FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Serie A

«123»
red&blue_boy12.04.2012 10:21

Program asemanator pentru ambele, poate un plus pentru Juventus.

Oricum, torinezii sunt favoriti. Joaca mai bine acum decat au facut-o vreodata in sezonul asta, au fost feriti de accidentari, sunt mai proaspeti. Lipsa din cupele europene a contat poate.

Milan in schimb e obosita, macinata de accidentari tot sezonul. Si cu Chievo, mai puteau alinia un "11" doar din jucatorii absenti.

blindica19.04.2012 18:03

AS Roma v Lazio Roma se muta in Bronx ? :crazy:

http://www.laroma24.it/archivio/63428/un-d...-nel-bronx.html

Foarte probabil ca in aceasta vara ''derby della capitale'' sa calatoreasca 7000km pentru a desfasura un nou episod.

La sfarsitul lui iulie oficialii lui AS Roma doresc a organiza un amical cu eterna rivala pe noul stadion al faimoasei echipe de baseball New York Yankees.

Aproape sigur AS Roma va avea un turneu in S.U.A., prefigurandu-se meciuri amicale in Chicago, Boston si New York.

Oficial, AS Roma va juca pe Fenway Park, stadionul echipei de baseball Boston Red Sox, la data de 25 iulie impotriva lui FC Liverpool.

Lazialii par sa fie de acord, dar ar mai vrea sa organizeze macar inca o partida amicala in State pentru a calatori o asemenea distanta doar pentru un meci, chiar daca este vorba despre Derby della Capitale.

In Chicago, Roma s-ar putea sa infrunte echipa locala Chicago Fire, cealalta varianta fiind un amical cu englezii de Fulham.

Un lucru e sigur: daca derby-ul se muta in New York, cu siguranta nu va fi doar un amical.

yankee-pic.jpg

red&blue_boy19.04.2012 18:16

Pana atunci mai e. Forza Romaaa acum , in weekendul asta ! :D

gio_stgloria30.04.2012 22:37

Stie careva daca exista prietenii intre Napoli si Palermo? Va sta capra maine Palermo la Napoli ?

red&blue_boy01.05.2012 09:21

Tot ce-i posibil, desi n-ar fi ceva iesit din comun sa castige Napoli si pe merit.

punk02.05.2012 00:30

un link ceva pt meciurile juve-lecce si Milan- atalanta.ms anticipat (digi nu le transmite live)

cristian8602.05.2012 07:49
un link ceva pt meciurile juve-lecce si Milan- atalanta.ms anticipat (digi nu le transmite live)

vezi si tu pe rojadirecta.com. Ar trebui sa le poti vedea fie cu sopcast, fie direct pe unele bloguri.

red&blue_boy02.05.2012 09:28

Sau lshunter.TV .

Ronnie03.05.2012 18:39
red&blue_boy06.05.2012 19:55

Ce arbitraj de rahat in Inter- Milan ... Incredibil cata a decazut Serie A, pana si la arbitraje se fac frecvent de ras ...

punk09.05.2012 20:34

Juve a luat titlul dupa cum am zis intr un com.Cand toata lumea zicea ca nu mai are nici o sansa si era si in spatele Milanului, la 4 puncte ba mai mult unii de pe aici ziceau ca ia Milanul la 8 puncte avans fara prb titlul.Se pare ca am avut dreptate JUVE e campioana

red&blue_boy09.05.2012 20:41

Serie A, editia 2011-2012: Milan vicecampioana

Dupa Cagliari-Juventus 0-2 si Internazionale Milano-A.C. Milan 4-2 lucrurile s-au lamurit: desi a pastrat sanse matematice la un nou "scudetto" pana cu doua etape inaintea finalului de campionat, echipa antrenata de Massimiliano Allegri e nevoita sa fie multumita cu postura de vicecampioana a Italiei, postura care asigura participarea directa in grupele Ligii Campionilor. Sa incercam sa depistam cateva din cauzele care au dus la acest fapt:

1. Din punct de vedere al numarului de puncte Milan nu a realizat un sezon mult inferior celui trecut. Anul trecut rosso-nerii au acumulat 82 puncte, anul acesta au 77 cu o etapa inainte de finalul campionatului. Diferenta majora a venit din prestatia unei adversare de traditie. Daca Inter si-a continuat prabusirea, o alta mare echipa a Italiei a reusit sa revina in prim-plan. Dupa cativa ani de la afacerea Calciopoli Juventus Torino a reusit sa renasca din propria cenusa. Unul dintre cele mai izbutite transferuri ale verii trecute s-a dovedit a fi acela al lui Pirlo, jucator emblematic pe... San Siro.

2. Juve si Inter au incercat sa aplice la inceputului 2011-2012 reteta Allegri, adica au inregistrat banca tehnica unor antrenori dornici de afirmare. Daca Inter a clacat cu Gasperini, ulterior experimentatul Ranieri nemaireusind sa repare daunele, Juve l-a chemat sub arme pe fostul jucator emblematic Antonio Conte. Acesta a reusit sa construiasca in timp record o echipa capabila sa nu piarda nici un joc din cele 37 de pana acum ale campionatului!

3. Accidentarile repetate si indelungi ale unor oameni de baza au cantarit foarte greu in finalul de campionat atunci cand s-a produs clacajul decisiv, in meciurile de acasa cu Bologna si Fiorentina. Cel mai mult a lipsit echipei Pato, obisnuit altadata sa faca diferenta in meciurile importante. Pentru Cassano au inceput marile probleme tocmai cand incepuse sa formeze un cuplu de superclasa impreuna cu Ibra, Boateng n-a jucat nici el prea mult cand era mai mare nevoie. Bomboana de pe coliva a fost accidentarea lui Thiago Silva, absent tocmai cand rosso-nerii trecusera in fruntea clasamentului.

4. Suplimentul Champions League are si el partea sa "de vina". Milan a fost cea mai performanta echipa italiana prin prezenta in sferturile de finala ale Ligii Campionilor insa jocurile cu Arsenal si, mai ales, cele cu Barcelona au lasat urme adanci. Chiar in perioada dublei cu catalanii s-a pierdut si avansul in campionat dupa 1-1 la Catania si 1-2 pe San Siro cu Fiorentina. In acest timp Juve, fara suplimentul de zece jocuri in cupele europene, a sprintat decisiv pe ultima suta de metri.

5. Unii dintre "veteranii" care au insemnat mult pentru gloria milanista a ultimilor ani au obosit. Fundasul de fier Alessandro Nesta, cel care a format o pereche memorabila cu Maldini, n-a mai fost acelasi si din cauza problemelor fizice tot mai evidente. Seedorf ne-a incantat cu cateva momente magice, prea putin intr-un sezon de anduranta. Pana si Abbiati n-a mai prins forma din anul castigarii unui scudetto cu Zacherroni pe banca tehnica.

6. In ofensiva mai tot greul a ramas pe umerii lui Zlatan Ibrahimovici. Excelentul atacant susdez a facut un sezon admirabil, a marcat de 28 de ori in 31 de prezente insa nici el nu le putea face de unul singur pe toate. In lipsa lui Pato si Cassano signor Allegri a trebuit sa astepte multe de la Robinho si acesta nu s-a putut ridica la nivelul celor doi. El Shaarawy a creat senzatia ca e inca prea crud pentru anumite batalii iar Maxi Lopez a fost putin folosit si s-a mai si accidentat.

7. Marile echipe nu trebuie sa dea vina la esec pe arbitri. Si totusi nu trebuie omis ca ros-negrilor li s-a scos mingea din poarta in trei randuri in meciuri foarte importante in retur: prima oara la 1-1 cu Juve in conditiile in care Muntari inscrisese pentru 2-0, a doua oara la 1-1 la Catania si a treia oara la 1-1 pe teren propriu cu Bologna. A mai intervenit si ghnionul, rosso-nerii au trimis balonul in bara la scorul de 1-0 pe San Siro cu Fiorentina. Poate situatia ar fi stat altfel. Sau poate ca nu.

Concluziile sezonului 2011-2012 le trage Adriano Galliani, mana dreapta a patronului Silvio Berlusconi: "A castigat Juventus, tin sa-i felicit, l-am sunat aseara pe Andrea Agnelli pentru a-l felicita. Suntem pe locul doi dupa ce anul trecut am castigat titlul, suntem in grupele Champions League, viata continua, ne gandim deja la urmatoarea stagiune fara a ne plange, fara remuscari. Vom avea o vara de munca pentru pregatirea stagiunii care urmeaza. Avem un antrenor cu care am facut cele mai multe puncte per total in campionat, dintre toate echipele, in ultimii doi ani. Am fost cea mai buna echipa italiana in Champions League, am pierdut doar in prelungiri calificarea in finala Coppa Italia. Pentru mine cei mai buni jucatori ai sezonului au fost Thiago Silva si Ibrahimovici, sigur ca vor ramane, am discutat deja cu presedintele Berlusconi despre acest subiect".

http://mysport.gsp.ro/sabinalin/note/serie...ioana-9467.html

blindica28.05.2012 12:31

Un nou scandal s-a declansat in Italia din cauza mafiei pariurilor, care se pare că a pus stapanire pe fotbalul din "Cizmă".

Procuratura din Cremona e emis mandate de arestare pentru 19 persoane, printre ei aflandu-se capitanul lui Lazio, Stefano Mauri si Omar Milanetto de la Padova, scriu italienii de la Gazzetta dello Sport.

Printre partidele suspecte de aranjamente la pariuri se află meciul dintre Lazio si Genoa de anul trecut. Bertani, Pellicori si Acerbis au fost arestati la domiciliu si există indicii care ii dau si pe Criscito si Kaladze, fostul jucator al Milanului, drept implicati in aceste pariuri.

O mare lovitură a fost primită si de Antonio Conte, antrenorul campioanei Juventus, care s-a trezit la prima oră cu Politia la ușă, casa acestuia fiind perchezitionată in această dimineață. Cinci persoane din Ungaria sunt suspectate că fac parte dintr-o grupare care se ocupă cu aranjarea meciurilor in Italia. Este vorba de Zoltan Kenesei, Lazar Matyas, Laszlo Schultz, Istvan Laszlo si Borgulya Strasser.

Două masini de Politie au luat cu asalt si baza de pregatire de la Coverciano, acolo unde nationala Italiei se pregateste de turneul final al Euro 2012, principalul jucator vizat fiind Mimmo Criscito, acesta fiind suspectat de meciuri trucate la pariuri.

Sursa

Dacă se va dovedi faptul că acestia au fost implicati in lucruri ilegale, Conte ar putea fi suspendat pe viață din activitatea sportiva iar Lazio poate fi exclusă din Europa League.

Arsenal1886Steaua194728.05.2012 15:24

Astia nu se potolesc deloc...

gio_stgloria28.05.2012 15:32

Domle', blatu ca blatu , da sa ne zica si noua cand il fac. :greedy:

Ronnie10.08.2012 08:02

Antonio Conte suspendat 10 luni.

blindius29.08.2012 12:02

Golul Etapei nr. 1 in noul sezon de Serie A:

olfgob15.09.2012 12:13

Transmite cineva la noi Serie A sau caut linkuri in fiecare saptamina?

iNsTiGaToR15.09.2012 12:59
Transmite cineva la noi Serie A sau caut linkuri in fiecare saptamina?

Digisport stiu ca transmiteau.

red&blue_boy15.09.2012 14:03

Nu mai transmit, cel putin pentru moment ...

olfgob15.09.2012 23:52

La cum merge Milanul, nu-i nici o pierdere ca nu se mai transmite.

si
Doar pe al dilea l-am vazut in direct si m-am "indragostit". Frumoasa echipa.
punk16.09.2012 00:54

nu toata lumea simpatizeaza milanul :D ale juve ale

alexafa17.09.2012 14:15
nu toata lumea simpatizeaza milanul :D ale juve ale

Da, Juventus e mult mai simpatizata decat orice alta echipa din Serie A. Tind totusi sa cred ca Milan o sa castige campionatul asta.

olfgob17.09.2012 19:59

As fi chiar curios sa vad o statistica a echipelor preferate in Italia.Mi-e destul de greu sa cred ca blatistii aia ordinari sunt cei mai iubiti.Ma rog, nu zic ca nu-i posibil, voiam sa stiu daca exista cumva vreo statistica relevanta. @ Alexafa-asta e gluma zilei, cu Milan campioana :no:

red&blue_boy17.09.2012 21:18

Din ce stiam, Juventus e cea mai iubita echipa in Italia, iar Milan e cea mai iubita echipa italiana in lume...

Tind totusi sa cred ca Milan o sa castige campionatul asta.

Esti simpatic. :)

«123»