pe acest topic se discuta despre meciul Sportul - Studentesc - Steaua - 25 Septembrie 2004
Ultimul meci inainte de Sofia, intalnirea Zenga - Petrescu, fostul cuplu de antrenori de la FC National.
pe acest topic se discuta despre meciul Sportul - Studentesc - Steaua - 25 Septembrie 2004
Ultimul meci inainte de Sofia, intalnirea Zenga - Petrescu, fostul cuplu de antrenori de la FC National.
Care discutii? Fara discutii: batem cu 4-0!
Avem un meci dificil...Dar cred, asa cum a fost si cu Farul, ca daca inscriem repede vom castiga la scor... Ideea este sa presam din primul minut... Forza Steaua!!!
salut
forzza Steaua
bafta bai baeti in meciul cu sportul.,si cu TSKA.
BAI FITI ATENTI SA NU-L LASATI PE Hamutovski SA PLECE TREBUE SA-L CONVINGETI SA NU PLECE ,NU UITATI CATE A FACUT PT NOI STELISTII SI PT Steaua SEZONUL TRECUT.SE INTAMPLA LA ORICE NIVEL ,UITATIVA LA Real Madrid,LA CASILLAS CA A GAFAT DE MULTE ORI SI NIMENI NU-I ZICE NIMIC.IN MINE SI IN VOI SUPORTERI AI ACESTEI ECHIPE MINUNATE SE PUNE SPERANTA PT A-L CONVINGE PE Hamutovski SA NU PLECE. :lol:
la cine strigi asa?
BAI FITI ATENTI SA NU-L LASATI PE Hamutovski SA PLECE TREBUE SA-L CONVINGETI SA NU PLECE ,NU UITATI CATE A FACUT PT NOI STELISTII SI PT Steaua SEZONUL TRECUT.SE INTAMPLA LA ORICE NIVEL ,UITATIVA LA Real Madrid,LA CASILLAS CA A GAFAT DE MULTE ORI SI NIMENI NU-I ZICE NIMIC.IN MINE SI IN VOI SUPORTERI AI ACESTEI ECHIPE MINUNATE SE PUNE SPERANTA PT A-L CONVINGE PE Hamutovski SA NU PLECE. :lol:
Teto, nu mai scrie numai cu majuscule. In eticheta Internetului asta inseamna ca "tipi" "urli" etc. asa cum ti-a spus si Rady.
De asemenea te rog invata sa folosesti forumul(exista help in partea de sus) pentru ca postezi de doua ori acelasi mesaj, te autocitezi inutil si alte greseli.
Dan Petrescu,fostul nostru jucator si actualul antrenor al echipei din Regie,a fost si este un om dedicat trup si suflet fotbalului.Tot atât de dedicat a fost si este culorilor cluburilor la care a jucat si antrenat.Parerea mea este ca nu a facut niciodata compromisuri pe terenul de joc.Din aceasta cauza nu cred ca va face nici acum.E motiv sa ne suparam ? Nu cred ! Trebuie sa câstige cel mai bun.Si trebuie sa demonstram ca noi suntem aceia. Numai asa valoarea fotbalului românesc va creste.De aceea cred ca meciul nu va fi dinainte jucat.Sportul Studentesc ne-a încurcat de multe ori,de fiecare data când ne era lumea mai draga.A jucat întotdeaua cu ambitie în fata noastra,îndeosebi în perioada cand antrenor la ei era Falcosul.Cu toate acestea,în meciul de poimâine,prima sansa o are Steaua.Va fi însa nevoie sa nu consemnam accidentari la sfârsitul partidei,în perspectiva urmatorului meci,de saptamâna viitoare cu TSKA.Una pesta alta,cred într-un rezultat pozitiv.Diferenta de goluri nu conteaza.Conteaza însa ,pentru noi suporterii,ca Steaua sa evolueze bine,sa joace frumos.Sa vedem ca joaca ceva.Sa nu se repete prima repriza din meciul anterior,cel cu Farul.Contrar celor pe care le spune Zenga înainte de fiecare meci,eu spun ,ca si voi desigur,ca nu am nici o teama.Haide Steaua !
salut!
ma poate indruma careva spre stad sportului studentesc???
va rog frumos
va multumesc
salut!ma poate indruma careva spre stad sportului studentesc???
va rog frumos
va multumesc
Te-as ajuta dar nu stiu de unde pleci ca sa ajungi la stadion. O indrumare inseamna indicarea unui traseu de strabatut... Pot sa iti spun ca punctul terminus este undeva in apropiere de Complex Comercial Orhideea - Carrefour. Sau ceva mai exact: Complex Studentesc Belvedere.
salutforzza Steaua
Daca e s-o luam asa si Tudor a facut multe pt Steaua si nu a fost sustinut si apreciat la adevarata valuare! De ce sa promovam straini cand mai bine jucam cu romanii nostri. Un asemenea caracter slab ca al lui Hamutovski nu merita sa fie promovat. Ba sa plece decat sa strice atmosfera in cadrul clubului!!
Ii recunosc meritele dar stiu si ce a facut sezonul asta! Il sustinem pe Hamu sa-si revina!? De ce?! De ce nu-l sustinem pe Tudor sa-si revina! Cu el am luat ultimul titlu!! In momentul de fata cel mai profesionist dintre cei doi e Tudor!!
Nu inteleg de ce nu-l apreciem si pe el? Cat a stat pe tusa ? 1 an sau mai mult? si s-a plans ca nu8 e titular? A plecat de la Steaua? Din contra la sustinut pe Hamutovski pentru binele echipei!!
E al saptelea sezon la club si ar merita mai mult respect si sustinere din partea fanilor si a lui Hamutovski! A facut pt Steaua mai multe decat bielorusul si ar fi indreptatit sa apere in continuare pentru ca e sansa lui de a prinde echipa!
Nu trebuie judecat dupa un meci! Ce pe Hamu dupa cate greseli l-a scos dintre buturi la a 3-a eroare capitala! Pe cand Tudor nu a facut astfel de greseli, doar a ezitat, dar e normal nu a aparat de 4 luni si revine dupa o fractura la degetele mainii drepte!!
Trezisti-va si sustineti pe cine merita!!!!
salut!ma poate indruma careva spre stad sportului studentesc???
va rog frumos
va multumesc
Te-as ajuta dar nu stiu de unde pleci ca sa ajungi la stadion. O indrumare inseamna indicarea unui traseu de strabatut... Pot sa iti spun ca punctul terminus este undeva in apropiere de Complex Comercial Orhideea - Carrefour. Sau ceva mai exact: Complex Studentesc Belvedere.
multumesc
Te înfierbinti prea tare.Am vazut,esti partizanul lui Martin Tudor.Si mie îmi place acest baiat.Dar asta nu înseamna ca daca vreau sa fie titular sigur, trebuie sa-i îndepartez concurenta.Din concurenta iese progresul,în cazul de fata,creste valoarea.Nu fi prea suparat pe Hamutovski.A spus si el niste vorbe la suparare.Stii foarte bine ca nu e dupa cum spune el.Doar are un contract.Nu pleaca fiecare când nu-i convine ceva.Sa fii sigur ca daca era un portar oarecare,nu apuca bine sa vorbeasca si era exclus.Sa ne linistim,sa trecem momentul,si sa ne gândim ca e mai bine sa avem 2 portari valorosi,decât unul.Cine o juca,hotaraste antrenorul.
Discutiile se muta aici: SuperSteaua câstiga cu emotii:2-1(0-1) cu Sportul St.