FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Daniel Oprita - FC Arges 2 - 2 (0 - 1)

Virgil12.09.2004 17:21

Pentru cele doua goluri marcate în poarta Argesului,în min.51 si 53,la numai 6 si respectiv 8 minute dupa ce intrase în joc,îl consideram pe buna dreptate pe Daniel Oprita omul zilei.Din primul minut de joc s-a jucat foarte înversunat.Fara a mai astepta primul sfert de ora de tatonare,ambele echipe au trecut la fapte.Steaua cu un joc de pase pâna în fata portii,la care pâna prin min.25 nu prea a reusit sa suteze.Argesul cu un joc bazat pe presing în aparare si pe actiuni ofensive încheiate cu suturi.In min.13 în urma unui astfel de sut,pantera blonda Hamutovschi a scapat balonul din brate si Nastasie din apropiere l-a introdus în plasa.In min.25 Steaua realizeaza 2 actiuni spectaculoase pozitionate pe mijlocul careului advers,dar fara suturi.La una din ele Dica este evident obstructionat în careul de 16 m de portarul Coman,dar arbitrul Aug.Constantin refuza sa acorde penalty.Spre finalul reprizei A.Cristea suteaza la poarta dupa fluierul arbitrului însa "cioclul" nu-i acorda al doilea cartonas galben,tinând cont ca asistentul semnalizase târziu pozitia de offside a acestuia,care apucase sa traga.Urmeaza momente de circ "produse" de pitesteni care se grupeaza în jurul arbitrului si cer al doilea galben pentru Cristea si eliminarea din joc.Arbitrul dovedeste ca este un tip autoritar si totul se termina cu bine.Pauza este un sfetnic bun pentru Zenga care într-un moment de mare inspiratie îl introduce în teren pe Daniel Oprita.Acesta se dovedeste a fi în buna forma si întoarce rezultatul cu o lovitura de cap din careu la centrarea lui Fl.Dumitru,si înca odata cu un sut bomba din apropierea careului,din pasa magistrala a lui Dica.In min.59 Argesul egaleaza cu o lovitura de cap a lui...(îmi scapa numele,dar ce mai conteaza).Urmeaza iuresul stelist cu cel putin patru ocazii fantastice(Neaga bomba de la 16 m respinsa,Bostina bomba de la CCA 20 m putin pe lânga poarta,"capul" lui Oprita în transversala si Dica penalty executat telefonat respins de portar)Dupa aprecierea noastra a stelistilor,victoria trebuia sa ne apartina dar... Am început meciul cu ghinion si l-am terminat la fel.Remarcam întreaga echipa si jocul foarte bun din repriza secunda.Sa nu uitam sa amintim ca si Argesul a jucat foarte bine si ca din ambitiile celor doua echipe a rezultat un meci foarte bun,de mare lupta,care a semanat foarte mult cu o finala de cupa.In orice caz nu de Cupa României.Ceva mai de Doamne ajuta.Am remarcat meciul bun facut de Fl.Dumitru,dupa o serie de partide mai slabe.Oprita a fost deci omul cu golul,omul care nu iarta.Echipa a aratat ca poate,a aratat ca vrea mult.Sa avem încredere si rabdare.Cu vreme si cu încetul,se face tare otetul.A,sa nu uit,galerie te salut,nota obisnuita,10.In conditii de deplasare.Putin mai vitrege.In sensul ca si ei ne-au înjurat.[/img][/i]

cristina13.09.2004 07:13

Am fost si eu la Pitesti si,este adevarat, in general.galeria s-a comportat remarcabil. Dar ce parere ai despre scandarile unor suporteri stelisti de la sfarsitul meciului(cand echipa s-a indreptat catre galerie)care au strigat "rusine sa va fie'? nu ar trebui sa urmam exemplul altora si sa fim alaturi de echipa si de antrenori in momentele grele, cand au mai mare nevoie de noi?

Virgil13.09.2004 09:14

Sunt de acord cu ceea ce ai scris.Ba mai mult decât atât,ar trebui fim noi cei care dam exemplu altora.Ai spus totusi ca doar o parte din cei aflati în galerie i-au "certat" pe jucatori.Constat ca cealalta parte,care i-a aplaudat,a înteles ca trebuie sa fim mereu aproape de echipa,atât la victorie cât si la înfrângere.Cu atât mai mult la un meci egal în deplasare.Chiar cu FC Arges care,sa nu uitam, a fost în trecut nasul Stelei ani în sir.

Lord_V14.09.2004 07:26

da mey .... si yo sunt de acord cu voi, dar ganditi'va totush la ceva .... scandarea asta "rusine sa va fie" o fost semnalul de alarama in meciul cu zeleznik ... dupa ce galeria o strigata asa o venit si golul nostru iar echipa si'a schimbat mult stilul .... poate ei erau doar dezamagiti de rezultatul de la pitesti ... totuj dak la primul semi-esec o inceput deja sa strige .....