FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cadouri pentru stelisti: Io am dat bani de coregrafie

Marius13.12.2011 16:18

Din ciclul "cadouri de Craciun pentru stelisti", creditorul a dezvaluit ca a finantat o coregrafie afisata de galeria Stelei in acest tur de campionat.

"M-a costat, de exemplu, 64 de milioane pentru coregrafie. De ce sa nu dau, nu e echipa mea?"

Deci... cum? :)

puyol13.12.2011 16:41

eh, inventii ale presei

:confused:

red&blue_boy13.12.2011 17:46

E coregrafie universala, merge la orice meci...

anti gigi13.12.2011 18:19

ba da rai sunteti,face si omu o fapta buna ca vin sarbatorile si tot nemultumiti sunteti,a vrut si el sa dea o mana de ajutor ca e si nea Gigi ultras,cine stie ce surpriza o sa avem,te pomenesti ca vedem un steag gen:Ultras Nea Gigi,Cine Nu E Cu Noi E Impotriva Noastra

Azzido13.12.2011 20:50

ma, nu stiu daca a finantat vreo coregrafie, cred ca mai degraba a finantat vreun membru de "galerie". pam pam

RedScorpyON13.12.2011 21:36

Doua secunde, ca apare cineva din nord care ne explica: "n-a fost asa,ne-am dus acolo si am dat noi bani sa ne lase s-o facem..."

Pacat de baietii de acolo care inca mai credeau ca rata impunge...

john_8613.12.2011 22:20
Doua secunde, ca apare cineva din nord care ne explica: "n-a fost asa,ne-am dus acolo si am dat noi bani sa ne lase s-o facem..."

Pacat de baietii de acolo care inca mai credeau ca rata impunge...

a aparut o explicatie mai penibila decat cea de mai sus : "coregrafia costa 140 de milioane.noi am avut 80 de milioane si conducerea au dat restu de 60 care vor fi returnati le celelalte meciuri inapoi.ok?"

ati auzit, banii vor fi returnati, deci a fost doar un credit pe termen scurt, da? :))

Liviu: VPM13.12.2011 22:32
a aparut o explicatie mai penibila decat cea de mai sus : "coregrafia costa 140 de milioane.noi am avut 80 de milioane si conducerea au dat restu de 60 care vor fi returnati le celelalte meciuri inapoi.ok?"

ati auzit, banii vor fi returnati, deci a fost doar un credit pe termen scurt, da? :))

restu.. pastreaza restu.

The Flyer14.12.2011 07:24

au fost cu dobanda sau fara?sa mor daca nu ma doare mintea,ii astept pe sustinatorii adevarati sa ne spuna despre ce e vorba!tot e bine ca unii si-au facut plinul de sarbatori!

axl14.12.2011 07:50

Nea Gigi nu mai iesi cu declaratii de-astea ca-i faci pe baieti sa apara urat in ochii lumii.