bilert tribuna II , poret 100 lei RON..., mai am 2 !
bilert tribuna II , poret 100 lei RON..., mai am 2 !
lasa si tu un nr de tel ceva......
Bilete Steaua-rapid la tribuna a 2a ...contact: 0729334741 !!!!!!!!!!...urgent
salut. daca e cineva interesat de un bilet la tribuna 1 la Steaua-Rapid (la pretul normal de 500k, nu fac bisnita).. numarul meu de tel. e: 0729660615.
Pot sa ma intalnesc cu doritorul maine dupa ora 12, la Grozavesti.
Bafta!
asta inseamna sa profiti de pe urma Stelei...sa vinzi bilet la tr 2 cu 100 ron.bravo.sincere felicitari
2 erau 1 mil ... nu 1 = 1 mil !!
bilete la peluza 2 , mai am 2 cu 700 amandoua. 0740 225 724.
la peluza a II-a shtiu pe cineva cu 600 2 belete ![]()
negociem. numa sa le dau. k le-am luat si eu pt cineva si mi-e sa nu raman cu ele. mai putin de 600 nu merge ca cu atat le-am luat
ia zi yo unde le dau pe alea de la tribuna a IIa ? zi si u rpd! plizz ![]()
e cam nasoala treaba . nici eu nu am gasit unde sa le dau. daca nu gasesc sper sa le dau maine la stadion. nu stiu pe nimeni care cumpara. nashpa treaba. da maine tre sa le dau la stadion. neaparat
yo nu ma risc sa le dau al stadion din 2 cauze:
1. la rapid s-au vandut in ultimele 5 min bilete la tribuna 1 cu 50 mii si nu vreau sa patesc la fel;
2. e garda in civil......sunt in trening ...deala jegos ....si te ia cum ai zis ceva de vanzare (de bilete)
p* mea u faci ce vrei da dupa parerea mea nu risca
dak e u unde ai ?
ca vb yo pe odc..ne vede maien si merem la intalnire dak vrea vreunu de pe odc ?
dami prv me cu id tau de mess sa vb mai multe ..asta dak vrei !
ca?
eu vreau doar sa le dau. intreaba pe dc daca e si vb. k eu sunt in camin in kogal si nu pot sa intru pe dc pe extern. id-ul meu de mess e biju_buzau. ms mult
2 bilete la peluza a II a /pretz f f f f bun .....tel :0729334741!
am 2 bilete la peluza a II a ....pret 700 ...nenegociabil.....!
am 2 bilete peluza 2, pret oficial
tel: 0729660615. ne vedem la stadion!
nu mai conteaza bilete ...Steaua A CASTIGAT !!!!