Am postat mai sus frecventa pe care se poate receptiona Realitatea TV pe satelit. Daca ai o instalatie satelit si Realitatea nu transmite codat, poti sa vezi meciul linistit. Idem pentru Antena 1.
Am postat mai sus frecventa pe care se poate receptiona Realitatea TV pe satelit. Daca ai o instalatie satelit si Realitatea nu transmite codat, poti sa vezi meciul linistit. Idem pentru Antena 1.
ma intre cine va comenta meciul poate ii invita pe emil gradinescu si Bogdan cosmescu de la tvr...ei sunt cei mmai buni
d c tre sa dea meciul asta (unul dintre cele mai importante) pt realitatea... ca multi sa nu-l vada... Dak era p TVR ce avea? Il vedeau mai multi si se bucurau mai multi... asa... yo ce fac dak se ia cablu? Eh...
sa stiti ca meciul se da pe antena 1. a incheiat rapidu contract cu ei.
Da meciul tur... dar returul se da pe irealitatea TV... si astia de la sate or sa se uite la coada vacii... nu? inteleg sa e vb de bani... dar...
nu cred ca ar fi cazul sa ii plangeti pe cei de la sate . majoritatea au DigiTV , MaxTV etc (cel putin pe unde am fost eu , adik jud . Ialomita , Braila , Galati). Iar cine nu isi permite DigiTV, care nu e foarte scump ,probabil sunt acei batrani de 70-80 ani care nu cred ca ii intereseaza meciul foarte tare
si cei de afara? :cry:
Pentru cei de afara din germania,austria,elvetia si alte tari din apropiere DSF transmite meciul la 19:25 ora germaniei