FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cupa Romaniei

«12»
Daniel-Ionut05.10.2011 08:18

91281108.jpg

Astazi de la ora 16.00 are loc tragerea la sorti a optimilor Cupei Romaniei. Cele 16 echipe calificate au fost impartite in trei urne valorice. Finala Cupei Romaniei din acest sezon va avea loc la Cluj Napoca, pe Cluj Arena.

Iată cele trei urne valorice:

Urna A: Otelul Galati, Gaz Metan Medias Rapid, SC Vaslui, Steaua, Dinamo

Urna B: FC Brasov, Petrolul Ploiesti, Pandurii Targu Jiu, Astra Ploiesti, FCM Targu Mures

Urna C: Gaz Metan Severin, Dunarea Galati, CS Otopeni, Astra II, Poli Timisoara

Bombonel9405.10.2011 12:05

Steaua-Timisoara:)))

Liviu: VPM05.10.2011 14:47
fular-campionii
y-jam05.10.2011 15:52
Urna C: Poli Timisoara

Acest mesaj a fost editat de Daniel-Ionut: Astazi, 11:22 AM

Pai se pare ca mai trebuie sa editezi inca odata acest mesaj, intrucat aici aveam de-aface cu FC Timisoara. Poli a luat drumul Chinezului si a Ripensiei inca de anul trecut.

Daniel-Ionut05.10.2011 16:28

CS Otopeni - Rapid Bucuresti

FC Vaslui - Dunarea Galati

FC Timisoara - Steaua Bucuresti

FC Dinamo Bucuresti - Gaz Metan Severin

Gaz Metan Medias - FC Astra Giurgiu

Otelul Galati - FCM Targu Mures

Astra Ploiesti - Petrolul Ploiesti

Pandurii - FC Brasov

Daniel-Ionut07.10.2011 13:33
"Nu ne este frică de Steaua. Chiar dacă ei sunt favoriti datorită transferurilor pe care le-au facut, in timp ce noi am pierdut ritmul Ligii I, Poli are avantajul de a juca pe un stadion cu 20.000 de sustinatori. Poli va profita de orice sansă pentru a invinge. Amintiti-vă că noi i-am scos pe Șahtior din grupe atunci cand acestia erau campioni europeni", a declarat Marian Iancu
bogdinho'12.10.2011 19:51

E posibil orice in acest meci. Poli nu a murit , iar la anul vor fi cu siguranta din nou in prima Liga.

red&blue_boy12.10.2011 20:54

La Steaua e posibil orice la orice meci .

bogdinho'12.10.2011 22:59

Cu Sanatatea nu cred ca era posibil orice :))

La Steaua e posibil orice la orice meci .
TURQOAZ13.10.2011 18:12

o sa jucam meciul de cupa probabil joi seara in direct pe Pro TV.....deoarece in campionat luni jucam cu zburatorii fratiori lor.Oricum meciul din cupa o sa fie cam greu de castigat chiar daca aek bragadiru Timisoara joaca in Liga2.Totusi dupa meci sa fim cei califcati mai departe interesul Cupei este foarte Important pentru noi CUPA trebuie sa ramana si anul asta tot la noi.FORZA Steaua :steag_cruce_invers: Castigam la Penalty sau la un gol Diferenta

Daniel-Ionut14.10.2011 12:18

Programul partidelor din cadrul optimilor de finală ale Cupei Romaniei-Timisoreana, aprobat in cadrul sedintei de joi de catre Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal, este urmatorul:

Marti, 25 octombrie

Gaz Metan Mediaș - FC Astra (ora 16.00)

Otelul Galati - FCM Targu Mureș (ora 19.00)

Miercuri, 26 octombrie

Pandurii Targu Jiu - FC Brasov (ora 16.00)

Dinamo - Gaz Metan Severin (ora 20.45)

Joi, 27 octombrie

FC Vaslui - Dunarea Galati (ora 16.00)

Astra Ploiesti - Petrolul Ploiesti (ora 17.30)

Rapid - CS Otopeni (ora 19.00)

FC Timisoara - Steaua (ora 20.45)

Conform site-ului oficial al FRF, meciurile se vor disputa intr-o singură manșă. Daca după disputarea celor 90 de minute regulamentarre, scorul va fi egal, se vor disputa două reprize de prelungiri a cate 15 minute. Dacă egalitatea va persista si după aceste 30 de minute, pentru desemnarea invingatoarei si, implicit, a echipei calificate in sferturile de finala se va proceda la executarea loviturilor de departajare de la punctul de pedeapsa

Virgil14.10.2011 14:21

Nu cred ca alb-violetii vor avea vreo sansa sa castige. Steaua se va califica in sferturi.

ALEXIS.194716.10.2011 07:37

Cred ca in cele din urma ne vom califica dar vom intampina mici probleme in aceasta partida, chiar daca sunt in Liga a II-a acuma , timisorenii nu sunt de ignorat , ... sunt mai multe aspecte de luat in calcul, ramane de vazut ...

"FORZA Steaua" ! :))

David 9618.10.2011 05:43

Ce sa zic... avem cel mai greu meci din optimi. Mda... Dinamo si Rapid au meciuri ultra usoare, cat noroc au putut sa aiba. Fix Steaua cade cu Poli Timisoara. Aia care alegeau din urne:

- Ce scrie aici? Steaua. Va juca cu... Timisoaraaa... ce binee!!! O sa aiba Steaua meci greu.

Toti tin cu Dinamo si Rapid!!!! Cand alegeau adversarele lor:

- Bai!!! Hai sa dau adversare usoare pentru Dinamo si Rapid. Ce m-as bucura sa se califice in sferturi!!!

Nu mai vezi pe nimeni acum care sa tina cu Steaua :no::unsure:. Ce pacat :(!!!

vlad18.10.2011 07:36
Ce sa zic... avem cel mai greu meci din optimi. Mda... Dinamo si Rapid au meciuri ultra usoare, cat noroc au putut sa aiba. Fix Steaua cade cu Poli Timisoara. Aia care alegeau din urne:

- Ce scrie aici? Steaua. Va juca cu... Timisoaraaa... ce binee!!! O sa aiba Steaua meci greu.

Toti tin cu Dinamo si Rapid!!!! Cand alegeau adversarele lor:

- Bai!!! Hai sa dau adversare usoare pentru Dinamo si Rapid. Ce m-as bucura sa se califice in sferturi!!!

Nu mai vezi pe nimeni acum care sa tina cu Steaua :no::unsure: . Ce pacat :( !!!

Spune "multumesc" ca se putea sa fie mai rau pentru baietii care joaca cu sigla Stelei in piept. Bine pentru ei ca n-au cazut cu Gaz Metean sau Astra Ploiesti. Ce pacat ca nimeni nu mai tine cu Steaua! Totusi este trist pe lume...floare albastra,floare albastra....

veze27.10.2011 18:25

dintr-o echipa galonata in Romania am ajuns rusinea Romaniei,pacat de Ilie stan ca a devenit o marioneta de a lui Gigi si din pacate pentru noi Gigi strica aceasta echipa sunt suporter Steaua tin cu Steaua de mic dar am ajuns sa imi fie rusine de aceeasta afirmatie datorita lui gig

Liviu: VPM27.10.2011 18:45
dintr-o echipa galonata in Romania am ajuns rusinea Romaniei,pacat de Ilie stan ca a devenit o marioneta de a lui Gigi si din pacate pentru noi Gigi strica aceasta echipa sunt suporter Steaua tin cu Steaua de mic dar am ajuns sa imi fie rusine de aceeasta afirmatie datorita lui gig

vreau sa revad scorul 1-8 :) dar acum 8-1

stylME27.10.2011 20:07

Cred ca aceasta echipa nu merita nici sa stea in Liga 1 la cum a jucat , rusine oricum , mi-e rusine ca sunt stelist si am asa o greata pentru ei

Daniel-Ionut28.10.2011 08:02

A fost, s-a dus, o sa ne amintim de topicul asta in sezonul viitor.

gio_stgloria14.04.2012 10:02

Rapid - Dinamo in finala Cupei Romaniei. Daca exista un trofeu la care inca tineam acesta era cupa.

body3121.05.2012 16:48

Sper sa se ia la bataie si sa intrerupa meciul.Macar le amana putin bucuria castigarii trofeului uneia dintre echipe.

Daniel-Ionut13.09.2012 13:38

Tragerea la sorti a 16-imilor de finală ale Cupei Romaniei - Timisoreana va avea loc luni, 17 septembrie, de la ora 16.00, la Casa Fotbalului, a anuntat FRF pe site-ul sau oficial.

Echipele calificate in 16-mile de finală vor fi impartite in trei urne valorice, după cum urmează:

Urna A: CFR Cluj, FC Vaslui, Steaua Bucuresti, Rapid Bucuresti, Dinamo Bucuresti, Otelul Galati;

Urna B: Pandurii Targu Jiu, Universitatea Cluj, Concordia Chiajna, FC Brasov, Ceahlaul Piatra Neamt Astra Ploiesti, Gaz Metan Medias Petrolul Ploiesti, Gloria Bistrita, CSMS Iasi, Viitorul Constanta, CS Turnu Severin;

Urna C: FC Botosani, CF Braila, Farul Constanta, Delta Tulcea, Sportul Studentesc, Damila Maciuca, CS Mioveni, Vointa Sibiu, FCM Targu Mures FC Zagon, ACS Berceni, FC Caracal, CS Șoimii Pancota, Olimpia Satu Mare.

Se imperechează echipe din urna A cu echipe din urna C (6 jocuri) si, in continuare, echipe din urna B cu echipe din urna C (8 jocuri). Cele 4 echipe ramase in urna B se imperechează intre ele. Jocurile din 16-imile de finală se desfășoară in sistem eliminatoriu intr-o singură manșă, pe terenul clubului stabilit prin tragere la sorti.

În cazul jocurilor care se televizează in direct si sunt programate in nocturna in cazul in care clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalatie de iluminat, jocul se va programa pe terenul celeilalte echipe, dacă aceasta dispune de instalatie de nocturnă (situatie in care clubul organizator se schimbă), in caz contrar urmand ca FRF să programeze jocul pe un alt stadion dotat cu instalatie de nocturna pe cat posibil in apropierea sediului clubului care a fost desemnat ca organizator prin tragere la sorti.

Jocurile din cadrul 16-imilor de finală vor avea loc miercuri, 26 septembrie, cu incepere de la ora 16.30, cu exceptia jocurilor televizate in direct, acestea urmand să aibă loc la datele de 25/26/27 septembrie.

alexafa17.09.2012 12:54
Tragerea la sorti a 16-imilor de finală ale Cupei Romaniei - Timisoreana va avea loc luni, 17 septembrie, de la ora 16.00, la Casa Fotbalului, a anuntat FRF pe site-ul sau oficial.

Echipele calificate in 16-mile de finală vor fi impartite in trei urne valorice, după cum urmează:

Urna A: CFR Cluj, FC Vaslui, Steaua Bucuresti, Rapid Bucuresti, Dinamo Bucuresti, Otelul Galati;

Urna B: Pandurii Targu Jiu, Universitatea Cluj, Concordia Chiajna, FC Brasov, Ceahlaul Piatra Neamt Astra Ploiesti, Gaz Metan Medias Petrolul Ploiesti, Gloria Bistrita, CSMS Iasi, Viitorul Constanta, CS Turnu Severin;

Urna C: FC Botosani, CF Braila, Farul Constanta, Delta Tulcea, Sportul Studentesc, Damila Maciuca, CS Mioveni, Vointa Sibiu, FCM Targu Mures FC Zagon, ACS Berceni, FC Caracal, CS Șoimii Pancota, Olimpia Satu Mare.

Se imperechează echipe din urna A cu echipe din urna C (6 jocuri) si, in continuare, echipe din urna B cu echipe din urna C (8 jocuri). Cele 4 echipe ramase in urna B se imperechează intre ele. Jocurile din 16-imile de finală se desfășoară in sistem eliminatoriu intr-o singură manșă, pe terenul clubului stabilit prin tragere la sorti.

În cazul jocurilor care se televizează in direct si sunt programate in nocturna in cazul in care clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalatie de iluminat, jocul se va programa pe terenul celeilalte echipe, dacă aceasta dispune de instalatie de nocturnă (situatie in care clubul organizator se schimbă), in caz contrar urmand ca FRF să programeze jocul pe un alt stadion dotat cu instalatie de nocturna pe cat posibil in apropierea sediului clubului care a fost desemnat ca organizator prin tragere la sorti.

Jocurile din cadrul 16-imilor de finală vor avea loc miercuri, 26 septembrie, cu incepere de la ora 16.30, cu exceptia jocurilor televizate in direct, acestea urmand să aibă loc la datele de 25/26/27 septembrie.

Hai sa vedem cu cine picam!!

Lari17.09.2012 13:02
Daniel-Ionut03.10.2012 11:36

Astazi, de la ora 16.00, are loc tragerea la sorti a optimilor Cupei Romaniei. Echipele ramase in competitie au fost impartite in 3 urne, după cum urmează:

URNA 1

CFR Cluj, Steaua, Rapid, Dinamo, Otelul

Urna 2

Astra Giurgiu, FC Brasov, CS Severin, Pandurii Targu Jiu, Gaz Metan Medias Ceahlaul, Concordia Chiajna, Petrolul

Urna 3

CF Braila, Delta Tulcea, FC Botosani

«12»