FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

comentatorii

horse3730.03.2006 20:00

execrabil, sub orice critica comentariul celor de la antena unu. daca poti fi partizan intr-un asemenea hal si sa nu ai puterea de a uita cu ce echipa simpatizezi e bine sa stai acasa si sa urli in fata TV-ului!

daca nu gresesc Cosmin baleanu este unul dintre incriminati.

in retur, dupa cum stiti vom avea un comentariu marca topescu.

hai Steluta!

Motanu D30.03.2006 20:07

Sigur nu a comentat Coriscanu' ?!

silvian8730.03.2006 21:01

transmisia,comentatorii,reluarile=aiurea toate.din nush cate zeci de camere,nici una nu ne-a aratat clar dc a fost anulat golul lui oprita.daca intradevar a iesit mingea.Cat despre imagini din tribune,galeria Stelei nici n-a fost aratata,si nici coregrafiile.

Triphat30.03.2006 21:17

Chiar rusinos faptul ca galeria Stelei n-a fost aratata nici macar odata, in timp ce cea a rapidului a fost in prinplan de vreo 50 de ori. Transmisie de toata rusinea, reluari aiurea, si de comentariu nu mai are rost sa zic nimic.

CuStEaUaSiDuPaMoArTe30.03.2006 21:30

rusi-ne voiculescu!!! ..UE Rapid

CuStEaUaSiDuPaMoArTe30.03.2006 21:31

analfabet :) ...

DTP-Ludacris30.03.2006 23:14
Chiar rusinos faptul ca galeria Stelei n-a fost aratata nici macar odata, in timp ce cea a rapidului a fost in prinplan de vreo 50 de ori. Transmisie de toata rusinea, reluari aiurea, si de comentariu nu mai are rost sa zic nimic.

da...mai spuneau si la finalul meciului k rapid a avut in totalitate repriza 2....pe dreaq ..repriza 2 a fost buna pt rapid vreo 20 min...pe final Steaua si`a revenit si a mai avut ocazii...

FORZZA Steaua Bucuresti !!!!!!

I.N.Money31.03.2006 14:48

Sper sa avem la download aici pe site tot meciul retur,pentru ca un comentariu Cristian Topescu rar auzim...

bodanelu31.03.2006 16:39

comentariu foarte prost. Banel confundat cu P. Marin, Goian cu Ghionea, si asta nu o singura data... de foarte multe ori!

I.N.Money31.03.2006 17:30

Nu ai ce sa le ceri,eu personal nu am vazut o imagine cu galeria Stelei pe stadion.Vestea buna pentru cei care vor privi meciul retur la TV este ca Realitatea a angajat pentru acest meci,pe langa cuplul renumit de comentatori,pe cel care se ocupa cu realizarea transmisilor in Italia,a meciurilor din Champions League si cursele de Formula 1,deja se pare ca Realitatea are toate premisele sa faca o transmisie de calitate.

alinush8901.04.2006 07:33

Pentru meciul de pe Lia Manoliu dintre Steaua şi Rapid, Realitatea TV a contractat o echipă de profesionişti italieni obişnuită cu transmiterea unor astfel de evenimente. Aceasta este condusă de Popi Bonnici, cel mai cunoscut regizor TV din Cizmă. În portofoliul său mai figurează transmisiuni din "marele circ" al Formulei 1, NBA sau Turul Italiei la ciclism, dar şi două finale ale Ligii Campionilor: Juventus-Ajax din 1996 şi Bayern-Valencia din 2001, ambele încheiate cu scorul de 1-1 şi cîştigate după loviturile de departajare de italieni, respectiv germani.

"Ştiu că turul s-a terminat cu scorul de 1-1. Mai ştiu că acest meci dintre Steaua şi Rapid este văzut de suporterii români ca o adevărată finală între cele două echipe. Ei bine, finalele pe care le-am transmis eu în competiţiile europene s-au terminat cu acelaşi scor aşa că...fiţi gata de prelungiri!", a comentat uşor amuzat de perspectivă Bonnici.

În ceea ce priveşte transmisiunea în sine, regizorul italian a declarat: "Acest meci va fi reţinut nu numai prin prisma importanţei sale, dar şi prin calitatea excepţională a transmisiunii. Vom avea reluări din toate poziţiile aşa încît nici o fază a meciului să nu ne scape". Au început pregătirile

Regizorul italian angjat de RTV pentru returul Steaua - Rapid a vizitat ieri stadionul Naţional din complexul Lia Manoliu , locul în care se va disputa pe 6 aprilie returul sfertului de finală al Cupei UEFA dintre Steaua şi Rapid. Va fi, cu siguranţă, o transmisiune de nivel european, rămîne ca şi meciul să se ridice la nivelul aşteptărilor, pentru ca spectacolul să fie cu adevărat unul total", a susţinut Popi Bonnici.

Luata de pa Gsp. oirucm..in leg cu transmisia celor de la A1...degeaba s-au laudat ei ca au 15 camere,dak le-au avut asezate aiurea...

redandblue01.04.2006 08:26
execrabil, sub orice critica comentariul celor de la antena unu. daca poti fi partizan intr-un asemenea hal si sa nu ai puterea de a uita cu ce echipa simpatizezi e bine sa stai acasa si sa urli in fata TV-ului!

daca nu gresesc Cosmin baleanu este unul dintre incriminati.

in retur, dupa cum stiti vom avea un comentariu marca topescu.

hai Steluta!

aproape ca-i venea sa plinga aluia cind a dat Steaua gol...

de-a dreptul penibili...!

I.N.Money01.04.2006 09:00

Tu ai stat sa il asculti pe ala in momentul golului? eu cunosc pe cineva care a plecat in ciorapi in strada de bucurie la gol si s-a intors in minutul 10,nu a stat sa il asculte "euro-comentariul" :D

redandblue01.04.2006 09:03

normal ca nu stiu ce a zis in momentul golului ca eram in al noualea cer...dar ma refeream dupa gol...la cum juca Steaua cred ca facea spume ala acolo in cabina..

fuzy01.04.2006 11:45

Rushine sa va fie, antena 1!

nu stiu cum v-ati simtit voi, dar eu ca stelist m-am simtit foarte prost sa ii aud pe comentatori strigand cu atata fericire "gooooooooooooool rapiiiiiiid", laudand rapidul cu fiecare ocazie si criticand Steaua... nu am sa uit niciodata ce a spus unul dintre comentatori dupa inscrierea golului de 1-1...

"Rapid a primit gol pe teren propriu, dar pot castiga meciul si astfel sa continue seria de 8 meciuri cu victorie pe teren propriu"

si in general toata campania asta a postului "Antena 1" a fost pro Rapid...

consider ca a fost un afront la adresa noastra, a celor 5.000.000 de stelisti din Romania...

RUSHINE, RUSHINE, RUSHINE SA VA FIE! :!: :!: :!:

forever_STEAUA01.04.2006 13:08

Ma asteptam la un comentariu de genul celui de joi seara. Sa nu uitam ca a1 e a lui voiculescu, rapiduletzu' ii a lui Copos, Copos ii a lui voiculescu... iata legatura. Ceea ce nu inteleg e de ce ni se vorbeste ata de mult despre aceasta "sarbatoare" a fotbalului romanesc. Mie comentatorii nu mi-au lasat impresia ca ar lua parte la o sarbatoare. Mai degraba la un meci al rapiduletzului cu o echipa oarecare. Unde e impartialitatea "domnilor" comentatori? Incredibil golul lui Nicolita , "domnilor" comentatori? Tzapa "domnilor" comentatori. Tocmai ati comentat ultimul meci al rapiduletzului din actuala editie a Cupei UEFA.

radoi8601.04.2006 14:39

Exact! Inca o data s-a dovedit ca avea dreptate Gigi cand spunea ce spunea de "Dan voiculescu cu toata antena 1 si toti angajatii d-acolo"! Pur si simplu aia au comentat ca niste adevarati suporteri din galeria rapidului. La golul anulat lui Oprita se bucurau, la golul lui Banel erau socati iar la gafa lui Carlos erau in culmea fericirii! Niste zdrente care vedeau tot timpul altceva decat ceea ce se petrecea pe teren!

AGRESSIVO198+101.04.2006 15:35

daca ma uit bine la el si Voiculescu e tigan...mai bine comenta Patruleasa

Ati fost penibili d-lor comentatori angajati de ciori

mynike200502.04.2006 09:27

Noi de draci am dat televizorul pe mute si am ascultat comentatorii de la Radio. Nu mai rezistam sa ii auzim cum sustin Rapidul cum atata nesimtire, pe un post public....

Taicamiu e mai recalcitrant si de nervi pentru ca nu se auzea prea bine pe frecventa respectiva, i-a dat si un pumn la radio, care acum e bulit rau. Cam aici ne-au adus comentatorii antenei !!!! :x :x :x :x :x

mynike200502.04.2006 09:29

Sa speram cu totii ca Realitatea TV for fi obiectivi sau de ce nu...un pic stelisti :lol: :lol: :lol:

I.N.Money02.04.2006 11:57

Pai comenteaza un Stelist(Topescu) si un suporter al Craiovei(Ioanitoaia),deci..ti s-a indeplinit dorinta :) .

mynike200503.04.2006 21:35

Cool! Haide Steaua! Haide Scooter!:lol:

Mentionez ca eu sunt fata, dar asta nu ma impiedica nici p emine nici pe multe colege sa fim steliste infocate. Nu mergem pe stadioane din cauza violentelor si vulgaritatilor, dar suntem cu inima alaturi de stelisti :!: :!: :!: :!: :!:

Ionutdal05.04.2006 04:47
Pai comenteaza un Stelist(Topescu) si un suporter al Craiovei(Ioanitoaia),deci..ti s-a indeplinit dorinta  :) .

Am inteles ca nu este sigur ca comenteaza Topescu , eu mi-as dori din toata inima deoarece nu pot sa fiu pe stadion . Daca stie cineva cine va comenta sa-mi spuna si mie .

bodanelu05.04.2006 05:08
Cool! Haide Steaua! Haide Scooter!:lol:  

Mentionez ca eu sunt fata, dar asta nu ma impiedica nici p emine nici pe multe colege sa fim steliste infocate. Nu mergem pe stadioane din cauza violentelor si vulgaritatilor, dar suntem cu inima alaturi de stelisti :!:  :!:  :!:  :!:  :!:

off topic: ai putea sa mergi pe stadion si ai sa vezi ca o sa-ti placa :D

On topic: sper la un comentariu cat mai impartial la meciul de joi seara. Nu ca m-ar interesa, pt ca sunt pe stadion, dar ma gandesc si la cei ce v`or vedea meciul la televizor!