FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Reporter FCSTEAUA.RO

SteauaToronto20.03.2006 02:11

FCSTEAUA.RO cheama la voluntariat suporterii Stelei care au posibilitea si timpul necesar pentru a realiza foto de la antrenamentele Stelei, interviuri cu jucatorii Stelei, cu sefii de galerie...

Conditiile sunt urmatoarele:

- Trebuie sa aveti mult timp liber...

- Trebuie sa detineti o camera de filmat/camera digitala foto...

:!: Noi vom oferi reportofon in caz de interviuri cu jucatori, conducere, oameni importanti din galerie...

:!: Doritorii care indeplinesc aceste conditii va rog postati aici id-ul de yahoo messenger iar in scurt timp voi lua legatura cu dumneavoastra si veti afla mai multe detalii...

Va multumesc!

alinush8922.03.2006 17:53

Se plateste? :D:D:D:D

Oto22.03.2006 18:05

S-o crezi tu :). Dar de ce intrebi ?

SteauaToronto23.03.2006 05:33

Deci este voluntariat, se face din pasiune...noi nu suntem dinamoprostia.net unde angajeaza oameni sa fie reporteri...din pasiune pentru Steaua daca vrei...

armanovici23.03.2006 21:53
S-o crezi tu :). Dar de ce intrebi ?

Ce rau esti :twisted: :twisted:

alinush8923.03.2006 22:10

Mah Oto asta e Cristaniotopeanu' Reloaded? :D:D:D

Oto24.03.2006 10:41

Da; dar nu reloaded, ci doar in expectativa. Inca...

nUCLEo30.03.2006 11:09
Deci este voluntariat, se face din pasiune...noi nu suntem dinamoprostia.net unde angajeaza oameni sa fie reporteri...din pasiune pentru Steaua daca vrei...

Da mah, smekere? Sa-ti iei tu bani pe reportaje, din pasiune pentru Steaua, evident.

nucleo_west_side04.04.2006 12:48

Sunt gata oricand sa fac asta pt Steaua !!! 8)

Am tot ce`mi trebuie inclusiv timp pt cah de la meciu` cu Betis sunt casnic (shefu` meu de atunci nu avrut sa mah lase la meci si am plecat cu tupeu) !!! 8)

Ashtept un raspuns din partea voastra !!! :twisted:

:twisted: LUPTA Steaua !!! :twisted: