Cum ar spune niponii: Toyota mai scurt !
Ce-ar fi fost daca, ar fi fost parca... un stapan mai sarac, cine stie ce drac... E bun cu Nea Gigi, sa-i dea Domnu' Dumnezeu sanatate pana nici el nu mai poate !
Cum ar spune niponii: Toyota mai scurt !
Ce-ar fi fost daca, ar fi fost parca... un stapan mai sarac, cine stie ce drac... E bun cu Nea Gigi, sa-i dea Domnu' Dumnezeu sanatate pana nici el nu mai poate !
Dar ce mai zici de Figo care a jucat 5 ani la Barca, mare catalan si a plecat la Real... i'a taiat cineva capul la Madrid ca in 5 ani a facut declarati de :X Barcelonei ? Nu (pentru ca acolo e civilizatie) si exemplele pot continua :-j. Mare patrioti ce suntem :-j
N-ai inteles ideea. Ce legatura are patriotismul cu asta?
Cand era la Sporting, a zis Figo ca vrea sa joace doar la Real ,s-a pozat cu tricoul lor, a pupat tricoul lor si s-a dus la Barcelona?
N-ai inteles ideea. Ce legatura are patriotismul cu asta?Cand era la Sporting, a zis Figo ca vrea sa joace doar la Real ,s-a pozat cu tricoul lor, a pupat tricoul lor si s-a dus la Barcelona?
e cam acelasi lucru, in fine :-j acum in fotbal cine da banu ia jucator !!! cine e prost sa se duca pe 2 covrigi la Dinamo cand la Steaua ia 6 ... sa fim seriosi, s'a dus vremea aia cu daca sunt stelist am sa joc doar la Steaua pe viata... si in plus suntem rude cu cateii :> (autostivuitorul - ciobanu).
Daca Parvulescu v'a avea evolutii bune, se poate uita, totul depinde de el !!!
acum in fotbal cine da banu ia jucator !!! cine e prost sa se duca pe 2 covrigi la Dinamo cand la Steaua ia 6 ... sa fim seriosi, s'a dus vremea aia cu daca sunt stelist am sa joc doar la Steaua pe viata...
Clar ca asa e, la asta s-a ajuns. Tocmai de asta spuneam ca ar fi bine sa isi tina in frau simpatiile pentru o echipa, sa nu mai bata toba ca "vreau sa joc doar la x" , ca nu stii unde poti ajunge. Sa aiba o atitudine profesionista. Plus ca s-ar evita toate dicutiile astea.
Mi-ar fi placut sa aiba tupeu si sa spuna ca e dinamovist, dar o sa fie profesionist la Steaua. Cred ca s-ar fi scos cu asa ceva.
ti-ar fi placut tie; probabil ca ai fi fost primul care il injura daca ar fi declarat ceea ce ai enuntat mai sus;nu va mai cacati pe voi atat "vai ca nu stiu ce,daca si cu parca,ca era mai bine asa si nu in altfel,etc".
a gresit ca a declarat ce a declarat si nu o sa il mai creada nimeni,probabil va ajunge sa fie rapidist de mic pe viitor.
S-a incins tarata in nea Gigi si domnul Borcea in perioada asta. Unul mai tantos ca altul. Daca nea Gigi l-a luat pe Parvulescu domnul Borcea a mutat prin Sorin Stratilla. Ca sa-i puna capac lui nea Gigi, domnul Borcea s-a jurat ca vine in tara si-l ia pe Wesley. Surpriza mare ar putea fi trecerea Domnul Borcea in curtea DNA-ului. Asta transfer de senzatie! Insa domnul Borcea evita sa-si puna semnatura pe actele de transfer la DNA si-si prelungeste vacanta la Miami pana la prescriere.
Nota: fara nea si domnu'
Toti sunt mercenari
, sunt destule cazuri de "tradari" printre care si Danciulescu , unul mai cu nume , care , dupa ce joaca cu Lacatus in echipa , pupa stema maidanezilor !
Mai se spunea ca Borcea il doreste pe Bicfalvi , ia'l tata si gratis
Unii pe aici se distreaza la culme " mama ce le-am facut cainilor", mama ce ne-a facut cancerul ca l-a dat pe Stratila ca pe o masea stricata iar acum baiatul a ajuns la Dinamo!!!!
mars la Dinamo
Din ce a afirmat Gigi, plecarea lui Stratila de la Steaua nu s-a produs din cauza lui, problema fiind la cei care se ocupau de echipa 2-a. Oricum, nu mi se pare o mare pierdere atat cat l-am luat pe Chipciu, dar ma gandesc ca ne putea ajuta mult dupa ce a plecat Banel, bineinteles, daca era inca la noi in curte.
Campionatul e greu de luat, dar sper mai mult ca orice sa nu il ia cutzulache.
ti-ar fi placut tie; probabil ca ai fi fost primul care il injura daca ar fi declarat ceea ce ai enuntat mai sus;nu va mai cacati pe voi atat "vai ca nu stiu ce,daca si cu parca,ca era mai bine asa si nu in altfel,etc".
a gresit ca a declarat ce a declarat si nu o sa il mai creada nimeni,probabil va ajunge sa fie rapidist de mic pe viitor.
Nu ma cunosti asa ca nu-ti mai da cu pararea ca o faci prost. Mi-ar fi placut pentru binele lui, nu ca as fi avut eu orgasm daca ar fi zis asa ceva. Omul e intr-un mare rahat acum si singura sansa de a arata caracter era ce am spus eu. Nikolici a spus ceva asemanator, a fost blamat, dar a fost iertat imediat cum s-a vazut ca joaca pentru echipa. Eu nu l-am injurat nici pe Nikolici si nici pe Parvulescu nu-l injur nici macar in stadiul asta. Mai greseste omul nu inseamna ca trebuie sa-i dam in cap. A, daca ar fi injurat Steaua, atunci il spurcam.
@GeorgeDaniel
El si-a angajat rudele incompetente la echipa a 2-a asa ca e din cauza lui. Hagi l-a luat la pe Stratila la prima echipa impreuna cu Onicas si Abuzatoaie. Stratila a ajuns la Dinamo, Onicas la Viitorul si Abuzatoaie s-a nenorocit in Liga a 3-a.
SÎNT bucuros că am ajuns să joc la Steaua!
AȘ VREA să cîștig titlul din primul an.
PÂSTREZ in gind amintirile frumoase de la Medias
MI-AȘ DORI să ajung cit mai repede la echipa nationala
NU ÎMI PLACE să-mi pierd timpul liber inutil.
MĂ' TEM de Dumnezeu!
ÎMI PARE RĂ'U că nu am ajuns la Steaua mai repede.
ÎMI PLAC momentele petrecute alaturi de familia mea.
NU SÎNT superstitios.
NICIODATĂ' să nu spui niciodata
RAR ies in club alaturi de prieteni.
PLÎNG de fericire.
AM PRIMIT peste 150 de telefoane după ce-am semnat cu Steaua.
AM NEVOIE de liniste, dar mai ales de sanatate.
AR TREBUI să fim mai buni.
MI-E DOR de momentele frumoase ale copilariei.
MĂ' ENERVEAZĂ' LA CULME persoanele prefacute. ![]()
IUBESC fotbalul.
REGRET că nu o să mai fiu alaturi de familie.
IERT aproape orice.
PORT mai mereu haine sport.
NU MĂ' PRICEP la spalatul vaselor.
ÎMI DORESC să fac schimb de tricouri cu Giggs.
MĂ' RELAXEAZĂ' filmele de animatie si muzica buna
NU VREAU NICIODATĂ' să uit de unde am plecat.
ASCULT mereu sfaturile celor mai mari.
VORBESC cu drag cu prietenii mei.
MI-AM LUAT toate ziarele aparute după ce-am semnat cu Steaua.
VISEZ la momente frumoase alaturi de suporterii stelisti.
PÎRVULESCU DESPRE: - primii bani cîștigati: "Aveam 15 ani si am luat o primă de un milion de lei vechi! Mi-am luat o gramadă de dulciuri, că de haine n-aveam bani"
- idolul sau: "Galezul Giggs! Joacă pe postul meu preferat, mijlocaș stinga, dar e si fotbalist mare de tot"
- arbitrul preferat: "Cristi Balaj ! E un domn! Bine, toti sunt niste domni, ca să nu se supere pe mine"
- ce face inaintea meciurilor: "Mă rog chiar in vestiar, dar n-o fac ostentativ, să mă vadă lumea. Cred că toată lumea se roagă la Dumnezeu, putini insă recunosc"
- prima masină: "O Dacia 1310. Trebuia să o iau de jos, nu să conduc masini de fite. Am luat-o ca la fotbal, pas cu pas"
- ce ar schimba in Romania: "Aș schimba tot! Pentru că mergem din rau in mai rau. În Mediaș se traieste intr-o saracie mare, si mă doare asta! În plus, e pacat cind vezi oameni carora le e greu să prindă ziua de miine"
Eric - ex Gaz Metan despre Parvulescu :
"Dinamo e echipa lui de suflet, dar trebuie sa puna capul jos si sa invete sa respecte Steaua."
E clar maidanez nevaccinat
Asta cu prima ocazie , o sa confunde poarta
Ma intreb cum ar fi daca la urmatorul Steaua-Dinamo isi va marca un autogol ![]()
daca da 2 goluri in poarta care trebuie si batem javrele inainte n-am nimic impotriva ![]()
Comparatii care nu-si au rostul. Poate ca seamana cu cel al lui Hagi dar nu are sarea si piperul necesar. Plus ca circumstantele in care s-au dat golurile sunt total diferite.
Un Gol foarte frumos marcat exact cand era mare nevoie de el.
Frumos golul. Imi place mult de Parvulescu. Sper sa se tina de treaba in continuare.
fain fain golul. Daca este serios poate ajunge departe ![]()
Se pare ca i-a luat locul de titular Latovlevici.. Imi placea de Parvulescu. Poate va ajunge iar la forma din sezonul trecut.
Sau sa joace in stanga in locul lui tanase , dar nu cred ca se poate din cauza lui Guitza.
Tu ai urmarit in ultimul timp vreun meci al Stelei? Intreb de curiozitate. Tanase e cam singurul activ la mijloc. Sau daca e cocalar nu-i bun?
Din cate se pare, pentru prima etapa nu s-a contat pe Parvulescu fiindca era accidentat.
Antrenorul cu numarul 19 a spus ca pentru partida impotriva Astrei sunt sanse mari sa se conteze pe serviciile lui Parvulescu, mai ales ca Latovlevici este suspendat.
Ca o simpla opinie, pur personala, daca n-ar fi Latovlevici indisponibil, s-ar putea folosi o formula in care ambii sa fie pe flancul stang, iar Tanase in centru.
Pana una-alta, Parvulescu are ''de tras'', sunt deja create unele ''automatisme'' in cuplul Latovlevici- Tanase.
Eu n-am uitat ca este dinamovist.
Paul Pirvulescu, imprumutat la FC Voluntari!
"FC Steaua Bucuresti anunta ca jucatorul Paul Pirvulescu va fi imprumutat, pentru sezonul 2015-2016, la FC Voluntari, echipa nou-promovata in Liga 1.
Jucatorul, care s-a pregatit alaturi de Campioni la Sacele, a parasit cantonamentul Stelei duminica dupa-amiaza si se va alatura, in zilele urmatoare, lotului ilfovenilor.
Clubul nostru ii multumeste pentru contributia adusa la succesele din ultimii ani si ii ureaza mult succes la FC Voluntari!

Paul Ovidiu Pirvulescu este un jucator nascut la Medias, pe 11 august 1988. Acesta a facut junioratul la Gaz Metan Medias, de unde a ajuns la echipa mare, pentru care a evoluat in aproape 100 de partide intre 2008 si 2011. Incepand cu ianuarie 2012, Paul a semnat cu Steaua, pentru care a marcat un gol de generic in meciul castigat cu 2-1 in fata Astrei Ploiesti, din returul sezonului trecut. De asemenea, jucatorul de banda stanga a evoluat in 10 partide pentru echipa nationala Under 21. A strans 46 de meciuri si doua goluri pentru Steaua in Liga 1, 5 in Cupa Romaniei, unul in Cupa Ligii, 5 in UEFA Champions League si 5 in UEFA Europa League, castigand doua titluri de campion (2013, 2014) si Super Cupa Romaniei in 2013. In a doua parte a sezonului trecut, Paul a fost imprumutat la FC Viitorul."
Sursa: http://www.steauafc.com/ro/articol/imprumut_pirvulescu_voluntari/