FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

[VAND] Kit 2 tigari electronice complete ego tank 170 RON

Ionut Tigara10.08.2011 18:14

Kit Tigara Electronica Ego Tank XXL 2 tigari complete 650 mAh 170lei

PACHETUL CONTINE:

Sistemul power off battery

2 x Tigara eGO Tank (2 baterii 650 mAh + 2 atomizoare)

1 x Incarcator USB

1 x Incarcator priza

5 x Cartuse rezerva incarcate.

1 x Cutie cadou 1 buc

1 x Manual utilizare

1x Ego Bag

Culori disponibile: negru, argintiu

Lichide tigara electonica, componente si consumabile pentru toate tipurile de tigari electronice.

Garantie 1 sapt la atomizor si 1 luna pentru baterie.

Telefon: 0737.051.299

web: www.tigara-ego.com

Pret: 170 RON

tigara electronica ego tank

axl10.08.2011 18:48

Cam ciudat anuntul, Ioane. Un kit ego-T cu doua tigari de 650 mAh la 170 lei nu prea gasesti prin Romania. Si-apoi linkul trimite la alt kit, de 1100 mAh, care-i 210 lei, nu 170.

Apoi spui ca-s 5 cartuse incarcate, explica-mi si mie cine le incarca? Toate cartusele tank vin goale si sigilate de la fabricant, pe niciun site nu gasesti cartuse incarcate.

Garantia de la atomizator sa zicem ca e ok, desi cam toti distribuitorii dau 10 zile, nu 7. Dar 1 singura luna la baterie? Asta ma duce cu gandul la facaturi, nu la Joye Tech sau SaileBao. O baterie originala Joye Tech vine cu o garantie de 6 luni.

Apoi, la Termeni si Conditii site-ul spune ca garantia la baterii este de 3 luni. Care e? 1 luna sau 3? Normal ar fi 6.

Apoi site-ul in sine, sa zicem, esti la inceput, n-ai niciun accesoriu, niciun consumabil, doar ceva kituri (13 DSE si doar 1 EGO, desi site-ul spune clar, Tigara EGO) si lichid. Dar ai doar un numar de telefon, nu vad numele firmei, nu vad sediul, nu vad nici macar e-mail-ul.

Si-apoi, kitul vine cu Ego Bag? 170 lei? 1 kit original cu doua tigari de 650 mAh este cam peste tot in jur de 230 lei. Diferenta de pret mi se pare foarte mare, de unde si suspiciunile mele.

Pentru eventualii doritori, nu recomand. Nu spun clar ca-i asa dar e posibil ca piesele sa nu fie originale Joye Tech sau SaileBao si-atunci nu-si merita banii.

Dar daca sunt originale atunci pretul este bun.