FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Farul - 19 Septembrie - discutii

George Stan19.09.2004 10:51

Propun discutarea pe acest topic a meciului Steaua - Farul.

Echipa probabila:

Tudor, Ogararu, P.Marin, Falemi, Ghionea, Dumitru, Dica, Paraschiv, Munteanu, Neaga, Dinita

Virgil19.09.2004 12:14

Nu vreau sa mai discut nimic.Un car de vorbe,doi bani nu face.Astept ultimul fluier al arbitrului pentru a consemna victoria noastra.Sa fie un gol în plus.Scorul nu conteaza.Punctele da.

George Stan19.09.2004 12:56

Vorbesti ca mine dupa pierderea campionatului sezonul trecut. Atunci mi-am zis ca nu-mi voi mai dori niciodata scoruri mari sau joc spectaculos, ca trebuie sa adunam puncte din meciuri de rahat. Acum mi-a mai trecut, insa e un punct de vedere corect.

(Dar de discutat putem discuta, ca daia suntem pe forum)

ADY1919.09.2004 21:56

Steaua a castigat binemeritat cu 3-1. Dupa declaratiile pline de incredere ale marinarilor Faru a jucat cu 5 fundasi. In astfel de situatii Steaua are greutati in a inscrie ( venirea jucatorilor inalti la Steaua e binevenita astfel putem rezolva un meci din faze fixe). La pauza aveam ceva emotii in privinta rezultatului insa Zenga i-a motivat excelent si repriza a inceput cu o Steaua calare peste Faru, un Neaga care vrea sa inscrie in campionat si nu reuseste :) . Ii doresc bafta in continuare si sa joace cu aceeasi daruire. A venit acel gol a lui Lovin(din faza fixa) care i-a daramat pe marinari. "Fustita" a fost gaurita :lol: . Cristea nu s-a lasat mai prejos si cu o preluare facuta perfect si apoi un sut prin picioarele lui Curca a demoralizat Faru de tot. Mi-a placut faptul ca Steaua nu s-a retras ...a continuat sa atace. Asta e semn bun pentru noi :P . A inscris si Ogararu. Salut revenirea pe teren a lui Dinita. A avut doua ocazii mari de a inscrie...insa nu le-a fructificat. pacat.... :( Trebuie incurajat in continuare. Pacat de golul primit in continuare. Petre Marin a inceput meciul destul de bine( acel sut la poarta lui Curca) insa s-a stins si de a fost depasit de adversar de cateva ori. Oare nu este nimeni sa-l inlocuiasca? (poate Nesu). Vasili a fost tinut pe banca(pe undeva este si normal) si a revenit intre buturi M. Tudor. Nu mi-am putut face inca o parere despre el. Cu Sportul cred ca ar trebuie sa fie tot el in poarta. Golul nu i se poate imputa. Cu TSKA nu stiu cine sa apere :roll: Greu de decis. Sa speram ca Zenga ca fi inspirat.

Forza Steaua!!!!

George Stan19.09.2004 22:10

Continuarea discutiilor pe topicul SuperSteaua bate Farul 3-1(0-0). Subiect blocat.