FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii alb-albastre

insane26.03.2006 00:53

Fiti alaturi d Farul cum e Farul alaturi d Steaua. Rugam cat mai multe sms-uri si telefoane la talk showurile sportive. Farul a fost furat si din nou in avantajul lui Dinamo. jandarmii au fost corecti cu evacuarea si poate chiar si cu bataia acordata suporterilor dinamovisti. Sa aratam adevarul in fotbalul romanesc la Recursul Etapei. PS: nu va fie frica sa mai veniti cu Steaua la Constanta. Va garantez ca nu veti plati asa ceva deoarece galeria stelista este una civilizata nu ca tiganii nespalati sau cainii spurcati.

Agy_2326.03.2006 14:32

ce sa intamplat la Constanta in privinta galeriei dinamoviste a fost corect . am fost la meci si am stat la 25 m de galeria dinamovista si nu imi venea sa cred cum suporterii dinamovisti dadeau in jandarmi cu ce apucau scaune , betele de la steaguri etc. chiar unii dintre acesti huligani ii sarutau ironic pe jandarmi (vb serios) . Aceste scene au durat in jur de 10-15 min pana cand ,probabil, jandarmii au primit ordin sa evacueze galeria (si sa vezi bataie frate :twisted: :twisted: :twisted:)

SteauaToronto26.03.2006 14:44

Intodeauna am admirat galeria Farului...

Respect...

Lacatush26.03.2006 15:20

Traiasca jandarmii constanteni! Asa le trebuie cainilor,...chiar si mai rau! Macar sa le fi rupt dintii la aceste javre!

Forzza Steaua! Steaua-Poli 2-0!

brav026.03.2006 16:23

"PS: nu va fie frica sa mai veniti cu Steaua la Constanta."

Nu ne-a fost niciodata.

Sms-urile de la talk-shouri prea putin conteaza; ceea ce ramane e furtu din teren, cele 3 puncte pe care jegurile le iau din nou dupa un joc de rahat cu zicu-lindicu-miezu cel mai bengos. Daca Dinamo nu va lua cel putin 2 etape suspendare la teren inseamna ca nimic nu ii va mai opri spre telul lor parsiv. La fel s-a intamplat si cu Rapid cand a fost la Cta daca imi amintesc bine, chiar dupa ce fusesera suspendati.

Pirates, ce faceti veniti si la meciu cu Middlesborogh ? ;)

cristian01426.03.2006 18:24

RESPECT CONSTANTA, un oras pro Steaua ! 8)

twist3r26.03.2006 20:03

Nu e vorba de proSteaua, e vorba ca sunt civilizati !

ultras200426.03.2006 23:19

va urasc din tot sufletul. cum sa te bucuri cand ii fugaresc gaborii pe aia. v-ati bucurat de parca ar fi dat Farul. si nu cred ca sunteti infratiti cu nici un grup de la noi. poate cu inseparabilii :lol:

FANATIK RED-BLUE27.03.2006 11:21
va urasc din tot sufletul.
De ce esti asa dur? Zau... :D