FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Il vrei pe Torje la Steaua ?

bogdinho'25.06.2011 17:21

:gathering:

Chiar daca e dinamovist , el si-a aratat in mai multe randuri iubirea fata de Steaua ( la acea petrecere nocturna cu Pulhac si Ropotan si cel mai de curand fapt a fost in finala Cupei , cand a plans ca nu imbraca tricoul Stelei pentru a ridica trofeul ) si mi-ar face placere sa il vad jucand in Ghencea. Cum si Danciulescu a venit de la Dinamo la Steaua , fiind iubit in Ghencea , asa o poate face si Torje.

Sa vedem si parerile voastre !

Kellerman25.06.2011 17:24

cum ar spune "fratii" bozgorasi, BISTOȘ.

acum vorbind serios, prietene, esti cretin ?

edit: de fapt, daca ma gandesc mai bine, mi-ar place sa-l vad in tricoul FC Steaua 2003. doar sa va vad suferind. as da orice.

ar3s25.06.2011 17:27

Normal ca-l vreau la Steaua , Bineinteles Steaua 2003 , Nici gand la FCSB .

Bushu`25.06.2011 17:28

:thumbdown:

Niciodata la Steaua e caine!

bogdinho'25.06.2011 17:34

@Kellerman :

La Steaua 2003 nu mi-as dori sa il vad in niciun caz , pentru ca va fi echipa unui Cioban nenorocit.

Torje e un jucator valoros , iar la Steaua sunt bine veniti jucatorii de valoare. Ma repet , Danciulescu a fost caine , dar cand a ajuns in Ghencea s-a facut iubit.

Exemple si de la Rapid : Rada sau Dorel Mutica.

Ronnie25.06.2011 17:50

Nu promovam pe fcsteaua.ro subiecte cretine.

Bushu`26.06.2011 11:27
Nu promovam pe fcsteaua.ro subiecte cretine.

Nu trebuie sa il numim un topic cretin pentru ca nu este deloc asa , fie care e liber sa isi spuna parerea , pareri vor fi , insa majoritatea contra :hmmm:

Fane26.06.2011 11:33

Topic redeschis.

Am sa va rog fara injuraturi si intepaturi sau atacuri la persoana.

Doar parerile sincere daca sunt cu justificarile de rigoare.

Personal nu-l inghit nici cu lamaie, dar daca prin absurd ar veni la Steaua cred ca i-ar fi extrem de greu sa joace cu galeria in spate si in vestiar cu colegii, avand in vedere ca este primul care urca pe gard sa ne dea dedicatii iar ASTA NU SE UITA !

bogdinho'26.06.2011 11:36

Ai dreptate Fanica , ASTA NU SE UITA , dar au fost si altii care au facut trecerea din Groapa spre Ghencea , reusind pana la urma sa se faca iubiti.

Mersi pentru redeschiderea topicului. Ma bucur ca nu ti se pare ca acest subiect este unul " cretin " .

ar3s26.06.2011 11:46

Torje , e unul dintre cei mai buni fotbalisti din Romania .

Sincer , mi las dori la Steaua , dar cred ca nu va fi primit bine .

Si sincer , nu-l vinde Dinamo la noi ... , creca daca vine ala la noi , turbeaza caini

stockton26.06.2011 12:13

Problema e ca daca Torje ar veni, asta s-ar face pe prea multi bani....bani care nu s-au dat pe Moraes la timp (ma rog cat a cerut ala) si pana le urma se pare ca l-am pierdut, bani care nu s-au dat pe Maicon, bani care se pot da pe un tanar brazilian sau argentinian. Un pret corect pentru Torje ar fi de maxim 600.000.

Lari26.06.2011 12:18
(...) daca prin absurd ar veni la Steaua cred ca i-ar fi extrem de greu sa joace cu galeria in spate si in vestiar cu colegii, avand in vedere ca este primul care urca pe gard sa ne dea dedicatii iar ASTA NU SE UITA !

Cum sa nu se uita? De ce sa nu se uita? O sa se uita, bah, nenorocitule! fular-campionii

Ronnie26.06.2011 12:43

bogdinho, posteaza doar de pe un singur cont!

Daniel-Ionut26.06.2011 13:15

Topic despre Torje ?!? :blink:

Il vrei pe Trezeguet la Steaua? :ce_oameni:

Kellerman26.06.2011 13:22

stai asa, ca sa inteleg.

bogdinho posteaza de pe 2 conturi ca torje ar fi necesar Stelei 2003 ? haahhahahahahaha ma cac pe mine de ras.

asta e ceva de genul "cum sa dovedesti lumii intregi ca esti cretin". sorry, dar asa simt eu. :)

lol, are avatar cu torje plangand, il vrea la Steaua, totusi, de pe alt cont spune ca niciodata la Steaua ca e caine, iar de pe celalalt cont si-l doreste ? bai, asta sufera de personalitate multipla ?

blindica26.06.2011 14:07
:gathering:

Chiar daca e dinamovist , el si-a aratat in mai multe randuri iubirea fata de Steaua ( la acea petrecere nocturna cu Pulhac si Ropotan si cel mai de curand fapt a fost in finala Cupei , cand a plans ca nu imbraca tricoul Stelei pentru a ridica trofeul ) si mi-ar face placere sa il vad jucand in Ghencea. Cum si Danciulescu a venit de la Dinamo la Steaua , fiind iubit in Ghencea , asa o poate face si Torje.

Sa vedem si parerile voastre !

Pai am ales a doua varianta ( Liga a3a , new team , new boss ) ! Dar sa dea Dumnezeu sa fie asa :)

Cat timp continuam cu asa ceva? Colegul acesta de forum spune raspicat ca nu-l vrea pe Torje la echipa ciobanului,desi echipa ciobanului,Steaua Bucuresti,societate care actualmente actioneaza cu palmaresul istoric,este singura echipa care-si manifesta interesul pentru piticania aceea ordinara.

Din ce stiu eu,Danciulescu n-a venit direct de la Dinamo,ci de undeva de prin Turcia.La acel moment nu era decisiv pentru istoria moderna a groparilor.De altfel,la acel moment,o mare generatie ,ca varsta, de stelisti ai zilelor noastre,era prea mica pentru a sesiza trecutul jucatorului. Ca de exemplu,eu sunt stelist de prin 93-94,cam de cand mi-am dat seama cum se invarte mingea.Sunt inconjurat de dinamovisti in familie,nu stiu cum ?! dar la momentul venirii lui Danciulescu nimeni nu schitase vreo parere de rau.

Celalalt motiv invocat de catre acest coleg este de-a dreptul pueril : ''auzi,a plans ca nu poate castiga trofeul in tricoul Stelei''...''a aratat la o petrecere'' ( cu doi ratati notorii pe care i-a oferit fotbalul si viata sociala).Mai degraba o ironie,decat un motiv.Dinamovistii undercover de pe forum cred ca se rascolesc acum fiindca nu pot rade cu pofta.

Deci new team,new boss,dar sprijinim actiunea actualului ''boss'' care nu este altceva decat O SIMPLA BULA DE PRESA servila,facturata pentru niste ziaristi SH de catre un albanez dornic de notorietate.

Torje = NU la Steaua ! La orice stea !

Pentru ce e bun Torje ? 1. A dat un gol cu capul de langa un Surdu ca si vandut sub pod? 2. A marcat dintr-o lovitura libera de unde ,pur si simplu,stiam ca va fi gol? (plasamentul portarilor in Cupa a fost hazliu,orice urmaritor constant al fenomenului cred ca spus c-o sa fie gol inainte ca mingea sa intre in plasa.

cristian01426.06.2011 14:58

Ba manceacas ce-a mai ajuns si forumu' asta, daca si Mutica a ajuns sa fie dat exemplu. :)

Cat asa sa fiu on-topic pe un subiect imbecil..pai cum, inima Banatului, n-a ajuns in groapa? De ce n-ar ajunge si in Ghencea? Pardon..Pitesti, Buzau, Voluntari etc. Doar asa ca sa fie bine, sa nu fie rau, lu echipa lu nea Gigi.

red&blue_boy26.06.2011 15:02

Eu am mai spus-o , nu-l vreau pe Torje la Steaua . Nu zic ca nu e bun sau mai bun decat Banel , dar mai sunt unele lucruri ce conteaza , unul dintre ele fiind cel enumerat de Fane . Mai e si mandria noastra . Asa ,hai sa-i aducem si pe Kirita sau Pancu...

Hai sa fim seriosi,ca nu vine la Steaua,sunt doar povesti pe axa nas-fin-audienta TV,eventual sa-i mai creasca putin cota,sa-l vanda mai bine disperatii aia de la Dinamo.Sau credeti ca Dinamo l-ar da la Steaua?...Si daca ar fi ceva,da Jiji atatia bani pe el?Nu ca ar merita cat se pretinde pe el...

Asa ca,nu prea vad rostul acestui topic.Asa hai sa facem cate unul cu fiecare jucator care se zvoneste ca ar putea veni la Steaua...

danidanidani26.06.2011 15:14

ce n`as da sa vad cum da torje **** la spurcati in tricou stelist

Lari26.06.2011 15:57

"Dorinta lui Ciobanul de a-l lua pe Torje este reala Nu ar fi nicio problemă dacă ar ajunge la Steaua, au plecat si jucatori de la Barcelona la Real Madrid. Steaua a facut cea mai bună ofertă pentru Torje pană acum", a spus Victor Becali pentru Prima TV.

"A fost dorit la Steaua si cand eram acolo, dar am fost rugat să nu "transpire". Dacă asta a fost Dorinta patronului, eu nu am spus nimanui. Dar nu cred că va veni Torje. E un jucator care ar fi excelent pentru orice echipa Chiar si din strainatate. Daca are un preț prohibitiv, nu cred că poate să plece", a spus Sorin Cirtu.

bogdinho'03.07.2011 20:04

Nu face 5 milioane , mai mult de 1,5 milioane nu cred ca merita. Stancu si Radoi au plecat pe 6 milioane insa , trebuie sa ne gandim ca la Al Hilal era Olaroiu , iar la Galatasaray era Hagi.

Pana la urma cainii au mari probleme finanaciare , daca nu il vor da la Steaua , sigur va pleca in afara. Daca nu va fii nici asa , e posibil sa vedem un alt jucator valoros care se plafoneaza prin Bucuresti.

AG03.07.2011 20:17

sa vina domnee.. si asa nu avem mascarici pereche pentru nea Gigi!

blonduradu28.09.2011 15:50

Chiar daca e dinamovist este un jucator foarte bun!

bookat1101.11.2011 09:57

da e un jucatori destul de ok