FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dimensiunea medie a organului sexual barbatesc a fost stabilita oficial

«12»
Virgil26.10.2011 15:33

Dimensiunea medie a organului sexual masculin a fost stabilită oficial, de catre autoritățile medicale din Franta, informează Huffington Post.

Astfel, cercetatorii au stabilit că dimensiunea medie a unui penis este intre 9 si 9,5 centimetri in stare flască si intre 12,8 si 14 centimetri in erectie.

Totodata circumferinta medie variaza potrivit oamenilor de stiință, intre 8,5 si 10,5 centimetri in erectie.

Cercetarea realizată de Academia Natională de Chirurgie din Franta urmareste să-i impiedice pe barbati să-și facă operatii de marire a penisului, extrem de solicitate in prezent.

"Sentimentul că nu ai un penis suficient de mare poate fi o sursă de anxietate si de suferință psihologică pentru un barbat", au spus reprezentantii Academiei Nationale de Chirurgie. În plus, acestia avertizează că "operatiile de marire a penisului "implică riscul unor complicatii, in special in ceea ce priveste erectia".

Potrivit unui studiu realizat anterior si citat de The Telegraph, francezii au cea mai mare dimenisiune a organului sexual masculin din Europa, aceasta, fiind in medie, de 15,48 de centimetri in erectie.

Ionela Samoilă

http://www.gandul.info/magazin/dimensiunea...oficial-8904703

clausblaus26.10.2011 19:04

Cine putea "culege" o astfel de informatie ......... o femeie.

Maine,poimaine emigreaza in Franta pentru a aprofunda studiul!

MoWeed26.10.2011 19:45

Asta inseamna ca, la cata mumu a luat Jiji, a depasit de mult numarul de km de autostrada din Romania...

LDS26.10.2011 21:07

Io stiu pe unu' care s-a operat de sancru si apoi zicea ca i-a crescut mataranga cu doi centimetri indarat... Mai iesiti si voi pe centura, 'ra-ti ai dracu' de academicieni !

Le reseau pansant26.10.2011 21:50
Potrivit unui studiu realizat anterior si citat de The Telegraph, francezii au cea mai mare dimenisiune a organului sexual masculin din Europa, aceasta, fiind in medie, de 15,48 de centimetri in erectie.

Ce sa-i faci daca si astia au facut studiul toamna cand romanii sunt plecati in munti la coasa, iesi castigatoare mataranga hexagonala. Noi suntem pe primul loc la violuri, curve, nasteri la 12 ani ca sa vezi ca mataranga mica are putere mai mare.

Oricum daca frantujii o au cea mai mare noi o avem cea mai adanca, ca tot suntem noi francofoni.

cristian01426.10.2011 22:11

Acu' realizez de ce l-au luat pe Banel. Sa-l bage la masuratoare ca cetatean frantuz originar din Algeria sau asa ceva.

Acu' pe bune, francezii-francezi o au cu minus in fata ca la cati negri sunt pe-acolo media asta mi se pare ridicol de mica. :)))

Ronnie27.10.2011 16:39

Caline, bine ca nu traiesti in Franta ca le scadeai de tot media astora :D

MoWeed27.10.2011 17:00

Te simti putin complexat, e ca?

Joga Bonito27.10.2011 17:24

La o adica, sansa sa disparem ca popor de pe mapamond e la fel de comentata ca si lungimea medie a penisului. Da, nu promovam si intretinem circul, ci promovam cultura fotbalistica ros-albastra (doh!?)

Deci daca eu invit lumea sa-si exprime votul democratic intr-un poll promovez circul, desi am intentia sa scap de un incompetent? Vai trai-ti-ar neuronul de 'telectual...

MoWeed27.10.2011 17:40

Ca sa-ti citez din postarea lui Alecs, cu care ti-a inchis topicul

Nu utilizatorii decid cine e si cine nu moderator.[....]

Mai clar de atat nu poate fi spus, asa ca am incheiat subiectul

Kellerman27.10.2011 19:11

astia isi masoara madularul cu SUBLERUL ?

Ronnie28.10.2011 04:45
...

Mi se pare mie sau este singurul de p-aici care-i agitat cand e vorba de marime? Ce sa intelegem?

vlad28.10.2011 07:09

Tot francejii,tot francejii e miezu'! Daca nu ei atunci cine?!

Maine se va face un studiu si se va constata ca femeile din Franta au cea mai stramta pasarica din toata Europa!

Intrebarea mea este: cum incape mataranga frencejului in pasarica francejei???

Tot francejii,tot francejii!

vasilica15410.06.2012 14:46

interesant studiul

drvladyk07.07.2012 23:27

chit ca s-ar putea supara unii de mai sus cum ca discutia nu e destul de intelectuala sau ros-albastra, eu am o dilema, si o bag aici ca sunt discutii libere. voi va pisati uneori seara in gradina unde miroase a iarba si aer curat? si daca va e lene sa mergeti in casa normal... ce sunet crud e cand calci pe un melc, tu nu vrei, da' te grabesti si e noapte si harssst... ma framanta o intrebare... cum se f...t melcii?

Kellerman08.07.2012 10:27

dafuq did i just read

iNsTiGaToR08.07.2012 11:10
dafuq did i just read

Subscriu :blink:

drvladyk08.07.2012 12:11

eram rupt bai, tu esti sageata lui kellerman din cate observ:)):)):))

no offence:)

Lays08.07.2012 12:13
chit ca s-ar putea supara unii de mai sus cum ca discutia nu e destul de intelectuala sau ros-albastra, eu am o dilema, si o bag aici ca sunt discutii libere. voi va pisati uneori seara in gradina unde miroase a iarba si aer curat? si daca va e lene sa mergeti in casa normal... ce sunet crud e cand calci pe un melc, tu nu vrei, da' te grabesti si e noapte si harssst... ma framanta o intrebare... cum se f...t melcii?

Ce ai fumat. Vreau si io.

drvladyk08.07.2012 12:16

nu fumez... era doar jack

Lays08.07.2012 12:17

Is that what you call it? :naughty:

iNsTiGaToR08.07.2012 12:20
eram rupt bai, tu esti sageata lui kellerman din cate observ:)):)):))

no offence:)

Nu sunt nicio ''sageata lu kellerman''.

Ma asteptam mai degraba s-o zica Ronnie :))

Lays08.07.2012 13:06

Orgie.

204994447_0dfb393d42.jpg

drvladyk08.07.2012 13:19

Multam bro, in sfarsit un raspuns concret, de fapt postarea aia de asnoapte nu trebuia sa fie aici, dar e greu cu multe ferestre deschise. De fapt intre timp am aflat, sunt hermafroditi

scouserii se recunosc intre ei :D

emiteti vreun soi nou de feromoni?

era vorba despre sex la melci ma, nu la oameni

blindica08.07.2012 13:33

A venit vara din plin. Iesiti afara, beti, racoriti-va. Le-am sters doar fiindca au degenerat.

Bine, Ronnie a zis ca atunci cand vine vara si urmeaza sa plece la mare o sa ne dam seama.

«12»