FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Articole de istorie pe fcsteaua.ro

1on02.12.2011 23:17

Candva, la o sedinta, tin minte ca cineva (cred ca Stanici) a venit cu propunerea de-a aparea articole de istoria romanilor pe prima pagina. Acum chiar cred ca e o varianta, macar temporara, de a mai ridica nivelul saitului, fara sa coste 1400$, timp pierdut si munca de recrutare. Citesc unimedia.md si timpul.md zilnic si cam saptamanal apar acolo articole interesante care ar merita urcate aici. Evident, oricine poate veni cu surse de oriunde (fie si wikipedia), mai ales daca-s alternative/complementare istoriei invatate la scoala. Si-o prostie daca e scrisa, tot e bine; mai degraba gasesti motivatie sa zici, in comentarii, de ce e altfel decat sa rererererepeti de ce e Ciobanul rau pentru Steaua, de ce ultrasii sunt vanati pentru ca-s impotriva sistemului sau ca "nu-mi place Molarena ca n-am voie sa fumez". Aduceti-va aminte de articolul legat de independenta Kosovo. O resursa consistenta ar fi si sectiunea de "Romảnism" a forumului.

Cine e pentru/impotriva/abtineri?

PS: Asta implica si crearea unei noi sectiuni unde sa intre articolele.

MoWeed02.12.2011 23:20

DA!

In primul rand suntem romani si apoi stelisti. Mai mult, chiar nu avem ce vorbi despre actuala echipa de fotbal.

Cred ca putem vorbi si cu Mihai. Sau greeneyes. Surse sunt...

Costi02.12.2011 23:25

sau Alexandru h :))

Azzido03.12.2011 14:04

eu sunt pentru. nu o sa se inghesuie lumea sa comenteze la ele, dar precum spunea si Mo, mai intai suntem romani, apoi stelisti