FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Intrebare despre CL

michael31.03.2006 22:39

Sa presupunem ca Steaua termina pe locul doi sezonul acesta (Doamne fereste!) si se califica in turul II preliminar al CL. Sa presupunem in continuare ca Steaua trece de adevrsarul din turul II, deci automat se califica in ultimul tur preliminar.

In aceste circumstante, exista sanse ca Steaua sa fie cap de serie in turul III?

Daca Steaua are coeficient solid, nu vad de ce nu ar fi cazul. La urma urmei, coeficientul tarii si clasarea din campionatul intern stabilesc doar turul in care se califica o anumita echipa, nu si in ce urna este pozitionata aceasta. Am dreptate sau ba?

Gaby01.04.2006 08:52

Daca Steaua termina acest campionat pe locul 2, se va duce in Cupa UEFA.

Virgil01.04.2006 08:55

Orice echipa care termina pe locul doi anul acesta se duce in Cupa UEFA.

Dar stiu,s-a intrebat daca Steaua v-a fi cap de serie in turul preliminar III,daca ar exista posibilitatea sa se califice primele doua echipe in CL.

Eu cred ca da,desi nu stiu sa justific pentru ca nu am nimic la indemana.

Dar banuiesc ca numai simplul fapt ca am fost primii in Europa in clasamentul coeficientilor pe tari,ne da acest drept.

Meth0dMan01.04.2006 09:10

nu conteaza ca jucam din turu 2 sau 3 tot cap de serie o sa fim cum a fost si Liverpool care a jucat din primu tur ..

sorin_77701.04.2006 10:52