Forwadez ![]()
Forwadez ![]()
"Cu siguranta cel care m-a avertizat e un dobitoc"
"Acum, eu stiu ca voi, astia mai tineri, aveti probleme cu caputul, ca nu sunteti asa de inteligenti, ca v-ati picat BAC-ul si din alea."
Sa folosesc un clasic banat, se sesizeaza cineva? Sau Adrian din nou e mai cacacios si nu primeste nimic?
Mi-aduc eu aminte ca, cica, zicea cineva ca nu ai voie, ca moderator, sa dai ban /warn la cei cu care esti in conflict. Cu toate astea, vad ca tanarul ronnie cam face ce vrea. O noua dovada a faptului ca MoWeed detine controlul asupra oamenilor sai. In fine, nu conteaza asta. As intreba daca va fi sanctionat dar e clar ca nu are rost. E fain cu pile si prietenii.
p.s.
Bah Ronnie, vezi ca n-ai dat tot:
Cu siguranta cel care m-a avertizat e un dobitoc, asa-i ronnie? Ca doar numai un dobitoc poate sa nu gandeasca si, mai mult, sa asculte de bogdinho.
Cica regulamentul zice ca daca editezi un text ca sa iesi tu bine, e nasol.
Din pacate, intre tine si bogdinho nu prea e diferenta mare.
Aaaaaaaaaa.... da, mi-am adus aminte.Ronnie zicea faza cu sa nu dai ban/warn celor cu care esti in conflict. Corect!
Conflict: Adrian si bogdinho
Moderatorul care sanctioneaza: Ronnie
iaPULA
Nu-i asa ca-i genial micutu'?
Caline, cred ca esti foarte mandru de el ![]()
Are o logica de fier-beton!
Astia din specia bogdinho(ronnie face si el parte din ea) sunt sarea si piperul acestui site.
ba, sa-mi bag **** daca nu va dau ban la toti. m-ati disperat in plm cu bogdino al vostru. lasati-l in **** lui in pace, ca ma dispera cu mesajele private. voi chiar nu aveti altceva mai bun de facut ?
Stiu ca e tarziu dar propun inca un articol:
In cazul in care in care o incalcare a regulamentului nu a fost sanctionata in mai putin de 30 de zile acea incalcare se considera nula.
Asta ne-ar impiedica pe noi sa vanam un user in vederea eliminarii lui si i-ar impiedica pe userii sa reporteze incalcari vechi trecute cu vederea sau sa dezgroape conflicte antice.
E o propunere venita poate in ultimul ceas dar insist sa fie luata in considerare.