FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre Steaua si echipele romanesti in cupele europene

«1234»
Giuseppe8719.08.2011 10:28
nu frate n'ai inteles, ma refeream la civilizatie, revolutie? ma faci sa rad, nu rezolvati nimic. Avetzi sanse mai mici decat zero ;)

Eu nu sunt "frate" cu tine, așa că scutește-ma

Andrei-Cristian19.08.2011 13:03

Dumnezeule , pe orice topic as intra , astia sunt prezenti , au invadat site'ul ..

pcsbb19.08.2011 15:54
Distrugerea brendului Steaua Bucuresti ii apartine lu Jiji & AISS. Cand se intalnesc numai persoane inculte nu iese nimik. BRAVO !!! Vrand-nevrand Jiji ramane, dar voi sper sa decolatii de langa aceasta echipa, ia-ti vrut numai raul si impreuna cu Jiji ati distrus de tot aceasta echipa, cu protestele voastre INUTILE !!!

Suntem la 1000 de ani lumina fata de civilatie, mai vezi proteste si prin Anglia, pe la Liverpool, dar venea lumea, incuraja echipa pe parcursul meciului (mai vedeai 1-2 bannere ironice) dar atat, nici vorba sa injuri k taranu 90 de minute... in fine ex. pot continuua, dar ca la noi ca la nimeni. Nu mai vezi oameni venind cu copii sau femei la stadion din cauza voastra, in fine n'are rost stiu ca aveti IQ egal cu cel a lui Gigi !!!

Asa e, numai drogati care-l injura pe ne-a Jiji, care e un sfant si construieste biserici, da bani la oamenii saraci si doar in timpul liber face "simulari" ca e finantator si se caca pe tot ce reprezinta clubul Steaua. :thumbdown:

Ronnie25.08.2011 12:46

Astazi, de la ora 19:00, are loc tragerea la sorti a grupelor Champions League, unde Romania va fi reprezentata de Otelul Galati.

Urna 1

Manchester United

FC Barcelona

Chelsea

Bayern München

Arsenal

Real Madrid

FC Porto

Internazionale

Urna 2

AC Milan

Olympique Lyon

Shakhtar Donetsk

Valencia

Benfica

Villarreal

CSKA Moscow

Olympique Marseille

Urna 3

Zenit St. Petersburg

Ajax

Bayer Leverkusen

Olympiakos Piraeus

Manchester City

Lille OSC

FC Basel

BATE Borisov

Urna 4

Borussia Dortmund

Napoli

Dinamo Zagreb

APOEL Nicosia

Trabzonspor

Racing Genk

Viktoria Plzen

Otelul Galati

Tot astazi se vor juca si meciurile retur ale echipelor romanesti din Europa League. Program:

Dinamo - Vorskla, ora 18:00, TVR 1, in tur 1-2.

Gaz Metan - Austria Viena, ora 20:00, Digisport 2, in tur 1-3.

TSKA Sofia - Steaua, ora 20:30, Pro TV, in tur 0-2.

Rapid - Slask, ora 21:00, TVR 1, in tur 3-1.

Sparta Praga - Vaslui, ora 21:00, in tur 0-2.

Kellerman25.08.2011 14:05

As fi vrut sa cada Galatiul cu Dortmund dar nu se poate. :(

Atunci sper la o grupa cu United, Milan si City.

Sau Barcelona, Milan si City.

Ronnie25.08.2011 16:46

Aeee aeee aooo, s-a ****** dinamooooo !!!

zob7925.08.2011 16:56

Cind Mos Craciun isi va lua jucariile si va pleca, o sa ramina Dinamo. Multumesc, Doamne, pt ideea asta geniala pe care-ai avut-o cu maidanezii!

axl25.08.2011 17:27
asfdsfd.JPG
danimarcu25.08.2011 17:45

Daca Steaua actuala nu ma mai face sa simt nimic, Dinamo continua sa imi aduca bucurii! :clap:

Le reseau pansant25.08.2011 18:09
Daca Steaua actuala nu ma mai face sa simt nimic, Dinamo continua sa imi aduca bucurii! :clap:

diferenta dintre un frustrat si un stelist. Stelistul tine cu Steaua (orice situatie) frustratul se bucura la infrangerea gunoaielor.

ps: nu o lua in nume personal, tu ai fost primul care scapat porumbelul, ibidem pentru restul.

danimarcu25.08.2011 19:51
diferenta dintre un frustrat si un stelist. Stelistul tine cu Steaua (orice situatie) frustratul se bucura la infrangerea gunoaielor.

ps: nu o lua in nume personal, tu ai fost primul care scapat porumbelul, ibidem pentru restul.

Scuza-ma mai omule,dar astea-s clisee, au cam trecut moda lor!

Intotdeauna m-am bucurat pentru felul in care dinamovistii se fac de cacao in meciurile europene!Care de pe aici spune ca nu se bucura, sa fie canonizat si desenat pe peretii unei biserici...

clausblaus25.08.2011 20:15

Dinamo nu dezamageste,ca de obicei!

Imi pare rau de Medias,cu ceva mai mult noroc inregistrau cea mai mare performanta a lor.Oricum,au iesit cu capul sus!

De remarcat si darzenia Vasluiului!

red&blue_boy25.08.2011 20:50

Dinamo n-a dezamagit nici de data asta! :)

Pacat de Medias.

ebonyc26.08.2011 06:39

Mie mi s-a parut ca Vasluiul a avut cel mai greu adversar. Pacat de Gaz ca au avut atati indisponibili; s-ar fi calificat. De infrangerile lui Dinamo nu ma bucur in orice situatie, ci doar cand merita. In cazul asta au fost la pamant. Bine, eu n-am fost niciodata adeptul vorbei "sa moara si capra vecinului", nu m-a interesat niciodata sa piarda in alte meciuri decat in disputa directa, dar aseara au meritat cu varf si indesat sa si-o ia.

Costynho01.09.2011 00:45
Scuza-ma mai omule,dar astea-s clisee, au cam trecut moda lor!

Intotdeauna m-am bucurat pentru felul in care dinamovistii se fac de cacao in meciurile europene!Care de pe aici spune ca nu se bucura, sa fie canonizat si desenat pe peretii unei biserici...

Idem...

Doar nu trebuie sa ne apuce plansul pentru purecosi. Bravo lor! :bananadance:

:steagcruce: :steagcruce:

AlleXyS03.09.2011 06:35
Dinamo n-a dezamagit nici de data asta! :)

=))) =))) buna rau asta :))))

ionuts.z07.09.2011 18:33

baftaa,sti cumvva cum imi cumpar si eu cateva bilete la Steaua cu Schalke 04?sunt din braila ,poate poti sa ma ajuti cu cateva detalii

Ronnie22.09.2011 13:26

Ralf Rangnick si-a dat demisia de la Schalke 04.

RealFanSteaua28.09.2011 07:51

Salutare !! Aveti idee cate meciuri a jucat Steaua in Cupele Europene?

Gandalf the White28.09.2011 08:29

Din statistica mea, azi 28 septembrie 2011, in toate competiile europene (cu tot cu tururi preliminare si Cupa Intercontinentala) Steaua are:

[

240 de meciuri ........ 89 victorii......... 69 egaluri....... 82 infrangeri....... golaveraj 308-296

E statistica calculata de mine, la inceputul anului, asa ca nu pun mana in foc pentru exactitate.

RealFanSteaua28.09.2011 09:27

Good! Dar oare in Champions League cate sezoane are? ca ma uitam aseara la meciul Otelul-Benfica si zicea ca Benfica joaca al 59 sezon parca in CL si ma gandeam oare cate are Steaua.

stockton28.09.2011 09:36

Gandalf....poate vrei sa spui in toata istoria (plus meciuri de campionat) nu doar europene....ai spus "in toate competitiile europene"....cum ar putea avea 240 de meciuri cand 28 septembrie a fost de vreo 56-57 de ori de cand cupele europene exista....

LATER EDIT...scuze, am crezut ca te referi strict la data de 28 septembrie (au mai fost articole de acest gen)...daca e toata istoria europeana e corecta informatia.

mlf23.08.2012 17:26

GOOOOOOOOOL SI METALIST...SEARA PERFECTA !

«1234»