FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pro Evolution Soccer 2012

David24.08.2011 14:55

A aparut demo-ul de la varianta anului 2012 a (in opinia mea) cel mai bun simulator de fotbal , realizat in mod ironic de japonezi, si avand mult urata expresie "soccer", lansata de americani pentru a-si numi unul dintre jocurile lor nationale "Fotbal" , in titlu.

Trecand peste aceste inconveniente, calitatea grafica, interfata team managemaent-ului si a meniului in general, descrierea extraordinara a calitatii unui jucator, numeric, insa in detalii uluitoare, experienta de joc si prezenta UEFA EUROPA LEAGUE, UEFA Champions League, precum si Supercupa Europei, fac ca acest joc sa surclaseze adversarul direct, FIFA.

pes2012demo_1.png

Unul dintre principalele inconveniente din totdeauna este lipsa licentei pentru o multime de echipe, sau chiar ligi, insa acest inconvenient se poate rezolva de fiecare data, datorita aparitiei unei multiduni de patchuri.

In noul DEMO PES 2012, veti vedea un gameplay total schimbat, pe alocuri parca ceva imprumutat de la FIFA insa veti simiti imediat diferenta in noul joc. Jocul arata foarte bine si veti putea selecta una dintre echipele de mai jos pentru a putea juca un meci in 2 reprize:

- Manchester United

- AC Milan

- FC Porto

- SSC Napoli

- FC Santos

- CA Panarol

Se pare ca Konami mai anunta o alta versiune DEMO, pe 10 Septembrie, atunci cand vom vedea un DEMO cu mai multe echipe si probabil multe lucruri schimbate in bine fata de acest prim DEMO. Probabil ca cei de la Konami s-au gandit sa testeze produsul de mai multe ori inainte de a lansa jocul FULL oficial, un lucru bine gandit dupa parerea noastra.

Cel mai enervant lucru este ca si in editia de anul trecut al DEMO-ului, acel intr-o peste care nu poti sa treci, insa cu siguranta vor aparea in scurt timp patch-uri pentru acest lucru. In rest, asteptam comentariile voastre!

pesromania.ro

Pentru a descarca demoul intrati aici.

http://www.youtube.com/watch?feature=playe...;v=0qw2Qnft04Q#!

ebonyc24.08.2011 17:52

Recunosc ca e misto si imi place, dar n-ai de unde sa stii ca surclaseaza Fifa din moment ce niciunul din ele nu a aparut, iar la Fifa nici macar demo nu e inca.

David24.08.2011 17:56
Recunosc ca e misto si imi place, dar n-ai de unde sa stii ca surclaseaza Fifa din moment ce niciunul din ele nu a aparut, iar la Fifa nici macar demo nu e inca.

Seria PES surclaseaza seria FIFA.

Kellerman25.08.2011 08:00

De cand cu FIFA 11 nu prea. E cu mult in spate pes-ul. :P

RobYnho25.08.2011 08:44
De cand cu FIFA 11 nu prea. E cu mult in spate pes-ul. :P

Exact!

Daniel-Ionut09.11.2011 10:53

Cum maresc poza la become a legend ca sa o incadrez in marimea jucatorului?

AG09.11.2011 20:26

cifrele din dreapta tastaturii , mult mai simplu ar fi daca ai avea un controller , faci din analog :D

Daniel-Ionut10.11.2011 10:08

Am incercat si cu controllerul, si cu cifrele din dreapta... nimic.

AM REZOLVAT.