Vand bilet la Peluza 2 Peluza Sud,Poarta C,Sector 312,Rand 11,Loc 2 preturi negociabile .Otelul-Manchester 100 ron,Otelul-Basel 30 ron.Predarea prin curierar/posta sau personal.
Vand bilet la Peluza 2 Peluza Sud,Poarta C,Sector 312,Rand 11,Loc 2 preturi negociabile .Otelul-Manchester 100 ron,Otelul-Basel 30 ron.Predarea prin curierar/posta sau personal.
Cine ar cumpara tati un singur bilet la meci? Cat de gay sa fii sa te duci singur? La meci e ca la femei, ori o faci in 2 minim ori stai acasa.
Cine ar cumpara tati un singur bilet la meci? Cat de gay sa fii sa te duci singur? La meci e ca la femei, ori o faci in 2 minim ori stai acasa.
1. m-ati innebunit cu replica asta, nu faci ceva gata esti gay, nu dregi aia ca esti gay.
2. uite eu unul am fost la multe meciuri singur, si nu doar pe Ghencea si in deplasare, da stiu e aiurea, nici bere nu iti vine sa bei singur dar asta e, te bagi si tu printre baieti (daca ai sansa sa stai in sectorul nostru) daca nu aiurea prin stadion pe unde gasesti, important e ca esti langa echipa.
3. minim 2 baieti? daca da cam aiurea inclinatii sexualiste ai,
mai am biletul la Otelul-Basel la peluza 20 ron asa e si oficial sau la schimb cu 1 fular