FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

adrian ilie

horse3730.03.2006 14:43

Adrian Ilie: "Eu mă aştept să fie spectacol"

Fostul jucător al Stelei, Adrian Ilie, a declarat pentru Total Sport FM

"Eu mă aştept să fie spectacol în cele două meciuri, să arătăm echipelor europene din campionatele puternice că şi la noi se joacă fotbal la nivel inalt. Sper să fie un meci frumos şi echipa care va merge mai departe să nu se oprească în semi-finale şi să ajungă să joace finala"

"Nu susţin nici o echipă, sînt amîndouă din România, mă bucur că una dintre ele va ajunge în semifinale. Mă bucur pentru fotbalul românesc, nu pentru una dintre echipe"

sa-ti fie rusine Ilie! huo Ilie Adrian!

I.N.Money31.03.2006 14:49

Prodan,care face parte din Federatie a declarat fara ezitare cu cine tine,iar Ilie a zis ca nu are preferinte..asta e diferenta dintre stelisti...

antonika31.03.2006 19:03

pai Ilie na vrut sa ia o parte ca fratisu e mana in mana cu dinu si rapid si el fost jucator Steaua era greu sa aleaga... :lol:

weeezer_2004.04.2006 17:33

hai frate sa fim seriosi... Ilie ala mare n-are caracter... pai el dupa ce a stat la valencia cat a stat si s-a invatat cu salariu de 1 mil de dolari, cand a intrat in criza aia de forma (pe care o traverseaza si acum, daca nu cumva s-a lasat, nu m-ar mira), a fost intrebat daca s-ar intoarce la Steaua. si el zice "nu vreau sa ma intorc in Romania niciodata, dar daca mi-ar oferi salariul de la valencia, negociem"

marshav. Rusine!! ai folosit Steaua doar ca pe o rampa de lansare... ti-ai facut contul in banca si te-ai lasat pe tanjeala, ai uitat si te Steaua, si de Nationala, si de Fotbal...