Nu-mi amintesc ca Hamutovsky sa fi lipsit de la vreun meci din cauza de accidentare.Carlos incepe sa-mi dea frisoane.A jucat 7 meciuri si are probleme...ciudat.
Nu-mi amintesc ca Hamutovsky sa fi lipsit de la vreun meci din cauza de accidentare.Carlos incepe sa-mi dea frisoane.A jucat 7 meciuri si are probleme...ciudat.
Din sondaj reiese ca toti se asteapta la o surpriza din partea portarului nostru... si ca el va apara in aceasta seara. Acelasi sentiment ma cuprinde si pe mine... Sa dea Domnul sa apere Carlos si sa o faca si bine... daca nu atunci sa dea Domnul ca flacara aprina la candela mamei lui Cernea sa trezeasca privirile Celui de Sus si sa vegheze la bunul joc al rezervei noastre.
A lipsit in 2004,cand s-a lovit la cap in Cipru cu nationala Belarusului,de a lipsit cateva etape si a revenit in meciul cu Dinamo..te atunci incepand evolutile oscilante ale sale.Poate nu e numa vina lu Carlos,poate si staff-ul tehnic e vinovat,Goian sau Iacob sunt si ei victime in ultimele meciuri...
Goian si Iacob nu s-au accidentat singuri.Au fost loviti de bestiile de la National.La fel si Hamu,s-a lovit in timpul meciului.In schimb la Carlos mi se pare ciudat.
Poate Carlos are unele probleme pe care noi nu le cunoastem,pana una alta,desi nu ne convine,Cernea are nevoie de toata sustinerea noastra.
si daca nici Goian nu va juca in aceasta seara chiar ca ne va fi EXTREM de greu...
Goian se pare ca are o accidentare serioasa si nu va evolua nici el... :cry: :cry: :cry:
Eu personal cred ca Baciu il poate suplinii cu succes,dar in cazul unei infrangeri o sa fie acuzat pentru ca nu se afla in gratile patronului nostru.Absenta lui Goian ar fi prea de tot.
si daca nici Goian nu va juca in aceasta seara chiar ca ne va fi EXTREM de greu...Goian se pare ca are o accidentare serioasa si nu va evolua nici el...
Asta ca rod al "activitatii" bestiilor de la National.Gigi a zis ca a fost numai mana lui Dinamo la meciul ala.Eu cred ca a fost si mana Rapidului.
Care a si comandat "executiile".La stalpul apararii si la varful de lance.Au vrut ei sa slabeasca si mijlocul,prin accidentarea lui Paraschiv.Herea de la National a intrat criminal cu ambele picioare inainte la Paraschiv.
E mana lui Copos si a acolitilor lui.Asa cred.
Acum mai avem si portarul varza.
Cred ca exagerezi Virgil... Nu si-a bagat Copos coada aici, cel mult Dinamo...
Dar se va intoarce roata. Se joaca si pe National, ma intreb oare cati rapidisti vor mai fin din garnitura de baza ca eu cred ca cel putin 4 din cei care risca vor lua galbene astazi... chiar daca e un arbitru ingaduitor... va vedea ca fara ele, fara cartonase nu se va putea ... Carlos macar de va juca in retur... sunt multumit...
stie cineva ?
Ba eu cred ca Virgil are dreptate, mai degraba Rapid a facut nenorocirile, de data asta.
Carlos, se pare, joaca pana la urma.
Atunci daca ar fi asa eu zic ca cineva se va gandi sa le plateasca "serviciul"... :wink:
Fratilor se pare ca al nostru Carlos va juca. Acum cateva minute a anuntat Safta la total sport fm ca portughezul va juca 99,99%.
FORZA Steaua!
Si totusi am avut noroc ![]()
ce gluma de 2 lei pe ONLINESPORT. Pun pariu ca cel care a scris-o e cainii sau rapidist... RUSHINEEE!!!
http://www.onlinesport.ro/sport/fotbal/fot...7&viewItem=9782
Oficialii Stelei au facut dovada faptului ca portarul nostru a fost accidentat... Si chiar daca ar fi fost o minciuna face parte din joc... Si rapid se minte pe ea insasi si pe suporterii lor mai ales cand spune ca va invinge Steaua... :lol: :lol: :lol: