FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SuperSteaua bate Farul 3-1(0-0) . Discutii .

Virgil19.09.2004 20:11

Intr-o noua formula de început,cu Martin Tudor,Baciu,Lovin si Cristea,în locul lui Hamutovski,Falemi,D.Munteanu si Oprita,Steaua a facut o prima repriza mai putin reusita.Emotiile pe care ni le-au dat au fost repede uitate odata cu începerea reprizei a II-a,care a semanat cu ceea ce ne dorim sa joace mereu.Actiuni în viteza,pase dintr-o singura atingere,suturi dese si sanatoase la poarta.Gheata a fost sparta de Lovin,care cu o lovitura de cap din careul advers,în urma cornerului executat de Dumitru,a deschis scorul,1-0(min.56).In min.59 Cristea primeste o pasa în careu,înainteaza si ramâne singur cu portarul Curca.Un sut sec,plasat printre cele doua membre inferioare ale acestuia si scorul devine 2-0.Steaua continua în acelasi ritm sufocant si mai înscrie o data în min.62 prin Ogararu,care venit lansat îi sufla balonul unui fundas advers si suteaza din alergare pe coltul lung:3-0 si meciul este jucat.Desi continua în acelasi stil,ritm si dorinta de a marca,cei care puncteaza sunt marinarii,care reduc din scor în min 90 prin Gurita.Acesta suteaza din apropierea punctului cu var,în plasa portii lui Tudor:3-1.Puteam sa ne apropiem de 5,6 goluri dar lipsa de inspiratie a lui Cristea si Dinita la doua faze,precum si forma buna a lui Curca au salvat Constanta de la o catastrofa.Si constantenii au avut câteva ocazii,dar spre "cinstea lor" nu au marcat.De remarcat jocul bun,ambitios,stralucitor as spune,al lui Rica SuperNeaga bine acompaniat de coechipierii sai.Dupa pauza în min.71,72 si 75 au intrat Bostina,Pitu si Dinita si au iesit Fl.Dumitru,Dica si Cristea.Galeria,"fierbinte" pe tot parcursul jocului.Arbitrajul lui M.Salomir,în concordanta cu regulamentul.Timpul bun,atmosfera placuta.Pâna duminica viitoare(?) vedem lumea în roz.Suntem pe locul 3,iar dupa jocul cu Alba Iulia,care se va reprograma,s-ar putea sa fim lideri pentru ca Nationalul desi a câstigat cu oltenii,"a calcat" pe bec.A folosit sase straini,iar regulamentul da voie numai la 5.Forza Steaua,iubitorii te saluta !

Virgil19.09.2004 20:37
Intr-o noua formula de început,cu Martin Tudor,Baciu,Lovin si Cristea,în locul lui Hamutovski,Falemi,D.Munteanu si Oprita,Steaua a facut o prima repriza mai putin reusita.Emotiile pe care ni le-au dat au fost repede uitate odata cu începerea reprizei a II-a,care a semanat cu ceea ce ne dorim sa joace mereu.Actiuni în viteza,dintr-o singura atingere,suturi dese si sanatoase la poarta.Gheata a fost sparta de Lovin,care cu o lovitura de cap din careul advers,în urma cornerului executat de Dumitru,a deschis scorul,1-0(min.56).In min.59 Cristea primeste o pasa în careu,înainteaza si ramâne singur cu portarul Curca.Un sut sec,plasat printre cele doua membre inferioare ale acestuia si scorul devine 2-0.Steaua continua în acelasi ritm sufocant si mai înscrie o data în min.62 prin Ogararu,care venit lansat îi sufla balonul unui fundas avders si suteaza din alergare pe coltul lung:3-0 si meciul este jucat.Desi continua în acelasi stil,ritm si dorinta de a marca,cei care puncteaza sunt marinarii,care reduc din scor în min 90 prin Gurita.Acesta suteaza din apropierea punctului cu var,în plasa portii lui Tudor:3-1.Puteam sa ne apropiem de 5,6 goluri dar lipsa de inspiratie a lui Cristea si Dinita la doua faze,precum si forma buna a lui Curca au salvat Constanta de la o catastrofa.Si constantenii au  avut câteva ocazii,dar spre "cinstea lor" nu au marcat.De remarcat jocul bun,ambitios,stralucitor as spune,al lui Rica SuperNeaga bine acompaniat de coechipierii sai.Dupa pauza în min.71,72 si 75 au intrat Bostina,Pitu si Dinita si au iesit Fl.Dumitru,Dica si Cristea.Galeria,"fierbinte" pe tot parcursul jocului.Arbitrajul lui M.Salomir,în concordanta cu regulamentul.Timpul bun,atmosfera placuta.Pâna duminica viitoare(?) vedem lumea în roz.Suntem pe locul 3,iar dupa jocul cu Alba Iulia,care se va reprograma,s-ar putea sa fim lideri pentru ca Nationalul desi a câstigat cu oltenii,"a calcat" pe bec.A folosit sase straini,iar regulamentul da voie numai la 5.Forza Steaua,iubitorii te saluta !
George Stan19.09.2004 23:09

Mi-a placut declaratia asta.

"La Bacãu mi-au trebuit 50 de meciuri sã dau un gol, aici am marcat la primul meci ca titular. Cînd am auzit cum întreg stadionul îmi scandeazã numele, m-am simțit în al nouãlea cer"

Florin Lovin

----------------

Virgil20.09.2004 03:21

Din declaratia lui înteleg ca aici i-a venit repede rândul la gol pentru ca are alaturi coechipieri de alta factura,ca sa nu jignesc pe nimeni.Ca rolul pe care îl are în echipa îi permite acest lucru.Nu în ultimul rând ca suporterii,în speta galeria,au fost la înaltime.Mi se pare putin cam "prea hotarât" la deposedari.Aseara a facut doua,destul de riscante pentru a vedea galben în fata ochilor.Lucru care mi-a amintit aproape instantaneu de Duro.Ei,dar îl înteleg.Era primul lui joc la Steaua,facând abstractie de cele câteva minute jucate împotriva bulgarilor,si probabil ca era stapânit de emotii.Cine n-ar fi fost.Steaua e Steaua,cum ar spune printre altii si Zenga.Dar sa spun si eu ca mi-a placut declaratia lui Zenga,care vorbind despre meciul retur cu TSKA a spus ca batem sigur.Iti vine sa crezi ? Zenga !

ADY1920.09.2004 06:27

Declaratiile lui Zenga ne dau sperante. TREBUIE sa castigam cu TSKA. Am auzit ca au schimbat stadionul pe care se joaca(unu mai mare de vreo 55 de mii) si ora de disputare la 19.45. Sper sa fie de bun augur. Sper ca jucatorii sa nu fie timorati si sa se sperie de public. Neaga vreau un gol din partea ta :lol:

Forza Steaua!!!

rady20.09.2004 16:40

meciul a fost ok, a fost o mare diferenta intre ce s-a jucat in prima repriza, cand zic eu Farul a dominat meciul, si ce s-a jucat in repriza a doua cand Farul abia daca trecea de jumatatea terenului. am ramas surprins de rapiditatea celor 3 goluri, dar se putea mult mai mult. au fost cateva ratari pe care pur si simplu nu mi le-am putut explica, iar golul primit nu era deloc necesar.

oricum, totul e bine cand se termina cu bine, am batut cu 3-1 si asta ar trebui sa ne dea incredere penrtru meciul de la sofia

ADY1920.09.2004 22:06
se putea mult mai mult. au fost cateva ratari pe care pur si simplu nu mi le-am putut explica, iar golul primit nu era deloc necesar.

AI dreptate. Se putea mult mai mult. Acele doua ratari incredibile alea lui Dinita. Cel putin prima ocazie a fost asemanatoare cu cea a lui Cristea. Dinita nu a avut sange rece sa-l execute...sau poate ca Curca si-a tinut picioarele lipite? :lol: Golul l-am primit pe o anume relaxare a noastra..specific romanilor...Cu mentalitatea e cel mai greu sa te bati. Succes Steaua la Sofia!!! :twisted:

Gica Chioru22.09.2004 10:13

Am sa-mi spun si eu parerea despre acest meci, macar pentru a sublinia cel mai bun meci facut de Neaga la Steaua. este primul meci in care acesta a fost altruist, in care si-a pus in slujba echipei, intregul talent pe care-l poseda. A facut de toate, chiar si faza de aparare.

Am vazut o echipa a Farului foarte bine asezata in teren(3-4-2-1), cu Gurita mijlocas lateral pentru a specula jocul slab de aparare al lui Dumitru, de altfel acesta a prins pe picior gresit apararea noastra de doua ori in prima repriza si o data in a doua cand a si marcat. In prima repriza lucrurile puteau sta mul mai rau pentru noi, dar nu am cedat fizic la jocul agresiv practicat de Farul si am beneficiat si de un arbitru ingaduitor la intrarile lui Lovin. Totusi, Steaua a controlat jocul chiar si in prima repriza desi anumiti ziaristi considera ca Farul a fost echipa care a dictat. Nu. Farul a jucat speculativ, numai faptul ca intre jucatorii Stelei nu a existat o coordonare permanenta(datorata faptului ca segmentul central al apararii a fost inedit) a dat posibilitate Farului sa aiba o posesie oarecare in prima repriza.

Jocul nostru in repriza a doua mi-a readus in memorie Steaua. Viteza, pase dintr-o atingere, faze de kinograma, un Neaga stralucitor, determinare, agresivitate, un joc tare si modern. 30 de minute de fotbal, pe fondul unor adversari cazuti psihic.

In consecinta, consider ca am facut un joc bun si am obtinut un rezultat foarte bun, impotriva unei echipe care ne-a pus mari probleme in ultimii ani.

Arbitrajul ne-a fost destul de favorabil.

Spectatori 12-13000, patimasi ca intotdeauna (m-am bucurat de cele cateva apostrofari primite de Dumitru si m-am gandit ca poate mi se datoreaza si mie).

ps.infuzia de sange moldovenesc a inceput sa-si arate roadele. Va amintiti apostrofarea javrei de Niculescu de catre Ghioane? Cu acesta, plus Baciu, Lovin (rupatorul de masele) si Cristea, structura fizico/psihica a echipei noastre este modificata total.