Buna seara,
Vreau doar sa-mi explic trairile,sa explic cum am trait o seara de mai.
Eram intr-o tara gri, vedeam desene animate 5 min pe saptamana; tatal meu dumnezeia ceva despre niste finlandezi, si a fost foarte incantat cand a marcat Piturca gol. Apoi, am mers mai departe: era o seara de mai, eu avand 8 ani nu intelegeam mare lucru, dar tin minte ca mama mea care impletea si-a lasat jos lucrul si striga :Hai Duckadam!!!!!!!!! .Mamica mea era in genunchi, cu andrelele cazute si striga la cineva Duckadam la televizor.
Eu la 8 ani imi dadeam seama ca ceva se intampla in tara mea .Dupa ce meciul s-a terminat m-am dus sa ma culc si a venit tata, si plangand mi-a inmanat mapa lui cu pozele, insignele si insemnele Stelei.
Afara oamenii urlau si cantau pe strada, am auzit asta pt prima data in viata mea;a doua zi eroii erau asteptati la aeroport. Mie, in acea seara tatal meu mi-a inmanat fanioanele , insemnele insignele unui club glorios. Azi acelasi tata imi spune la telefon ca Becali l-a cumparat pe X jucator, si mie imi vine sa urlu.
Va rog, in acest topic sa scrie fiecare ce amintiri are despre seara minunata de mai.