FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Realitatea TV a socat cu Steaua - Rapid

«12»
Bogdan4Steaua23.03.2006 18:07

Am postat mai sus frecventa pe care se poate receptiona Realitatea TV pe satelit. Daca ai o instalatie satelit si Realitatea nu transmite codat, poti sa vezi meciul linistit. Idem pentru Antena 1.

helena_steaua27.03.2006 08:30

ma intre cine va comenta meciul poate ii invita pe emil gradinescu si Bogdan cosmescu de la tvr...ei sunt cei mmai buni

mary_ana28.03.2006 12:20

d c tre sa dea meciul asta (unul dintre cele mai importante) pt realitatea... ca multi sa nu-l vada... Dak era p TVR ce avea? Il vedeau mai multi si se bucurau mai multi... asa... yo ce fac dak se ia cablu? Eh...

mary_ana28.03.2006 12:24
sa stiti ca meciul se da pe antena 1. a incheiat rapidu contract cu ei.

Da meciul tur... dar returul se da pe irealitatea TV... si astia de la sate or sa se uite la coada vacii... nu? inteleg sa e vb de bani... dar...

Agy_2328.03.2006 16:16

nu cred ca ar fi cazul sa ii plangeti pe cei de la sate . majoritatea au DigiTV , MaxTV etc (cel putin pe unde am fost eu , adik jud . Ialomita , Braila , Galati). Iar cine nu isi permite DigiTV, care nu e foarte scump ,probabil sunt acei batrani de 70-80 ani care nu cred ca ii intereseaza meciul foarte tare

RAV3N_rosso-blu28.03.2006 16:26
si cei de afara? :cry:

Pentru cei de afara din germania,austria,elvetia si alte tari din apropiere DSF transmite meciul la 19:25 ora germaniei

«12»