Incerc din rasputeri sa inteleg de ce se lauda "lumea" cu faptul ca vor lua campionatul si vor juca in Champions League. Sincer dupa meciul Farul-Dinamo am simtit ca mi-e sila de unele lucruri ce se petrec in fotbal. Am simtit ca mor cand am vazut o echipa care se lauda cu multe performante dar care stim cu totii prin ce mijloace le obtine. Ce poti face cand o repriza intreaga nu ai decat un sut la poarta dar pe final cu orice "mijloace" reusesti sa invingi. Sunt dezamagit de aceste blaturi. Sunt dezamagit de aceasta competitie. Sunt dezamagit le "spiritul unora de invingatori". Cu toata scarba din aceste cuvinte tare mi-as dori sa ajunga Dinamo in Champions League doar pentru a vedea inca o data ca nu au sanse.De ce? Pentru ca acolo nu arbitreaza Serea sau Salomir. Imi doresc o competitie corecta pentru ca sunt sigur ca am triumfa in fata acestor fotbalisti de 2 bani. Astept cu nerabdare sa se intample un miracol. Sunt acel stelist care nu are situatia materiala si nici nu poate sa fie prezent la absolut toate meciurile Stelei si mai mult la deplasari dar pot spune ca sunt cu sufletul alaturi de echipa si sunt gata sa ma iau cu oricine la cearta pentru Steaua. Toate astea pentru ca respect o echipa care incearca sa-si multumeasca suporterii prin rezultate si prin jocuri. Dar ce faci cand vezi ca toata lumea e impotriva ta? Poate incerci sa mergi mai departe! Pana cand? Forza Steaua!