FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nea Imi

I.N.Money15.03.2006 18:51

Jiji se pare ca vrea sa-i propuna maestrului Emerich Ienei un post in conducerea Stelei,sunteti de acord cu venirea acestuia? Credeti ca uriasa experienta a lui Nea Imi poate ajuta Steaua de acum?

sorin_77715.03.2006 19:05

de unde aceasta informatie mai intai? si daca ar fi adevarat nu cred ca mai incape in discutie... Nea Imi oricand e binevenit la Steaua... probabil ar merge presedinte in cazul in care [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] va pleca la prima oferta de antrenorat asa cum se zvoneste...

KroNos^15.03.2006 19:13

Sau poate Ienei presedinte si [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] antrenorul Stelei. Am face ravagii!!!

Pana atunci sa scapam de Olaroiu, ca deja incep sa visez frumos si nu vreau sa ma trezesc. Olaroiu fama fericit, datzi demisia.

weber_p15.03.2006 19:13

Nea Imi la Steaua?? Nu am mai auzit treaba asta pana acum dar da ar fii minunat! mai ales ca de la acest om oricine din consiliul director sau dintre antrenori poate invata ff multe!! un om de exceptie! unul dintre oamenii care ma fac sa fiu mandru ca sunt roman si mai important ca SUNT STELIST!!!

Ayrton15.03.2006 19:19

Eu am mai spus, cred ca ar fi oportuna aducerea lui Ienei, doar el este cel care a facut din Steaua 86' o echipa europeana. Si se pare ca exista ceva discutii...

Sursa: www.onlinesport.ro

"Oferta pentru Ienei

Gigi Becali i-a propus lui Emerich Ienei, la plecarea la Sevilla, un post in cadrul Stelei. Ros-albastrii au ajuns in Spania si au miercuri seara primul antrenament.

"Imi esti util, nu este o oferta de complezenta", i-a spus Becali lui Ienei, fara a mai oferi alte detalii in fata presei.

Ienei a afirmat ca discutiile sunt mai vechi si ca inca nu s-a trecut la ceva concret. [...]"

Nu cred ca se pune problema sa-si dea demisia Olaroiu, probabil ca Ienei va fi consilier sau director tehnic. Daca vine sper sa se poata implica si in pregatirea echipei.

bebeto15.03.2006 19:23
Sau poate Ienei presedinte si [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] antrenorul Stelei. Am face ravagii!!!  

Pana atunci sa scapam de Olaroiu, ca deja incep sa visez frumos si nu vreau sa ma trezesc. Olaroiu fama fericit, datzi demisia.

da,ar fi o chestie,mai ales ca Laca ar putea beneficia si de sfaturile lui Ienei.singurul risc cu Laca este insa in caz ca nu merge bine ce facem?,ajungem sa-i cerem demisia...ar fi cam nasoala situatia

I.N.Money15.03.2006 20:02
de unde aceasta informatie mai intai?

S-a vorbit la stirile din sport de pe Pro TV si de pe PRima TV

sorin_77715.03.2006 22:44

Am prins si eu stirea... multumesc...

Pacat ca nu prea se pistoneaza in aceasta directie... nea IMI ar fi cu siguranta un castig formidabil... din multe puncte de vedere...

ToxicDSNT17.03.2006 18:09

da,este reala stirea,insa nu cred ca se va realiza,ar fi frumos sa vina si Ienei,si Duckadam,chiar merita un luc in conducerea Stelei dupa cate au facut pentru Steaua