FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Iancu arestat!!!

redandblue04.04.2006 13:43

Marian Iancu arestat

Azi, s-a dispus arestarea preventivã a lui Marian Iancu pentru 30 de zile. Patronul lui Poli Timișoara a lipsit de la audieri. Mandatul intrã în vigoare imediat. Iancu trebuiesã se prezinte la Inspectoratul Poliției Capitalei Direcția de Cercetãri Penale! "Este o decizie abuzivã. Sînt nevinovat", a declarat Iancu pentru Realitatea TV.(gsp.ro)

bebeto04.04.2006 14:09

se pare ca ramine rocarul fara patron...si se intoarce in B sau C unde-i locul :twisted:

ps:fratia cu gunoierii ,,intelectuali''le-a adus mult noroc... :wink: ...ati vazut ce ziceau rocarii?cica pt ei giulestiul este un altfel de Bucuresti...intradevar mare dreptate au...giulestiul n-are nici-o treaba cu bucurestiul...poate un pic cu ferentariul :lol:

Motanu D04.04.2006 16:21

Sa speram ca justita isi va face treaba in cazul Iancu. Daca se dovedeste ca e vinovat atunci locul lui e la puscarie. Alaturi de indivizi ca Borcea...

Virgil04.04.2006 16:40

Nu-i doresc raul lui Marian Iancu.E un om inteligent,care a bagat foarte multi bani in fotbal si chiar mi-ar parea rau sa aiba probleme mai mari decat o simpla arestare.Ca om mi-a facut o buna impresie.Ii doresc numai bine.Oricum Poli nu va avea de suferit.

Nu va bucurati.Asta e boala care se ia.

cristian01404.04.2006 17:23

Aceasta arestare reprezinta o gaura in buzunarul inchisorii unde va fi inchis respectivul, pentru ca vor trebui sa dubleze resursele alimentare pentru a-l satura pe Mărinică. :D

Ionutdal05.04.2006 03:52

Justitia a inceput sa-si faca datoria ... Aste este foarte bine , daca Iancu este vinovat sa putrezeasca in puscarie .

cannavaro05.04.2006 05:31

N-are rost sa ii facem reclama aiurea ... si nu cred ca e loc de sentimente aici! Amintiti-va ce a afirmat el despre Steaua inainte de meciul direct de pe Lia Manoliu.

antonika05.04.2006 06:59

ba, daka na fost destept... ce sai facem, aku Timisoara no sa mai aiba finantator... ce pakat!!! :cry: