Care credeti ca este sansa teoretica ca Becali sa piarda palmaresul in procesul cu Armata?
Care credeti ca este sansa teoretica ca Becali sa piarda palmaresul in procesul cu Armata?
Armata are 100% dreptate. Deci, teoretic, Becali ar trebui sa piarda procesul. Acum, e de vazut daca Armata vrea sa castige pocesul sau ce are de gand in continuare ![]()
Palmaresul nu ar fi trebuit sa plece niciodata de la Armata. In cel mi rau caz ar fi trebuit sa il concesioneze pt o anumita perioada. Etic vorbind, Armata ar avea dreptate, legal nu se stie ce o sa se intample, pt ca nu stim ce au semnat ei cu Becali. Sa speram ca o sa iasa asa cum vrem noi
Armata n-a semnat nimic cu becali. Armata a semnat cu Asociatia lui Paunescu si le-au dat dreptul sa foloseasca marca. MM Stoica in 2003, fara sa aiba drept de semnatura, a cedat de la asociatie catre SC marca si toate celelalte. Or, nu avea ce sa cedeze, neavand nici drept de semnatura nici proprietate asupra acelor chestii
.
Costi, daca o sa beau de fericire in seara asta si n-ai dreptate in ce-ai scris mai sus, te nenorocesc cu omoru'! ![]()
Armata n-a semnat nimic cu becali. Armata a semnat cu Asociatia lui Paunescu si le-au dat dreptul sa foloseasca marca. MM Stoica in 2003, fara sa aiba drept de semnatura, a cedat de la asociatie catre SC marca si toate celelalte. Or, nu avea ce sa cedeze, neavand nici drept de semnatura nici proprietate asupra acelor chestii.
@Costi
Am mari indoieli asupra acestei ioteze, nu te contrazic in niciun fel, poate tu cunosti mai multe dedesubturi care cel mai probabil mie mi-au scapat sau nu le-am sesizat eu cum trebuie, insa teoria asta mi se pare putin plauzibila......
Ca Meme este un tampit, n-am nici cea mai vaga indoiala, asa asa fost si asa a ramas, nu-l mai schimba nimeni, insa totusi cum sa faca asa ceva?! In primul rand ce inseamna mai exact ,,a cedat"/instrainat/cesionat, sub ce forma juridica s-a realizat ( vanzare-cumparare, donatie, ma rog, sa zicem ca nici macar asta nu mai conteaza ), da' mai important mi se pare ce ,,calitate " a avut atunci cand a semnat hartiile despre care vorbesti, de cine a fost mandatat sa faca acest lucru, ca era necesar sa existe barem o procura, ceva.... data de adevaratul proprietar al marcii, insemnelor, etc ( tu zici ca era Asociacia lui Punescu ), care au fost interesele, de ce-au inchis ochii la asta?!
Actele respective, hai sa spunem de ,,cedare", imi inchipui ca n-au fost semnate pe trotuar in fata stadionului, au fost incheiate la un notariat, nu?!, si acolo n-a verificat nimeni daca M.M are acest drept, actele care-i atesta acest drept ....cum sa instrainezi ceva ce nu-i al tau?!, si dupa aia de ce nu s-a sesizat nimeni de acest lucru........., ca asta-i caz penal clar, se poate demostra relativ usor in instanta, nu-i ceva imposibil.
Ti-am spus, nu spun ca n-ai dreptate, poate stii mai multe date ale problemei pe care nu le-ai dat pe aici, insa mi se pare al naibii de ciudat, da' daca ma gandesc mai bine la cate porcarii mi-au fost dat sa vad la viata mea legate de activitatea notariatelor si a instantelor din Romania, nu mai pare chiar un scenariu S.F cum ar parea in orice tara civilizata din lumea asta, asa ca, se poate orice.....
eu stau si ma intreb de ce se oboseste lumea sa ii raspunda insului asta, nu era el cel care facea acelasi circ pe topicul AISS? nu tot asa proceda si acolo punand intrebari aiurea-n tramvai doar de dragul de a iesi in fata?
Cine, Costi? ![]()
Cine, Costi?![]()
nu bre ci inteleputl autor al acestui topic, eu consider asta ca o infatuare, adica tu intri pe aici din an in paste pui in sila o intrebare si pe urma ii lasi pe prosti sa se agite ca pe tine nu te mai intereseaza.
Daca te intereseaza cu adevarat subiectul vino cu cateva idei mai dezvoltate, cu ceva "sapaturi" despre subiect nu cu glume proaste ca cea de fata, fii prezent nu poza in ala care lumineaza prostimea.
Daca as fi fost moderator stergeam imediat topicul asta, sa nu te superi pe mine, si nici Costi sau Azzido dar, baiatul asta scrie la misto, el face topice doar de dragul de a se baga in seama.
Frantuzule, u mad ? doare adevarul sau ce ? lasa-l frate sa faca topicuri de genul asta, decat sa vorbesc despre bombele (de data asta la propriu) ale lui dodel mai bine vorbesc despre detinatorul de drept a palmaresului (care orice persoana NON-CRETINA din universul asta stie ca e la Armata).
Procesul care e acum pe rol nu are legatura cu palmaresul echipei, el tine de dreptul de utilizare a marcii "Steaua" care e inregistrata la OSIM de doua ori, o data de CSA si odata de 2gi, lucru destul de imposibil in conditii normale, marca fiind una singura.
Palmaresul, din ce stiu eu, tine de societatea care administreaza clubul si, din nou, stiam ca e netransmisibil. Adica daca vrei palmares, trebuie ca AFC-ul ala al lui Paunescu sa fie asociat la firma ta.
Palmaresul nu trebuie sa tina neaparat de societatea care administreaza clubul . La UTA spre exemplu palmaresul a fost donat de Bara (parca) catre SCU (Suporter Club Uta - o asociatie gen AISS). Din cate stiu ei nu administreaza in vreun fel clubul. A fost la un moment dat gandita si aplicata o structura in care membrii SCU si cativa lideri din peluza erau reprezentati in consiliul de administratie. Dar din cate stiu s-a renuntat.
Frantuzule, u mad ? doare adevarul sau ce ? lasa-l frate sa faca topicuri de genul asta, decat sa vorbesc despre bombele (de data asta la propriu) ale lui dodel mai bine vorbesc despre detinatorul de drept a palmaresului (care orice persoana NON-CRETINA din universul asta stie ca e la Armata).
lupica tot tu? nu vad ce te bagi in seama cu mine ca nu te-a invitat nimeni, se vede ca postezi doar ca sa te iei de mine asa ca mai bine taci data viitoare. Subiectul asta cu becali vs Armata s-a mai discutat de mii de ori pe forum si la comentariile articolelor, asa ca pentru unu care urmareste saitul constant nu ar fi facut topicul asta.
Iar pentru cineva care intra aici din joi in pasti iarasi nu se cade sa faci topic pentru ca pe tine tot nu te intereseaza dovada ca intri pe aici doar cand vrei sa faci misto de fraieri (adica o data la 7 luni).
Cum am mai spus o intrebare pusa la misto din partea unuia care are o atitudine din asta aroganta cu atat mai putin, citeste inteventiile si comentariile lui de pe topicele sectiunii AISS si o sa te convingi de specimenul asta. El nu deschide/posteaza pentru ca vrea sa afle ceva ci asa ca se pozeze in mare stelist, sa arate colegului de banca/lui/noua etc ca daca nu era el nu se "dezbatea" un anume subiect.