FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Victorie meritata

reddog17.03.2006 01:18

Cu toate ca am inima stransa si ca nu am mai intrat la voi pe forum in ultimele luni, trebuie sa va transmit, conform fair-play-ului sincere felicitari pentru meciul din seara asta. Bravo! Dar ce spunetia cum daca cadeti in urma tragerii la sorti cu Rapid???

Ultras_Fever17.03.2006 01:57

ce bucurie ne-ai facut ca nu ai mai intrat!! oare cat de sincere sunt felicitarile tale??

Motanu D17.03.2006 02:01

La fel de sincere ca lacrimile lui Borcea !

reddog17.03.2006 02:04

Daca atat de bine ma cunosti Motane....pe cine sa stearga???Pe mine? Ati vrea voi...Cu cine te-ai mai contra tu motanel?

reddog17.03.2006 02:05
ce bucurie ne-ai facut ca nu ai mai intrat!! oare cat de sincere sunt felicitarile tale??

Din cate imi amintesc nu te-am intrebat nimic inca. Hai pa! Bucura-te in continuare...Si vorbeste la singular ca poate pe unii ii cam "bucura" reaparitia mea. :twisted:

Motanu D17.03.2006 02:12
Daca atat de bine ma cunosti Motane....pe cine sa stearga???Pe mine? Ati vrea voi...Cu cine te-ai mai contra tu motanel?

N-ai inteles! Era vorba de un post gol al meu si i-am rugat pe moderatori sa-l starga ca sa nu ocupe locul degeaba !

Nici gand sa-ti stearga cineva ceva tie. Chiar asa, pe cine as mai contra ?!