FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

[Important] Sectiune noua ?

Azzido22.09.2011 00:55

Salut,

As vrea sa adaugam pe fcs o categorie de articole sau chiar sa facem un blog in care sa postam articole legate de activism si atitudine civica.

Dupa cum stiti si voi, AISS, fcsteaua.ro si toti cei care contribuie intr-un fel sau altul la aceste proiecte am fost tot timpul in prima linie cand a fost vorba de luat atitudine impotriva abuzurilor sau am contribuit la diverse actiuni caritabile cand altii nu o faceau.

Am ajuns la concluzia ca e nevoie de asa ceva din mai multe motive:

- starea de degradare, nepasare, indobitocire a natiunii romane.

- lipsa de respect si pretuire pt valorile si bogatiile nationale

- faptul ca majoritatea doarme in timp ce tara arde

- abuzurile la care suntem supusi ca si cetateni romani, ultima mostra fiind proiectul de lege care o sa interzica protestul in majoritatea locurilor care conteaza dpdv al asezarii.

Cu siguranta am putea sa mai enumeram destule motive pt care SA NE implicam si ar fi mult mai greu sa gasim motive pt care SA NU ne implicam.

Consider ca avem puterea sa schimbam in bine multe nedreptati in tara asta, iar daca nu avem cum sa le schimbam noi, putem cu siguranta sa tragem un semnal de alarma, ceea ce e mai bine decat a astepta de la altii sa ia atitudine sau "sa faca ceva".

Pe blogul asta as vrea sa postam informatii din toate domeniile: de la rechizite stranse pt Valea Plopului, la paduri defrisate, Rosia Montana, nationalism, luare de atitudine impotriva abuzurilor statului, falimentarea si jefuirea resurselor tarii, pericole si manipularea mass media (vezi cazul vaccinurilor de "imunizare"), etc

Dpdv tehnic, ma gandesc ori la un subdomeniu de genul http://implica-te.fcsteaua.ro sau la un domeniu separat care sa fie promovat pe fcsteaua.ro in bara de sus si prin postarea unor diverse articole intercalate printre cele de pe prima pagina (vezi articolele Steaua.ro).

Evident ca nu o sa exageram cu articolele prmovate pe prima pagina, dar un articol pe saptamana nu cred ca ar deranja prea mult.

Ca si model, puteti sa consultati http://totb.ro/ al hotnews.

//Comentarii ?

axl22.09.2011 07:52

Cristi, eu zic ca ar fi o idee buna in urmatoarele conditii:

-mesajul social sa nu se transforme in politic (de fapt nici macar sa nu fie tangential), ceea ce ar fi extrem de greu.

-mesajul social sa fie unul concret (raurile din Fagaras, falimentarea orasului Pascani, o noua pestera descoperita in Dobrogea) si nu vag (incalzirea globala, scumpirea benzinei, conspiratiile iudeo-masonice).

-de subiect in sine sa se ocupe o echipa de 2, 3 oameni (m-as implica cu placere pe partea de mediu daca rubrica ramane saptamanala si nu zilnica) si sa nu se publice nimic pana nu se obtine ok-ul de la coordonator, oricare ar fi el.

MoWeed22.09.2011 08:09

Si eu zic ca ar fi o idee buna, insa va trebui sa fim foarte atenti cu moderarea pe sectiunea respectiva. Imediat, orice discutie, incepand cu rezultatele la bac si pana la sistemul falimentar de sanatate va duce la comentarii politice pe care trebuie sa le ingradim din fasa.

De asemenea, nu ar strica nici anumite articole in care sa invocam personalitati istorice ca exemplu.

Dragoshel23.09.2011 15:53

asta va ramane tot in stadiul de plan/idee ?? :)

Azzido07.10.2011 07:06

am adaugat o categorie in /admin/articole denumita Social. Acolo am adaugat articolul cu muntii Fagaras si mai nou articolul cu copilul ala cu probleme.

Ma gandeam sa scot de pe bara de sus linkul cu translate si sa pun link catre categoria asta.

Pareri ?

Lari07.10.2011 09:30

Nu merge sa le inghesuim pe ambele?

Azzido07.10.2011 09:59

nu prea

Lari07.10.2011 11:46

Da' daca in loc sa avem o sectiune de video si una de foto o sa avem una singura pe care sa o botezam ceva de genu' "Video/Foto" sau "Galerie Media", sau "Foto/Video"?

Sau sterge-o p-aia de Istorie, da-o-n... :bananadance:

Virgil07.10.2011 12:32

E o idee buna. In plus genereaza diversitate.

Daniel-Ionut07.10.2011 12:43
Da' daca in loc sa avem o sectiune de video si una de foto o sa avem una singura pe care sa o botezam ceva de genu' "Video/Foto" sau "Galerie Media", sau "Foto/Video"?

Este buna ideea lui Lari, o sectiune "Multimedia" in loc de foto, video, si asa faci loc pentru noua sectiune, plus ca ramane si translate.

1on07.10.2011 14:04

Daca tot diversificam, cineva odata, parca Stanici, a venit cu propunerea de-a scrie articole despre istorie si romanism pe sait. Io zic ca noua sectiune poate include si asa ceva. Ramane de vazut si cine le scrie. Dar, in lipsa de personal, am putea pune postari mai ample din sectiunea de pe forum, diverse articole de prin ziare, reviste, paragrafe din carti.