FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mentalitate.

Virgil11.09.2004 05:58

Walter Zenga spune în Gazeta Sporturilor de ce doreste sa ruleze mereu 11-le de început.Pentru ca pe toti vrea sa îi aiba activi.Contrar mentalitatii existente în România,ca numai 11 jucatori exista,restul de 11 fiind împartiti 7 pe banca si 4 în tribune,el doreste ca toti cei 22 sa simta ca are încredere în ei.Walter nu e un om prost,cum ar spune Mitica Dragomir,el vrea sa umble la psihicul fiecarui elev al sau,sa-l faca sa creada pe Cristea ca e la fel de util ca si Neaga,pe Tudor ca e la fel de bun ca si Hamutovschi,etc.Adica stai faza asta cu Tudor nu am vazut-o înca.Zenga îmi pare rau dar aici te dezici ! In sfârsit,spune ca îi e putin teama de meciul cu Argesul.Ca aia asa si pe dincolo,dar nu-l cred.E scoala.Adica vrajeala,prefacatorie.Chipurile nu subestimeaza adversarul.De partea cealalta alt smecher.Comisarul,antrenorul pitestenilor.Cica el nici nu concepe sa nu ia 3 puncte.Nici pe el nu-l cred.Incearca sa ridice moralul jucatorilor sai.Si sa le dea de înteles ca daca pierd meciul vina e a lor.El i-a pregatit bine,a fost 100/100 sigur ca va câstiga.Moldovane,vrei 3 puncte?Ti le dau eu,ia-le pe astea : ...

wzliviy13.09.2004 06:30

Zenga este antrenorul ideal pentru Steaua.lasati-l sa-si faca treba si se vor vedea rezultatele pe care le asteptati.

Laur070715.09.2004 11:10

O urare de bine pt toti stelistii!

Zenga a dovedit pana la momentul actual mult mai multe calitati de antrenor decat lipsuri,iar daca rezultatele f.bune vor aparea atunci cred ca toti stelistii vor avea incredere in el.

De asemenea cred ca daca Oprita va deveni un golgeter adevarat,Steaua nu va avea mari probleme in a castiga titlul.Sper ca Ciocoiu sa isi demonstreze valoarea in grupele cupei UEFA.

Forza Steaua!