A trecut meciul cu bulgarii,dar recunosc ca m-am temut pana in ultimul minut pentru victoria noastra.Am deschis scorul printr-o bijuterie de gol,purtand semnatura Neaga,nimic neobisnuit si apoi am luat un gol stuipd.Hamu a incercat sa explice cum ca i-a sarit mingea cu un metru in fata,cum ca nu ar avea vina,dar restul fazelor in care a aratat indecizie?Unde ne este portarul din campionatul trecut?Ei,dar nu cred ca el este singurul vinovat pentru egalare,suntem fragili in aparare.
Si asa s-a intrat la pauza cu un egal chinuitor.In repriza a doua,mie mi s-a parut ca s-a jucat mai mult din una - doua atingeri,ceea ce a dinamizat putin jocul,i-a destabilizat putin pe adversari.Urmarea?Un gol izbavitor,meritat si semnat si el de un jucator care ne-a obisnuit cu golul: Dica.
Pentru acest prim tur,este importanta victoria,dar e foarte clar ca meciul de la Sofia nu va fi un simplu act de prezenta.Bulgarii pot si cu siguranta ne vor pune probleme.Singura chestie buna este ca vor fi obligati sa iasa la atac,ceea ce cu siguranta va creea ceva spatii libere pentru Neaga,Dica,Cristea...Sa speram ca vom stii sa profitam de ele si ca nu vom merge sa inghetam un rezultat stabilit intr-un alt meci.O calificare se joaca in doua partide,una tur,in care ne-am impus meritat,dar la limita si una retur,in care va trebui sa " murim "pe teren pentru obtinerea calificarii.
Pana atunci mai avem meciuri in campionat pe care TREBUIE sa le castigam.Bafta Steaua!!!