"Simt o usurare că am scapat de Steaua"
Florin Costea spune că nu regretă că in vara trecută a venit in Ghencea si sustine că dacă ar fi decis exclusiv Reghecampf, el ar fi continuat să ramină si să joace la Steaua
- Florine, salut, e adevarat că ti-ai reziliat contractul cu Steaua?
- Da, am ajuns la un acord, nu mai sunt fotbalistul Stelei si gata! Îi doresc acestei echipe numai bine mai departe si sper să aibă succes.
- De ce crezi că n-ai reusit?
- Nu vreau să vorbesc despre trecut, eu privesc acum inainte. Poate pe viitor o să analizez si lucrul asta, insă acum nu vreau scandal si nici nu sunt omul care să arunce cu noroi. Ce a fost a fost, asta este, n-am reusit la Steaua.
- Regreti decizia de anul trecut, de a veni in Ghencea?
- Nu, absolut deloc! Asa am considerat atunci si eu, de regula nu regret absolut nimic din ceea ce fac. Probabil că n-am reusit din anumite motive, asta este, Steaua e un capitol incheiat.
- Ce ai simtit după ce ai reziliat cu Steaua?
- Sincer? O mare usurare că am scapat de acolo.
- Dar de ce usurare?
- Pentru că a fost o perioadă foarte, foarte grea pentru mine. N-am jucat, am stat mai mult pe margine, mi-a fost greu de tot.
- Crezi că această plecare a ta e legată de conflictul pe care l-ai avut de la Craiova cu Reghecampf?
- Nu, in nici un caz. Îmi pare bine că m-ai intrebat chestiunea asta pentru că vreau să spun ceva. Dacă ar fi decis Reghecampf, aș fi continuat si aș fi jucat, chiar vreau să-i multumesc public pentru sustinere!
- Crezi că fratelui tau ii va fi mai usor să se impună la Steaua fară tine?
- Asta nu stiu, eu sper să-i fie mai usor, dar si el are aceeasi problemă acum ca si mine, anume că nu prea joaca Sper s-o facă din ce in ce mai mult.
- Ai vreo altă varianta la altă echipa
- Nu, incă nu, era si greu să fiu ofertat pentru că acum, cind discutam, au trecut doar vreo două ore de cind am reziliat cu Steaua. sunt liber, astept oferte si sper ca in maximum două-trei zile să stiu incotro o voi lua.
gsp