Nume complet: Ionut Nastasie

Nume complet: Ionut Nastasie
sper sa nu faca Jiji in asa fel incat sa moara speranta.umbla vorba ca acest baiat are talent
Mijlocasul Ionuț Nastasie a suferit o ruptură musculară in timpul amicalului disputat de selectionata U20 a Romaniei in compania echipei secunde a rusilor de la Spartak Moscova si, cel mai probabil, va rata restul perioadei de pregatire.
am citit si eu,foarte urate accidentarile de genul asta,mai ales ca dupa recuperare pot recidiva foarte usor;
Din pacate ratarea pregatirii de iarna inseamna ca nu va apuca sa joace cam tot restul sezonului odata cu noile transferuri . Pentru binele lui sper sa faca Hagi o miscare si sa-l ia la Viitorul.
Din pacate ratarea pregatirii de iarna inseamna ca nu va apuca sa joace cam tot restul sezonului odata cu noile transferuri . Pentru binele lui sper sa faca Hagi o miscare si sa-l ia la Viitorul.
Iar pentru binele nostru, sa primeasca mai des ocazia de a juca in primul 11 si sa ne aduca cat mai multe meciuri bune cu goluri...pase de gol sau actiuni individuale cat mai frumoase!
In amicale imi place foarte mult de el ca jucator. Reghe se lauda ca o sa bage mai mult tinerii in teren decat au facut-o predecesorii sai..
In amicale imi place foarte mult de el ca jucator. Reghe se lauda ca o sa bage mai mult tinerii in teren decat au facut-o predecesorii sai..
I-a pus-o in gheata lui Rocha cu Basel.
Asa e. Sper sa primeasca mai multe sanse la prima echipa. Este un jucator valoros.
Cat de bine joaca in amicale! E peste Chipciu in acest moment.
In acest moment mai mult ca sigur va pleca, cel putin sub forma de imprumut, dupa venirea lui Popa.
Am vazut ca el si Lupu vor fi imprumutati la U Cluj .
Mai bine pentru amandoi.
Poate va reveni la echipa in viitorul apropiat si va face lucruri bune.
Am vorbit cu MM si i-am spus sa ni-l lase noua pentru a-l aduce unde ii este locul, adica sa-l facem mare pentru a deveni un fotbalist important al fotbalului romanesc. Nastasie a fost liderul de generatie la varsta sa si am incredere deplina in el, a declarat Hagi pentru Dolce Sport.
Ionut Nastasie a bifat doar sase meciuri pentru echipa mare a Stelei. El are multiple prezente la loturile de juniori ale Romaniei