Salut,
As vrea sa adaugam pe fcs o categorie de articole sau chiar sa facem un blog in care sa postam articole legate de activism si atitudine civica.
Dupa cum stiti si voi, AISS, fcsteaua.ro si toti cei care contribuie intr-un fel sau altul la aceste proiecte am fost tot timpul in prima linie cand a fost vorba de luat atitudine impotriva abuzurilor sau am contribuit la diverse actiuni caritabile cand altii nu o faceau.
Am ajuns la concluzia ca e nevoie de asa ceva din mai multe motive:
- starea de degradare, nepasare, indobitocire a natiunii romane.
- lipsa de respect si pretuire pt valorile si bogatiile nationale
- faptul ca majoritatea doarme in timp ce tara arde
- abuzurile la care suntem supusi ca si cetateni romani, ultima mostra fiind proiectul de lege care o sa interzica protestul in majoritatea locurilor care conteaza dpdv al asezarii.
Cu siguranta am putea sa mai enumeram destule motive pt care SA NE implicam si ar fi mult mai greu sa gasim motive pt care SA NU ne implicam.
Consider ca avem puterea sa schimbam in bine multe nedreptati in tara asta, iar daca nu avem cum sa le schimbam noi, putem cu siguranta sa tragem un semnal de alarma, ceea ce e mai bine decat a astepta de la altii sa ia atitudine sau "sa faca ceva".
Pe blogul asta as vrea sa postam informatii din toate domeniile: de la rechizite stranse pt Valea Plopului, la paduri defrisate, Rosia Montana, nationalism, luare de atitudine impotriva abuzurilor statului, falimentarea si jefuirea resurselor tarii, pericole si manipularea mass media (vezi cazul vaccinurilor de "imunizare"), etc
Dpdv tehnic, ma gandesc ori la un subdomeniu de genul http://implica-te.fcsteaua.ro sau la un domeniu separat care sa fie promovat pe fcsteaua.ro in bara de sus si prin postarea unor diverse articole intercalate printre cele de pe prima pagina (vezi articolele Steaua.ro).
Evident ca nu o sa exageram cu articolele prmovate pe prima pagina, dar un articol pe saptamana nu cred ca ar deranja prea mult.
Ca si model, puteti sa consultati http://totb.ro/ al hotnews.
//Comentarii ?