FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SuperSteaua-TSKA 2-1(1-1)Victorie muncita,deplin meritata.

«12»
Virgil16.09.2004 19:30

Meci de infarct pe "Old"Ghencea,teatrul viselor noastre.Steaua a muncit mult,a combinat,a alergat,dar mai ales a sutat foarte des la poarta.A crezut în victorie si a obtinut-o în ultimele minute ale jocului când "doctor"Dica,cu o splendida lovitura de cap a introdus balonul în "ate".Bulgarii au fost o piatra excesiv de tare.Au facut presing si au iesit cu o usurinta alarmanta pe contraatac.Cu o singura exceptie,golul lui Yanev din min.28,defensiva noastra si-a facut datoria.Primul gol al Stelei,cel din min.10,când SuperNeaga s-a învârtit printre fundasii bulgari si a sutat puternic din marginea careului de 16m cu exteriorul piciorului drept,a avut darul de a ne face sa speram într-un scor mai lejer.Nu a fost sa fie asa.Important este ca am câstigat si ca am fost martorii abnegatiei de care au dat dovada bravii nostri jucatori.Desi s-a vrut,mai mult de atât nu s-a putut,dar si în aceste conditii ne putem considera cu un picior în grupe.Sa avem foarte mare grija sa îl bagam si pe al doilea.Felicitari tuturor,jucatori,antrenori,galerie si restul suporterilor!

gianini16.09.2004 20:43

Steaua ne-a facut asta-seara o bucurie dupa semiesecul de la pitesti.

a fost o victorie muncita si astept cu nerabdare returul pt a ne califica in grupe.

UEFA, venim :x !

George Stan17.09.2004 00:48

Mi-a placut Steaua in meciul asta, am ramas cu impresia ca am fi meritat mai mult. Totusi rezultatul, desi favorabil noua, nu ii deranjaza prea mult pe bulari. In secundele de final, eram cu ochii spre arbitrul de rezerva, nevenindu-mi sa cred ca s-au dictat doar 3 minute de prelungire dupa tavalelile bulgarilor (poate ma insel, dar pe stadion s-au anuntat doar 3 minute de prelungire). Asa am putut observa cum, la auzul fluierului de final, cei de pe banca bulgarilor au ridicat mainile in aer in semn de bucurie.

Ne va fi al dracului de greu la Sofia. Dica este suspendat, Bostina de asemenea, Radoi probabil nu va reintra. Daca mergem la 0-0 mai bine am sta acasa caci nu avem nici o sansa. Avem nevoie de o aparare mult mai sigura decat ce am aratat in acest debut de sezon, pentru ca, iata, bulgarii ne-au dat gol la Bucuresti, unde nu au folosit decat arma contraatacului. Sper sa rezistam presiunii si sa iesim noi la atac. Daca am marcat primii i-am terminat. Daca marcheaza ei... bat in lemn... suntem pa.

Virgil17.09.2004 06:10

Nu te mai gândi la ce e mai rau.Echipa "merge" în orice formula de joc.Daca nu facem meci nul,precis batem.La cea de-a treia varianta:INTERZIS SA NE GANDIM ! Nu da bine ! Si nici nu se asociaza cu imaginea Stelei ! In rest,numai de bine.

vesnicstelist17.09.2004 09:17

Poate nu am sa fiu in asentimentul multora dintre stelisti, dar chiar sunt nemultumit de meciul de aseara.Imi pare rau, dar incerc sa fiu realist.

De rezultat sunt multumit,doar prin prisma faptului ca, in repriza a doua, paream la un moment dat ca nu vom fi capabili sa ne desprindem de 1-1.Si totusi am castigat.Era groaznic de greu la Sofia daca plecam de la 1-1.

Cred ca puteam mult mai mult aseara, mai ales ca eram "pe val", dupa ce am deschis scorul atat de repede.Pacat de greseala lui Hamutovski...ii acord totusi un 20-30% circumstante atenunante, mingea a sarit cam aiurea dupa ce a "luat pamantul" in fata lui.Totusi, era un sut parabil.Si a mai avut cateva iesiri care ne-au dat fiori tot in prima parte.

Ca joc? In prima repriza, a mers destul de bine, dar in a doua repriza, am jucat precipitat si cu foarte multe mingi in adancime sau centrari pe sus in careul lor, o prada destul de usoara pentruapararea bulgara.Nu asta e jocul Stelei...

In faza defensiva, in afara golului, mi s-a parut ca suntem nesiguri si sa recunoastem ca, pe acest fond de nesiguranta, si bulgarii au avut cateva ocazii pe care le-ar fi putut fructifica.

Am remarcat si nervozitatea unora dintre jucatorii nostri.In afara de stupidul cartonas primit de Bostina, Dorinel si cu Dica au luat absolut aiurea galben.De ce oare ne taiem singuri craca si tot parlamentam cu arbitrul, in loc sa ne vedem de joc?

Parerea mea este ca la Sofia va fi greu si acolo se joaca calificarea.Totusi, e bine ca am invins.Puteam s-o facem si mai clar...daca nu ratam cateva ocazii bune si ne concentram mai mult si unii din jucatorii nostri nu dadeau dovada de egoism (vezi Neaga, sut direct din unghi dificil, desi era un coechipier foarte liber in marginea 16-lui, in pozitie foarte buna).

Una peste alta, bine ca am castigat si sa speram ca la Sofia vom specula spatiile din apararea bulgara, presupunand ca vor ataca, pentruca au nevoie de victorie.Dupa parerea mea, trebuie neaparat sa marcam macar un gol, altfel va fi groaznic de greu, aproape imposibil, sa rezistam 90 minute.

Hai Steaua!

Virgil17.09.2004 10:39

E vremea bucuriei!Daca si dupa o victorie despici firul în patru,îmi imaginez ce sentimente ai fi trait daca ar fi fost meci nul sau Doamne fereste...De ce îti mai faci probleme când normal ar fi sa te bucuri,fara sa te uiti înapoi "cu mânie"?Restul e treaba antrenorilor.Daca nu ai fi vazut meciul si ai fi auzit a doua zi scorul la televizor,probabil ca nu ti-ai mai fi facut atâtea probleme.Ai fi fost multumit ca am câstigat.De ce dupa un meci câstigat nu discutam numai despre aspectele placute?De ce sa nu ne laudam jucatorii?Nu ne costa nimic si face bine si la psihic!Apreciez încheierea ta si o folosesc si eu : Hai Steaua !

vesnicstelist17.09.2004 10:47

Imi pare rau, ma bucur si eu pentruvictorie, dar:

1)Nu se pune problema ca am castigat la un scor linistitor.

2)Nu pot sa nu ma intreb:daca cu TSKA ne-am chinuit atat, ce vom face daca vom ajunge in grupele UEFA?

Poate ca vreau prea mult, dar m-am saturat de atata amar de ani sa nu reusim sa ajungem intr-o faza superioara a unei cupe europene.

bestiutza17.09.2004 10:58

nici eu nu am fost foarte incantata,intr-adevar un meci destul de bun facut de ai nostri,dar bulgarii sunt f puternici,o sa fie IAD la ei.in plus am observat,din nou,un Neaga extraordinar de egoist :idea:

Virgil17.09.2004 11:02

E adevarat,ne-am saturat de mediocritate.Cu totii vrem mai mult.Cred totusi ca nu ti-ai ales momentul potrivit pentru a-ti aminti de neîmpliniri.Sper ca nu esti unul dintre aceia care se simt bine atunci când se gândesc la ce ar putea fi mai rau si care asteapta sa zica altii:"ai vazut câta dreptate a avut vesnicstelist,când noi ca niste fraieri ne gândeam la contrariu".Traieste momentul si vei vedea ca nu o sa pierzi nimic.Din contra.Fiecare dintre noi îsi dorea sa câstigam la un scor care sa ne scuteasca de emotii.Dar daca nu a fost asa?Nu îti plac jocurile palpitante,nu îti doresti câteodata sa-ti creasca adrenalina?Uite ca Steaua ne "ofera" prilejul acesta peste doua saptamâni.

vesnicstelist17.09.2004 11:18
Cred totusi ca nu ti-ai ales momentul potrivit pentru a-ti aminti de neîmpliniri.Sper ca nu esti unul dintre aceia care se simt bine atunci când se gândesc la ce ar putea fi mai rau si care asteapta sa zica altii:"ai vazut câta dreptate a avut vesnicstelist,când noi ca niste fraieri ne gândeam la contrariu".

Dar cand ar fi momentul potrivit? Daca de fiecare data spunem asa, n-o sa avem niciodata o echipa competitiva...

Nu ma intereseaza sa se confirme parerile mele, de fapt nici nu am facut vreo previziune pentrumeciul retur.Imi doresc sa vorbim prin vara viitoare despre frumosul parcurs al Stelei din UEFA si despre un nou titlu de campioana.

Toshiro17.09.2004 11:27

Prima postare pe forumul cska.bg a unui suporter abia intors de la Bucuresti merita sa o cititi si voi. Cel care are nick-ul "nekrofila" face un scurt, dar frumos rezumat al atmosferei si relatiilor dintre galerii. Deci, se poate si la noi...

Атмосферата на стадиона беше невероятна. Просто се побърках от кеф. И тяхната агитка е на ниво. Стадиона има супер яка акустика и е лудница като викнат всички наведнъж. Шефа на фенклуба им каза, че не правели хореографии и т.н. Пеят си и имат няколко големи знамена в сектора на агитката, а в срещуположния сектор - до гостуващите фенове има група която държи много плакати и развява знамена.

Всички се държаха невероятно приятелски. Даже и куките се държаха добре и разговаряхме с тях. Постоянно идваха техни фенове да размеят шалове. Разведоха ни из града и пихме по кръчмите.

Преди мача на терена излязоха няколко фена и от двата отбора със знамена и плакат "FRIENDS FOREVER". После опънаха голям транспарант в сектора си "ULTRAS Steaua GREETINGS CSKA FANS - WELCOME!" Викаха и ЦСКА! преди началото на мача. Само имаше някви боклуци с А сектор дето по едно време почнаха Лефски-Лефски, ама след мача всички ни ръкопляскаха и отново се разменяха много шалове и фланелки и отново вдигнаха "FRIENDS FOREVER".

"Atmosfera la stadion a fost incredibila... galeria lor e la inaltime. Stadionul are o acustica super si e balamuc cand tipa toti deodata. Seful fan-clubului lor ne-a zis ca n-au organizat coregrafie samd. Au cantat si au avut cateva bannere mari in sectorul galeriei, iar in sectorul de mijloc, intre galerii, era un grup cu multe bannere si steaguri.

Toti s-au comportat incredibil de prietenos. Pana si "gaborii" s-au comportat bine si am vorbit cu ei. Fanii lor au venit mereu sa schimbam fulare. Ne-au condus prin oras si am baut in carciumi.

Inainte de meci au iesit pe teren cativa fani ai ambelor echipe cu steaguri si un banner "FRIENDS FOREVER". Dupa care au desfasurat un banner mare in galerie: "ULTRAS Steaua GREETINGS CSKA FANS - WELCOME!" Au si strigat "TSKA!" inainte de inceputul meciului. Au fost niste tulburari in sectorul A, unde s-a auzit un timp "Levski, Levski", dar dupa meci ne-au aplaudat toti si am schimbat din nou multe fulare si tricouri si am ridicat din nou bannerul "FRIENDS FOREVER"

Virgil17.09.2004 12:02

Adevarat,s-au întâmplat lucruri frumoase ieri pe stadionul Steaua între cele doua galerii.Recunosc ca mi s-a facut pielea ca pielea de gaina,când am citit aprecierile frumoase facute de fan-ul bulgar.Nimic nu poate semana cu bucuria pricinuita de vorbele frumoase spuse la adresa ta de oaspetii tai,oricine ar fi ei.Nimic nu poate egala multumirea ta de gazda,ca oaspetii tai au plecat cu impresii frumoase,care vor fi citite si de altii,vor face înconjurul Europei,probabil.Felicitari galeriei noastre si tuturor celor prezenti la meci!Felicitari si galeriei bulgare !

Virgil17.09.2004 12:03

Dorintele se pot împlini ! De ce nu s-ar împlini si ale noastre.Mina de optimist te prinde.Asa sa fii mereu.Doar esti...vesnic stelist

Mclaren17.09.2004 13:43

sa fim realisti.

daca si jocul asta a fost un joc bun, inseamna ca nu stim ce este fotbalul. au jucat mizerabil in fata nu prea sa legat nimic. al doilea gol a fost unul norocos iar primul un gol datorat inspiratiiei unui jucator. Nici o schema, nici o faza lucrata la antrenamente.

Zenga saracul mai mult incurca decit sa faca ceva bun.

rady17.09.2004 13:48
Ne va fi al dracului de greu la Sofia. Dica este suspendat, Bostina de asemenea, Radoi probabil nu va reintra.

nope, nu sunt suspendati decat la al 3-lea galben

Dica si Bostina, avertizati cu cartonas galben in partida de joi cu TSKA Sofia, vor putea evolua in meciul retur din Bulgaria, de pe 30 septembrie. Pentru ambii fotbalisti a fost al doilea cartonas, ei urmind sa fie suspendati abia la al treilea avertisment primit.

http://steauafc.ro/nou/index.php?cat=noutati&id=2761

ma bucura rezultatul, pacat de golul primit, nu era necesar, este probabil exact de ce au nevoie bulgarii pentru retur. nu ne-ar strica nici noua un gol doua in deplasare.

pacat si de Dinamo, au condus atata timp cu 1-0 si dup-aia au primit doua goluri pe nerasuflate si apoi golul ala stupid.. mi-ar fi placut sa avem ambele echipe in grupe

George Stan17.09.2004 13:58
nope, nu sunt suspendati decat la al 3-lea galben

Dica si Bostina, avertizati cu cartonas galben in partida de joi cu TSKA Sofia, vor putea evolua in meciul retur din Bulgaria, de pe 30 septembrie. Pentru ambii fotbalisti a fost al doilea cartonas, ei urmind sa fie suspendati abia la al treilea avertisment primit.

http://steauafc.ro/nou/index.php?cat=noutati&id=2761

Sa traiesti RadY, mi-ai dat cea mai buna veste pe ziua de azi.

Virgil17.09.2004 15:21

Hotarât lucru,nu ne mai multumeste nimic ! Vrem prea mult.Când pierdem,am jucat prost.Când facem meci nul,nu e bine.Iar când câstigam trebuie sa fim realisti.Daca as auzi ca s-a jucat mizerabil,presupunînd ca nu am vazut meciul,m-as gândi ca au dat pase la adversar cu nemiluita,ca n-au avut forta sa ajunga nici macar pâna la centru,ca si-au dat cu stângu-n dreptu',etc.Ca sa spun ca primul gol s-a datorat numai inspiratiei lui SuperNeaga si ca nu a fost rodul unor actiuni colective succesive,care trebuiau sa se concretizeze pe tabela si cu golul lui Paraschiv , ca al doilea gol a fost norocos,ma duce cu gândul ca aceste lucruri nu ar fi putut fi spuse decât de bulgari drept scuza.Dar daca le spun unii dintre noi,care parca s-au dus pe stadion sa contabilizeze numai greselile,pacat de eforturile jucatorilor si de ambitia lor de a câstiga si de a ne face fericiti chiar si numai pentru o seara.

man_AC17.09.2004 18:42

Cu totii aveti dreptate. Avem dreptul si trebuie sa ne bucuram pentru aceasta victorie.E adevarat..nu au fost ocazii cu nemiluita la poarta bulgara, insa am avut posesie si i-am dominat.Sunt buni pe contraatac in special acel Yvanev(parca asa :lol: ). Insa dupa ce am primt golul am cazut putin psihic insa ne-am revenit. Dupa parerea mea, daca vom juca bine la Sofia, vom avea posesie si vom da un gol pana la sfarsitul primei reprize ne-am calificat. Acel senegalez de la ei e cam varza...e usor de trecut. Dica si Bostina au drept de joc. Trebuie sa vedem cum o rezolvam cu portarul....sa-si recapete increderea in el. Avem nevoie de el, pentru a ne da siguranta. Putem sa-i batem si acasa la ei. Trebuie sa avem incredere in ei.

Forza Steaua!!!

gianini17.09.2004 19:29
lasa frate ca-i facem si o sa fim in grupe.

dau eu berea si tu cola.

bucurati-va fratilor de aceasta victorie si nu fiti saparati ca dinamu a luat bataie :lol: , eu sunt suparat ca n-au luat mai multe.

sper ca duminica sa facem show cu Farul.

pepsiboy17.09.2004 21:05

Asa este...Dica si Bostina nu sunt suspendati(apropo...Bostina a oprit mingea exact de langa mine....eram pe randul 1...mingea era in teren...stupid)

Vreau sa deschid un alt subiect: voua cum vi s-a parut Lovin?! Nu a jucat prea mult,dar mi-a placut mult cum s-a miscat!Voua?

Iar legat de Baciu...nu mi se pare imbucurator faptul ca nu poate sa-l scoata pe Fale din echipa...asta inseamna ca valoric e sub el...adica la nivelul lui...Iordache,Galamaz,Alistar... :))

Virgil18.09.2004 05:24

Da,si mie mi-a placut Lovin.Mai ales atunci când a avut "obraznicia" sa traga la poarta.Un sut sanatos si aproape de tinta.Daca ar fi marcat si-ar fi "semnat" probabil titularizarea.Baciu nu poate fi comparat în nici un caz cu cele trei "belele" din Stefan cel Mare.Ce,nu l-ai vazut niciodata în meciurile Bacaului contra Stelei?Un jucator bine facut,care sta bine pe picioare,hotarât si energic.Ceva în genul lui Radoi.

Toshiro18.09.2004 15:14

Va mai redau cateva din postarile bulgarilor care au fost pe Ghencea, asa cum si le-au exprimat pe forumul lor. Cred ca sunt semnificative :

...o parte din fanii vostri de la tribuna I au inceput sa strige "Levski" - si asta de cateva ori. Noi am strigat doar o data "Dinamo". Iar scandarile "tiganii" au fost din cauza interventiei politistilor ... De asemenea, cand un obiect aruncat tot din tribuna I a lovit unul dintre jucatorii nostri, iar unul dintre baietii de mingi l-a ascuns... Dupa cum am spus, dupa putin timp totul a fost OK.

...mi se pare ca politistii au exagerat. Pe mine, de exemplu, m-a avertizat unul de trei ori, desi nu facusem nimic. A trebuit sa ma duc in cealalta parte a peluzei, altfel sunt sigur ca n-as mi fi apucat sa vad meciul.

...Baieti, am fost incredibili. Multumim din suflet fanilor Stelei pentru bannerul de la inceputul meciului !!! Toata ziua ne-am plimbat prin oras si peste tot ne-am salutat cu prietenii romani. In timpul meciului am dovedit ca galeria noastra e Nr.1. Avem si ce invata de la fanii Stelei, care au o coregrafie sanatoasa.

...Crede-ma ca ai vostri din tribuna I au inceput cu strigate de "Levski", nu noi cu "Dinamo". Noi v-am aplaudat vreo cinci minute pentru banner. Am scandat "Steaua" destula vreme. N-am fi strigat "Dinamo", daca nu ne-ar fi provocat aia. Oricum, n-a fost ceva serios, dupa meci am facut schimburi de suveniruri si totul a fost foarte bine.

...Ultrasii Stelei merita respectul nostru.

...Pe strazi, masinile se opreau ca sa trecem mai usor. Altfel ne-am fi ciondanit cu politia mai tare decat la incidentul cu "Dinamo"...

...Atmosfera de dinainte si din timpul meciului a fost foarte buna... galeria Stelei a fost foarte prietenoasa, zau ca merita respect...

...n-am mai fost la vreun meci care sa-l depaseasca pe cel de la Bucuresti. Adevarul e ca ei n-au o galerie anume, si peluzele si tribunele sunt la fel... cum incepe un cantec il preiau toti si acustica e incredibila, iar tribunele sunt chiar pana la marginea terenului... chiar daca ei canta rar, cantecele sunt cantate de intreg stadionul... 25000 deodata. Pur si simplu imi vuiau urechile...

Din pacate, - se putea altfel ? - ne-am si facut de cacao. La granita...

...La inapoiere ne-au retinut la granita 4-5 ore pentru o taxa inventata..

...La granita insa ne-au scos meciul pe nas. Vamesii vostri ne-au cerut iar taxa de 80 de euro, pe care o platisem la intrare. Ne-au tinut doua ore, pana le-am dat...

Si doua postari mai "picante":

...Important este ca n-au fost incaierari in masa si pogromuri in Bucuresti. Totusi, dupa meci ne-am aplaudat unii pe altii... Auzi la el : "pogromuri"!!!

...si pe noi ne-au tapat de 80 de euro mamaligarii... ce sa-i faci ...istorie tiganeasca... Las', ca va dau eu mamaliga...

In concluzie, la intrebarea unuia ...Sa-i intampinam ca pe prieteni ? cei care au fost la Bucuresti au raspuns...Da, hotarat, da !

George Stan18.09.2004 15:50

!?!?!?!?! Taxa de 80EUR ??? Pentru ce ???????

Toshiro, daca mai afli ceva despre asta nu ezita sa-mi spui. 99% ma duc in Bulgaria cu masina personala si nu vreau sa ma intorc de la granita ca imi cer burgarii 80EUR.

Apropo, Toshiro, se pare ca le ai bine de tot cu limba bulgara. Deh... eu sunt mai tanar si nu-mi amintesc decat: Dobrdecer, cerven carton, jul carton, faulira, parva tapalavremie. Si bineinteles leca-nost-deca :))

Toshiro22.09.2004 20:50

Or fi ei prieteni, dar nu m-as aventura cu masina la meciul asta... Chiar si cu autobuzul, nu va asteptati decat la fluieraturi si indicarea scorului cu o mana sau doua. Preferabil e cu trenul sau avionul, ca nu o sa aveti probleme decat la vama, unde un "dobar vecer" si un zambet sunt suficiente.

Eu o sa trec prin Bulgaria in drum spre sud, cu autobuzul, insa in octombrie, cand va fi mai liniste (daca nu si-or aduce aminte de eliminare, bineinteles... :wink: )

Atentie: romanii au cerut 80 EUR, nu bulgarii...

George Stan22.09.2004 21:06

Acu n-am ce face... e ca si stabilit, voi merge cu autoturismul.

Am inteles ca romanii au cerut 80EUR insa banuiesc ca si bulgarii o sa ceara...ca doar n-or fi mai 'prosti'...

«12»