FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pentru culori

kraYz22.09.2011 17:15

Am creat pe site-ul meu propriu un subdomeniu pentru a-i ajuta pe toti cei ce stau acasa si doresc sa vada Steaua in actiune. Acest subdomeniu l-am creat special pentru suporterii stelisti (si pentru mine :D) , ajutandu-i astfel sa isi vada echipa favorita atunci cand grila de programe TV nu le permite acest lucru.

Apoi am trimis site-ul prin mail pentru a aparea in lista de site-uri sugerate impreuna cu toate informatiile necesare dar fara succes.

Este vorba de http://Steaua.pedigisport.info

Astept raspunsul Dvs.

O zi buna!

axl24.09.2011 06:46

Momentan nu mai adaugam alte site-uri la sectiunea respectiva. Topicul acesta ramane deschis deci cine doreste sa urmareasca meciurile la tine pe site poate gasi link-ul aici.

Inainte de fiecare meci transmis poti posta aici linkul aferent.

kraYz24.09.2011 17:34
Momentan nu mai adaugam alte site-uri la sectiunea respectiva. Topicul acesta ramane deschis deci cine doreste sa urmareasca meciurile la tine pe site poate gasi link-ul aici.

Inainte de fiecare meci transmis poti posta aici linkul aferent.

...am inteles...

Adresa este aceasi mereu. Pagina fost creata special stelisti. Tocmai asta face diferenta dintre aceasta pagina si celalalte din lista. Site-ul este automatizat si la fiecare meci al Stelei acea pagina va rula televizarea, daca aceasta exista.