Va mai redau cateva din postarile bulgarilor care au fost pe Ghencea, asa cum si le-au exprimat pe forumul lor. Cred ca sunt semnificative :
...o parte din fanii vostri de la tribuna I au inceput sa strige "Levski" - si asta de cateva ori. Noi am strigat doar o data "Dinamo". Iar scandarile "tiganii" au fost din cauza interventiei politistilor ... De asemenea, cand un obiect aruncat tot din tribuna I a lovit unul dintre jucatorii nostri, iar unul dintre baietii de mingi l-a ascuns... Dupa cum am spus, dupa putin timp totul a fost OK.
...mi se pare ca politistii au exagerat. Pe mine, de exemplu, m-a avertizat unul de trei ori, desi nu facusem nimic. A trebuit sa ma duc in cealalta parte a peluzei, altfel sunt sigur ca n-as mi fi apucat sa vad meciul.
...Baieti, am fost incredibili. Multumim din suflet fanilor Stelei pentru bannerul de la inceputul meciului !!! Toata ziua ne-am plimbat prin oras si peste tot ne-am salutat cu prietenii romani. In timpul meciului am dovedit ca galeria noastra e Nr.1. Avem si ce invata de la fanii Stelei, care au o coregrafie sanatoasa.
...Crede-ma ca ai vostri din tribuna I au inceput cu strigate de "Levski", nu noi cu "Dinamo". Noi v-am aplaudat vreo cinci minute pentru banner. Am scandat "Steaua" destula vreme. N-am fi strigat "Dinamo", daca nu ne-ar fi provocat aia. Oricum, n-a fost ceva serios, dupa meci am facut schimburi de suveniruri si totul a fost foarte bine.
...Ultrasii Stelei merita respectul nostru.
...Pe strazi, masinile se opreau ca sa trecem mai usor. Altfel ne-am fi ciondanit cu politia mai tare decat la incidentul cu "Dinamo"...
...Atmosfera de dinainte si din timpul meciului a fost foarte buna... galeria Stelei a fost foarte prietenoasa, zau ca merita respect...
...n-am mai fost la vreun meci care sa-l depaseasca pe cel de la Bucuresti. Adevarul e ca ei n-au o galerie anume, si peluzele si tribunele sunt la fel... cum incepe un cantec il preiau toti si acustica e incredibila, iar tribunele sunt chiar pana la marginea terenului... chiar daca ei canta rar, cantecele sunt cantate de intreg stadionul... 25000 deodata. Pur si simplu imi vuiau urechile...
Din pacate, - se putea altfel ? - ne-am si facut de cacao. La granita...
...La inapoiere ne-au retinut la granita 4-5 ore pentru o taxa inventata..
...La granita insa ne-au scos meciul pe nas. Vamesii vostri ne-au cerut iar taxa de 80 de euro, pe care o platisem la intrare. Ne-au tinut doua ore, pana le-am dat...
Si doua postari mai "picante":
...Important este ca n-au fost incaierari in masa si pogromuri in Bucuresti. Totusi, dupa meci ne-am aplaudat unii pe altii... Auzi la el : "pogromuri"!!!
...si pe noi ne-au tapat de 80 de euro mamaligarii... ce sa-i faci ...istorie tiganeasca... Las', ca va dau eu mamaliga...
In concluzie, la intrebarea unuia ...Sa-i intampinam ca pe prieteni ? cei care au fost la Bucuresti au raspuns...Da, hotarat, da !