FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Florin Costea

«12»
Razvypitesti25.12.2011 18:57
cu toate ca nici el nici fratele sau nu au avut evolutii prea bune de cand au venit la Steaua,sunt de parere ca (vechiul) Florin costea este un jucator de care Steaua ar avea mare nevoie!deja vazut cum creditorul se lauda ca il vinde la Vaslui...si ce acolo ce se va intampla? 100% Florin costea v-a exploda iar noi ne vom uita inca odata cum un jucator care la noi era tot timpul rezerva la alta echipa e om de baza...ultimul exemplu habib habibou..http://en.wikipedia.org/wiki/Habib_Habibou

amice sunt 100% de acord cu tine, sigur baiatul chiar daca a dat rateuri, talent are, numai ca avem nevoie de un antrenor sa stie unde si cand sa-l bage

Cristiano9909.01.2012 14:02

Cu o pregatire buna in pauza de iarna... ar fi cel mai bun din lot pe departe !!! depinde doar de el

valicretu16.08.2012 14:54

In sfarsit a parasit echipa. Du-te tare si stai departe de Steaua..

edynho16.08.2012 16:13

Pacat ca nu a fost jucatorul de la Craiova. In 2008 cand era in forma maxima la 23 de ani si nu se accidentase , era cu siguranta cel mai bun jucator din campionatul Romaniei.

Harald16.08.2012 16:46

Costea a fost bagat in ședință de Becali, dar l-a lasat mască pe patronul Stelei. "Ce să plec, bre? Am investit bani in casa vreau să mă-nsor, am nevoie de bani. Să-mi dea bani la semnatură că altfel nu semnez. Ce, te-am obligat eu să-mi dai atâția bani?", i-a zis Florin Costea lui Becali.

"Ă'sta nu e sanatos la cap, crede că ne escrochează pe noi! A cerut bani la semnatură după ce a luat 300 de mii de euro de la mine in șase luni. O să stea numai in tribune de acum inainte! Mă doare capul cu el!", a afirmat Becali.

"Florin Costea nu se va duce la Petrolul. Eu am zis că e dorit acolo doar ca să creadă că are o soluție și să scap de el", a spus Ciobanul.

onlinesport.ro

red&blue_boy17.08.2012 05:58

Florin, te-ai despartit de Steaua. Există un regret?

Da, mi-am reziliat contractul, nu am fost dat afara Am spus că imi doresc să plec de la Steaua si uite că pană la urmă am facut-o!

Cum a decurs despartirea propriu-zisa S-a facut in conditii financiare speciale?

Ca orice despartire. Nu a fost nimic special in afară de faptul că am renuntat la o sumă importantă de bani doar pentru a scapa de Steaua. Nu mai puteam să suport.

Ce să suporti?

De sase luni imi tot doream să fac cumva să reusesc să plec in altă parte pentru a putea juca. Și pentru a lamuri lucrurile, tin să precizez că rezilierea contractului nu are legatură cu negocierile cu Petrolul, e doar un lucru pe care mi-l doream de multă vreme. Să plec de la Steaua.

Ce urmează pentru tine acum?

Să-mi gasesc un club la care să joc si să fac performanță. Am spus-o si cand eram la Steaua, nu vreau decat să joc din nou fotbal constant pentru a-mi reveni. Îmi caut club acum si vom vedea ce va fi.

prosport

red&blue_boy17.08.2012 06:41

"Simt o usurare că am scapat de Steaua"

Florin Costea spune că nu regretă că in vara trecută a venit in Ghencea si sustine că dacă ar fi decis exclusiv Reghecampf, el ar fi continuat să ramină si să joace la Steaua

- Florine, salut, e adevarat că ti-ai reziliat contractul cu Steaua?

- Da, am ajuns la un acord, nu mai sunt fotbalistul Stelei si gata! Îi doresc acestei echipe numai bine mai departe si sper să aibă succes.

- De ce crezi că n-ai reusit?

- Nu vreau să vorbesc despre trecut, eu privesc acum inainte. Poate pe viitor o să analizez si lucrul asta, insă acum nu vreau scandal si nici nu sunt omul care să arunce cu noroi. Ce a fost a fost, asta este, n-am reusit la Steaua.

- Regreti decizia de anul trecut, de a veni in Ghencea?

- Nu, absolut deloc! Asa am considerat atunci si eu, de regula nu regret absolut nimic din ceea ce fac. Probabil că n-am reusit din anumite motive, asta este, Steaua e un capitol incheiat.

- Ce ai simtit după ce ai reziliat cu Steaua?

- Sincer? O mare usurare că am scapat de acolo.

- Dar de ce usurare?

- Pentru că a fost o perioadă foarte, foarte grea pentru mine. N-am jucat, am stat mai mult pe margine, mi-a fost greu de tot.

- Crezi că această plecare a ta e legată de conflictul pe care l-ai avut de la Craiova cu Reghecampf?

- Nu, in nici un caz. Îmi pare bine că m-ai intrebat chestiunea asta pentru că vreau să spun ceva. Dacă ar fi decis Reghecampf, aș fi continuat si aș fi jucat, chiar vreau să-i multumesc public pentru sustinere!

- Crezi că fratelui tau ii va fi mai usor să se impună la Steaua fară tine?

- Asta nu stiu, eu sper să-i fie mai usor, dar si el are aceeasi problemă acum ca si mine, anume că nu prea joaca Sper s-o facă din ce in ce mai mult.

- Ai vreo altă varianta la altă echipa

- Nu, incă nu, era si greu să fiu ofertat pentru că acum, cind discutam, au trecut doar vreo două ore de cind am reziliat cu Steaua. sunt liber, astept oferte si sper ca in maximum două-trei zile să stiu incotro o voi lua.

gsp

JohnCO217.08.2012 11:39

Bine ca a plecat...la inceput mi-am tot pus sperante...ca o sa revina F.Costea din sezonul ala foarte bun de la Craiova...cand a marcat 15 goluri parca...Am spus ca nu e pus la punct fizic...dar intr un an...a prins perioade bune de pregatire...si cu Ilie Stan si cu Reghe...si nu s-a vazut nimic. in afara de golul ala cu MacaBri Haifa...

parca acum e mai slab decat atunci cand a venit. Nu stiu sursa sau cauza blocajului,cert este ca F.Costea nu era util GRUPULUI.

«12»