Walter Zenga spune în Gazeta Sporturilor de ce doreste sa ruleze mereu 11-le de început.Pentru ca pe toti vrea sa îi aiba activi.Contrar mentalitatii existente în România,ca numai 11 jucatori exista,restul de 11 fiind împartiti 7 pe banca si 4 în tribune,el doreste ca toti cei 22 sa simta ca are încredere în ei.Walter nu e un om prost,cum ar spune Mitica Dragomir,el vrea sa umble la psihicul fiecarui elev al sau,sa-l faca sa creada pe Cristea ca e la fel de util ca si Neaga,pe Tudor ca e la fel de bun ca si Hamutovschi,etc.Adica stai faza asta cu Tudor nu am vazut-o înca.Zenga îmi pare rau dar aici te dezici ! In sfârsit,spune ca îi e putin teama de meciul cu Argesul.Ca aia asa si pe dincolo,dar nu-l cred.E scoala.Adica vrajeala,prefacatorie.Chipurile nu subestimeaza adversarul.De partea cealalta alt smecher.Comisarul,antrenorul pitestenilor.Cica el nici nu concepe sa nu ia 3 puncte.Nici pe el nu-l cred.Incearca sa ridice moralul jucatorilor sai.Si sa le dea de înteles ca daca pierd meciul vina e a lor.El i-a pregatit bine,a fost 100/100 sigur ca va câstiga.Moldovane,vrei 3 puncte?Ti le dau eu,ia-le pe astea : ...