FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Medina Cantalejo va arbitra STEAUA-rrapid

AcMilan1404.04.2006 16:48

Ce parere aveti despre accest arbitru? vazand meciul Barcelona-real as spune ca accest exemplar nu are ce cauta cu fluierul in mana. As zice ca este o decizie care ii avantajeaza pe rrapidisti cel putin asa zice statistica. Oare de ce la meciul tur cand atatia rrapidisti erau in situatie de suspendare, a arbitrat un "cavaler al fluierului" care scotea foarte greu cartonasul galben?iar acuma vine unu care arata cartonase in stanga si in dreapta? Sa speram ca arbitrajul lui nu va dezavantaja Barcelona Estului.

Virgil04.04.2006 16:54

Principalul e sa fluiere corect.Sa nu avantajeze nici o echipa,decat echipa gazda cu 5%.Asa cum e peste tot,de cand e lumea si pamantul. :wink:

cristian01404.04.2006 17:16

Valentin Negru, R®apid : "Macar daca greseste, sa greseasca in favoarea noastra !"

Ce frica le e, au ajuns sa-si doreasca sa greseasca arbitrii in favoarea lor ca sa se califice. :roll:

Eh..baieti vi s-a terminat norocu' pentru editia asta de Cupa UEFA.

Marea echipa europeana, fara gol acasa si cu 7 victorii isi doreste ajutor din partea cavalerului in negru :lol: ...de ce ? Pentru ca are ca adversar Steaua Bucuresti 8).

dbd04.04.2006 17:38

si arbitrul acesta cica este nascut in Sevilla...asa ca mi-e teama sa nu se razbune dupa acel 3-0 ... :?

Ayrton04.04.2006 17:46

@ draculasblood

Depinde cu cine tine, cu FC Sevilla sau cu Betis ! E mare rivalitate intre cele doua!

Si apropo de cele doua... Betis a invins pe Sevilla cu 2-1 etapa trecuta.

weeezer_2004.04.2006 18:05

FC Sevilla are mai multi suporteri decat Betis, deci statistic vorbind, exista mai multe sanse sa tina cu Sevilla. Jeez cred ca am luat-o razna :))

Oricum, a stricat un meci arbitrul asta, acum cateva zile... mi-e teama, mi-e tare teama din pricina asta.

In alta ordine de idei, consider meciul cu Rapid cel mai greu din ce ne-a mai ramas de jucat sezonul asta in UEFA. Semifinala, daca doamne ajuta vom ajunge acolo, va fi mai lejera zic eu. Finala va fi mai grea ca semifinala, dar nu mai dificila decat acest sfert. Da, asta in ciuda faptului ca prin alt thread am pronosticat un 4-1 pt ai nostri... Cred in acel 4-1, dar trebuie sa fie indeplinite conditiile de rigoare: sa nu avem ghinion, sa jucam la maxim, sa nu fie decizii (contra noastra) gresite de arbitraj, etc

Andrei_VIP04.04.2006 18:14

E pro Steaua omu, iubeste ros-albastru si Barcelona trage pentru Steaua pentru ca noi suntem Barcelona Estului si va da afara rapidistii pentru ca ei sunt Realul din Giulesti.

Mai greu e ca omu e mare fan Betis Sevilia :roll:

Motanu D04.04.2006 18:25
Mai greu e ca omu e mare fan Betis Sevilia  :roll:

Pai tocmai. Nu va dori ca FC Sevillia sa joace finala cu o echipa de mahala !

***alex***04.04.2006 18:44

Poate avantajeaza ca sambata echipa in rosu si albastru :D Pe GSP scria ca e nascut in Tomares, o urbe andaluza... nu scrie nimic legat de Sevilla. NU CONTEAZA SCORUL, NU CONTEAZA ARBITRAJUL, CONTEAZA DOAR SA NE CALIFICAM!!!

BioS^SteauA04.04.2006 18:48
arbitrulcica este nascut in Sevilla...sa nu se razbune dupa acel 3-0 ... :?

nu cred ca o sa se razbune , nu cred ca are dc.....a fost un meic corec la sevilia si cea mai buna echipa a castigat ...

weeezer_2004.04.2006 21:00

de unde se stie dintr-o data ca ala tine cu Betis si nu cu FC Sevilla? si chiar daca ar tine cu Betis, de unde stiti ca vrea sa se razbune? Poate gandeste tocmai invers, ca "uite domne, ne-a eliminat Steaua, e mare echipa, merita sa mearga mai departe, sa zicem si noi ca ne-a batut castigatoarea cupei". Mi se par nelalocul lor orice speculatii referitoare de Cantalejo.

Hai sa discutam in pauza meciului despre asta. Oare se poate intra pe net de pe Lia Manoliu? sper ca da...

Ionutdal05.04.2006 02:28

Eu cred ca Laca are drepatate , arbitrul o sa tina cu noi , asa cred eu .

antonika05.04.2006 07:06

ba, problema nu e sa tina cu noi e sa nufaka doua greseli cum a facut in meciu REAL-BARCA, cand a dat penaltiu si la eliminat p Carlos. FORZA Steaua

Virgil05.04.2006 07:09

Pai asta ar fi bine.Pentru ca Rapid e pe post de Real.Adica joaca in deplasare.Se pare ca e un arbitru gazdar,dar in cazul Barcei a fost degeaba,pentru ca a terminat la egalitate.

BioS^SteauA05.04.2006 09:20

daca va arbitra corect totul va fi bine !

Papp05.04.2006 14:20
daca va arbitra corect totul va fi bine !

I-o stau acuma in Spania, si va asigur ca arbitraju´ spaniol e pe duca. Au stat in greva (nu se stia daca se va juca ultima etapa, incluind Barça - Real) si acuma cand au revenit au facut pref toate meciurile, inclusiv marele deby. Eu tin cu Barcelona, da sunt sigur ca ala n-a fost penalty, in schimb, in repriza a doua, era o mana clara la Gravesen. La Atlético Madrid - Celta, i-au dat un penalty la Celta dupa ce ala a dat pe langa minge... A ratat si cica au intrat jucatorii in teren si l-a repetat. Bineinteles ca de dat asta a fost gol.

P.S.: M-i se pare ca asta o arbitrat Barça - Real si o sa arbitreze finala cupei Spaniei!!

FORZA Steaua!

Papp05.04.2006 14:23
ba, problema nu e sa tina cu noi e sa nufaka doua greseli cum a facut in meciu REAL-BARCA, cand a dat penaltiu si la eliminat p Carlos. FORZA Steaua

ELIMINAREA LUI ROBERTO Carlos A FOST FOARTE CORECTA!!! L-AM AUZIT CAND I-A INJURAT PE AMANDOI ARBITRII!!

P.S. SUNT SIGUR ASTA E ARBITRU CARE VA ARBITRA FINALA CUPEI SPANIEI!

Dj05.04.2006 14:53

da el va arbitra si finala cupei spaniei..

baieti..daca Steaua joaca super bine .. poate rapidul sa aiba toti arbitrii cu ei.. k tot nu au ce sa ne faca

sorin_77705.04.2006 15:02

puteti continua la topicul deschis pentru aceasta partida... Steaua-Rapid...