o zi stearsa ...
ma trezesc la 9.00 ,ies la almuerzo popular(un fel de mini mic-dejun romanesc)si iau din intamplare Marca, un ziar aproape de coltul tejghelei dintr-un bar amarat din fata Garii centrale din Valencia
Ma pregatesc de meci...
Stiam ca azi e Ziua...
Azi era ziua marelui Steaua-Rapid
Marca absenta
Intr-un coltisor langa un super articol din pagina 3 destinat Sevilliei apare un NUME ... Steaua
si repede ,dornic de a vedea reactia spaniola la adresa "sferturilor" romanesti ,citesc articolul.
Ma pregatesc de meci...
Favorita Steaua
Ma bucura opinia lor ,ma bucura gandul ca Steaua va juca o semifinala,ma bucura faptul ca ,si aici se crede in Steaua
17.30 ajung acasa si cu stupoare ,aflu ca meciul e pe Realitatea
Intru pe net,cumpar meciul si astept
Incep pregatirile pentru adevaratul meci al secolului
Rad singur numai gandindu-ma la faptul ca traiesc o realitate inimaginabila acum 2-3 ani...si ma pregatesc de meci.
Mi-e teama...Rapid au echipa ,sunt periculosi ,imi fac calcule ,deschid si fac un pariu pe betandwin
Ma gandesc cu groaza la celalalt deznodamant....
Nu cred!
Incepe meciul si sunt fericit..vad o Steaua ce nu joaca "la egal",o STEA indrazneata, un fotbal bun
Sun pregatit de MECI....
Simt ca avem putere ,ca putem invinge
Intrare lui Balan ma duce cu gandul departe in trecut.
FINAL
Sar de bucurie si pe obraji imi curg lacrimi
Lacrimi de bucurie si de necaz
Bucurie pentru Steaua, pentru echipa pe care o iubesc cu adevarat,pentru echipa ce ,la 28 de ani imi aduce aminte de trendul glorios al anilor 80
,necaz pentru Rapid...ar fi meritat sa se califice si ei
Am fost pregatit de meci , am stiut ca Steaua va "trece",sunt bucuros,vad ros-albastru pe site-ul UEFA,citesc comentariile si ma duc la culcare
In vis imi apar steagurile de la Universitate
oameni fericiti,Cupa UEFA,echipa , Gigi pe Maibach....oare visez?...