cel mult presedinte.Dar sustinerea financiara nu ar putea sa o faca.Pentru simplul motiv ca nu-i permite buzunarul.Asa ca,zic,sa ne multumim cu ce avem.Nu e nici unul mai bun.Gândeste-te la un Borcea,un mistocar si un neserios care mai mult vinde pentru a-si rotunji bugetul personal.La Gino Iorgulescu care se zbate în "saracie".La fiecare început de sezon ramânerea în competitie e pe muche de cutit pentru echipa sa,FC National.S.a.m.d.Esti o persoana usor influentabila ? Asa se pare.Probabil ca ultimele clinciuri cu demagogul de Vadim te-au facut sa emiti o asemenea judecata.Nu te lasa pacalit de mizeriile spuse de un politician fara scrupule,care de 14 ani încoace împroasca cu cele mai josnice cuvinte oameni care,nu cu mult timp în urma i-au fost apropiati.Sa-ti dau exemple ? Nu cred ca e cazul,cred ca trebuie sa stii.Sa nu crezi ca am vreo legatura cu Gigi.Nu-l stiu decât de la televizor si de pe stadion când vin la meciuri.Tu ai vazut problema în felul tau,eu am o alta opinie.In primul rând nu vreau sa mai existe tensiuni în sânul marii noastre familii,Steaua.Rivalii asta asteapta.

horse3724.09.2004 06:34

NICI PE DEPARTE NU-MI DORESC CA Steaua SA FIE SFASIATA DE DUSMANI CARE AR MIZA PE CERTURILE NOASTRE INTESTINE. IN DEFINITIV NOI NU COMENTAM DECAT CEEA CE NI SE DA. REZULTATE, COMPORTAMENT . DAR SANTEM CEI PENTRU CARE SE MAI JOACA INCA FOTBAL. CEL PUTIN ASTA CRED. SANTEM O SOCIETATE CONSUMISTA SI ASTA-I TRENDU DE AICI MULTI ANI IN COLO. INSA NIMIC NU MA VA OPRI SA SPUN CEEA CE CRED.

TE INTREB, DACA MAINE SOCIETATEA ROMANEASCA SE REECHILIBREAZA SI LUCRURILE TIND SPRE O NORMALITATE CE NE FACEM CU Gigi CACI VA TREBUI SA DEA MULTE EXPLICATII!? Steaua ARE NEVOIE DE UN CONDUCATOR CU STAIF!

SA MERGEM MAI DEPARTE. CE PARERE AI DESPRE MITICA Dragomir!? CINE A BUTUCIT FOTBALUL ROMANESC? TU, EU? NU... EL, EI. DAR,"EI" AU ACELASI NIVEL PE CARE-L ARE SI Gigi.

PE MINE MA DOARE CAND VAD COMPORTAMENTELE A LA POLPOT. PERSONAJE CE SE CRED Dumnezeu. PERSONAJE CARE SE CRED PE VIATA IN ACELE POZITII. CA SA NU MAI VORBIM DE Gigi CARE IL INVOCA PE Dumnezeu IN ORICE. CAM FARISEIC NU!? DACA ESTI CONDUCATORUL UNUI CLUB DE TALIA Stelei, ESTI PERSOANA SUPER PUBLICA. SI MA REPET...Steaua ARE NEVOIE DE UN CONDUCATOR CU STAIF SI CU BANI (DE ACORD CU CU TINE. CE FACI FARA BANI ASTAZI? DE AICI SI EXPRESIA DE MAI SUS CU SOCIETATE CONSUMISTA).

CU TOATE ACESTEA VOI MERGE PE Steaua, IMI VOI PLATI BILETUL, VOI CANTA PENTRU Steaua PENTRU CA Steaua ARE NEVOIE DE TINE, DE EL, DE MINE, DE NOI SUPORTERII. ALTFEL FOTBALUL AR FI SARAC CU Gigi SAU FARA Gigi DAR NU FARA NOI.

HAI Steluta!!!

Virgil24.09.2004 07:14

Iti admir atitudinea,esti conciliant.O persoana cu care se poate discuta,care admite si un alt punct de vedere.Remarc însa ca esti si visator.Un om care viseaza ca vreodata societatea româneasca sa revina la normalitate.A fost vreodata normalitate în tara aceasta?Nu-mi amintesc sa fi fost în vremurile mai apropiate.Gândul ma duce tocmai la Vlad Tepes,dar si atunci "cinstea" oamenilor se datora fricii.Nu de Dumnezeu ci de falnicul domnitor si de practicile lui.In ce priveste "explicatiile" pe care ar putea unul sau altul sa le dea vreodata,asta se poate întâmpla si fara "normalizare".Adica sa strige un tembel ca Vadim,hootii! si sa se sesizeze cineva.Eu cred totusi ca nu se va întâmpla asa ceva.Trecând la lucruri serioase,trebuie sa constat ca pentru tine, ca si pentru mine,ca si pentru multi altii,cel mai mult conteaza Steaua cu tot ce presupune ea.HAI Steluta!

sorin_77724.09.2004 10:16

Un salut tuturor stelistilor si celor care iubirea ros-albastra nu are limite.

Eu sunt de parere ca cel ce aduce bani intr-o societate el trebuie sa decida tot. Asa ca vrem nu vrem trebuie acceptat Gigi. Si sa fim seriosi echipa cauta performantza si are cei mai valorosi fotbalisti din campionat. Acest lucru se datoreaza in principal lui Gigi. El e omul cu banii.. Sunt totusi destui stelisti cu bani care ar fi putut prelua echipa... De ce nu au facut-o? Poate ca nu o iubesc intradevar asa de mult aceasta echipa sau poate ca le lipseste rabdarea de a face performantza. Rabdarea le lipseste si unora dintre noi...suporterii...

Aduceti-va aminte cand suporterii au intrat in sala de conferinte acum cativa ani cand echipa mergea prost si a pierdut acasa cu rapid. Cine era la conducere?? Paunescu. Nici macar marele Enei care era atunci antrenor nu a reusit sa redreseze echipa.. Credeti ca nea Gigi ar permite sa se intample asa ceva??? Nu cred... E el nebun dar e ambitios. E totusi o calitate. Sa iti doresti sa fi cel mai tare e intradevar o calitate.

horse3724.09.2004 12:42

DACA AR FI SA ALEG DIN DOUA RELE VIS-A-VIS DE Steaua ACEEA AR FI Becali SI NU Paunescu.

DACA VREI SA SCHIMB UN PIC TEMA DISCUTIEI AM SA-TI SPUN CA GEORGIA A AVUT UN TARAN TRACTORIST FOARTE AMBITIOS, SE NUMEA Iosif VISARIONOVICI STALIN.

IDEEA DE CARE EU MA LEG E ALTA. NE TREBUIE UN CONDUCATOR CARE SA IMPUNA RESPECT SI ADMIRATIE PRIN PREZENTA SA SI NU DOAR BANU SA-L FACA SA FIE ACOLO (SI DORIT) IN SCAUN. DE ACORD CU VOI TOTI CA Gigi ESTE UN TIP ENTUZIAST, MARINIMOS SI CARE DA BANU LA GREU REPET LA GREU. DAR ATAT. MAI DEPARTE SE CASCA PRAPASTIA. SI NU-I MICA VIRGILE! P'ASTA N'O UMPLI NUMAI CU BANI E LOC SI DE ALTCEVA SI INCA CUM. DECLARATII DE GENUL "PUTEM SA LUAM SI Cupa UEFA CU ECHIPA ASTA"...NU CA N-AS VREA EU ASA CEVA. DAR FUNCATIA PE CARE TU O AI (ADICA Gigi) TE INDEAMNA LA MAI MULT REALISM SI NU O JUDECATA PRECUM A UNUI PUSTI LA PUBERTATE. POTI STA LA MASA CU BERLUSCONI, FRANTZ B, FLORENTINO P, SI CHIAR DACA TE DUCI CU TRANSLATOR NU STIU CE OR SA VORBEASCA CEILALTI CU TINE. SI STI DE CE STAI LA MASA AIA!? PENTRU CA Steaua TI- A DAT ACEL DREPT. IAR BACKGROUNDUL LUI Gigi ESTE "CIULINII BARAGANULUI". ASTA-I FILOZOFIA MEA VIRGILE SI NU CRED CA MA INSEL. IAR RABDAREA MEA, FI FARA TEAMA, EU SANT PENTRU Steaua. AICI NU NE FACEM CUNOSCUTE DECAT OPINIILE. DACA CINEVA ARE SA TINA CONT DE OPINIA TA SAU A MEA INSEAMNA CA ACEST SITE SI-A ATINS SCOPUL.

ALTFEL TOT STELIST RAMAN CU Gigi SAU FARA Gigi. TU SI CU MINE VOM MAI SCHIMBA CEL PUTIN 10 CONDUCATORI LA STEUA.

HAI Steluta!!!

PS. ADUTI AMINTE DE ALEXANDRESCU. CE POTI SPUNE DE COMPORTAMENTUL LUI. INCEARCA SA FACI ABSTRACTIE DE ACELE TIMPURI.

Achile24.09.2004 14:19

Sti cum sta treaba?atunci cand Gigi nu va mai fi la Steaua(doamne fereste)sa vezi ce o sa-l regrete toata lumea , ce o sa va fie dor de tampeniile si nebuniile lui dar asa e romanul nu apreciaza ce are iar cand nu mai are plange,prefer unu ca Gigi nebun tampit unu care nu stie sa vb decat un jegos care face pe galantu stie sa vb dar sa fie o javra nenorocita un pervers(ca asa sunt astia).Hai sa o luam si pe partea pe care ai propuso cea din afara clubului,zi-mi si mie cati din bulangii astia care stiu sa vb si se dau mari cultzi i-ai vazut sa dea un ban la un sarac sau sa doneze bani la un camin ceva sa faca o biserica?iti spun eu NICIODATA!!!uite cum o ducem in Romania din cauza cultzilor astia dupa care mori tu

Deci eu il prefer pe Gigi asa cum e si credema sunt putzini ca el care spun lucrurilor in fatza si nu pupa in cur pe nimeni

Oricum asta e parerea mea cum si tu ai avut parerea ta

Forza Gigi!!!

Forza Steaua

Virgil24.09.2004 14:41

Timpul le rezolva pe toate.Omul când un lucru face,la toata lumea nu place.De aceea : mie-mi miroase a floare,dar altuia a putoare.Boala lui e sanatatea noastra.Etcetera.Intelegi ceva din toate astea.Si eu,si îmi place si cum suna.Inchei cu : nimenea n-o sa traiasca,lumea sa o mosteneasca.S-auzim de bine,ca de vazut...

DarkAngel24.09.2004 19:29

Re all! Stiti care e cea mai mare "prostie" a lui Gigi?E ca ar face orice ca Steaua sa fie cat mai sus in campionat, in UEFA, si daca asta nu e de admirat la un patron atunci ce?Si-ar da sufletul pt echipa asta, nu l-ati vazut cum se manifesta in loje cand da Steaua gol?si cu cat e mai fericit cu atata baga si mai multi bani, in stadion si in tot ceea ce este legat de Steaua! Ce face el in viata privata?La partid sau altele? voua de asta va pasa...? mie unu imi pasa ca iubeste Steaua ca noi toti!

gianini24.09.2004 21:25

nu am vazut emisiunea, dar am incredere in Gigi si cred ca va face treaba la Steaua.

adriano_1015.06.2006 06:44
Dupa comportamentul lui Gigi Becali la postul OTV, ma intreb ce sanse avem noi ca club daca viata in Romnia intra in normal.

Smenu, muschii, taria in masele, care este, bani negrii si tot ceea ce tine de sa moara mama or sa dispara iar noi vom fi cu Gigi.

Halal conducator. Imi doresc ca acest club la care tin foarte mult sa ajunga pe mainile unor oameni care sa fie la inaltimea celui mai galonat club de fotbal din istoria Romaniei. Nu avem nevoie de banii unuia care este scizofrenic, care sufera de delirium tremens (vezi cum plangea in fata fanfarei din Buzau).

ESTE INADMISIBIL!  

Fara sa fac parte dintr-un partid politic sau sa fiu inaintea cuiva, va intreb? Pe cine vedeti conducator de club in locul lui Gigi Becali? Eu voi deschide acest "top".

1. Marcel Puscas

2.Traian Basescu :D

armanovici15.06.2006 19:04

Iar deshideti topic despre Gigi cand stiti f bine ca este deschis deja altul pe aceasta TEMA!

TOPIC INCHIS!

Continuarea aici:http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php?t=2101