FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Forum "Clubul Tricolorilor"

CybDog17.03.2006 19:14

In primul rand doresc sa felicit echipa Steaua si toti suporterii stelisti pentru superba victorie obtinuta la Sevilla ( un oras care se pare ca aduce noroc fotbalului romanesc ).

Din pacate nu am reusit sa vad meciul, fiindca transmisiile TVRi pe internet ale meciurilor internationale sunt "bannate" de politica TVR, insa am auzit prin vecini ca Steaua a jucat extraordinar ( astept cu nerabdare sa downloadez meciul de pe site-ul vostru ).

Aceasta victorie, ca si cea a Rapidului dealtfel, ma bucura fantastic. Nu credeam ca am sa reusesc vreodata sa traiesc sa vad un meci in sferturile de finala ale unei cupe Europene intre doua echipe romaesti.

Felicitari si multa bafta in continuare!!!

PS: Daca doriti sa discutam despre echipa nationala a Romaniei cat si despre multe alte subiecte interesante pentru romanii de pretutindeni, va invit sa vizitati si bineinteles, daca va place ce vedeti, sa deveniti membrii in forumul meu ( Clubul Tricolorilor ), la adresa http://cybdogy.2.forumer.com . In viitorul apropiat, forumul va fi legat de un site care se va referi la aceeasi tematica ca si forumul.

Cu deosebita stima,

Cybdog ( Steaua ), CyberDog ( Dinamo ) si actualmente RedBandit ( Clubul Tricolorilor )

Motanu D17.03.2006 19:48

Intersant, chiar daca nu sunt un mare fan al IPB-ului (chiar daca este net superior phpBB). Singura sugestie momentan e sa mai pui si alt skin ! Cel deja instalat nu mi se pare optim.

Am sa umraresc in curand si esentialul, adica continutul!

CybDog17.03.2006 20:47

MotanulD,

Iti multumesc mult pentru sugestii. Forumul functioneaza de foarte putin timp si chiar am nevoie de parerile celor ce il viziteaza. Inteleg ca ti-a placut ideea, odata ce ai devenit membru.

IPB-ul ofera multe facilitati, ai dreptate. Partea proasta este ca skin-urile pe care le am la dispozitie nu prea se potrivesc cu ideea de baza a forumului, iar deocamdata n-am gasit ceva mai bun.

Iti promit insa ca am sa caut si am sa lucrez la personalizarea skin-ului, cat de curand!!! Deocamdata, incerc sa fac totul din mers...

Multumesc inca odata pentru sugestie si pentru accountul pe care ti l-ai facut. Sper sa discutam pe forum in curand.

Sanatate maxima!