Chiar daca e dinamovist , el si-a aratat in mai multe randuri iubirea fata de Steaua ( la acea petrecere nocturna cu Pulhac si Ropotan si cel mai de curand fapt a fost in finala Cupei , cand a plans ca nu imbraca tricoul Stelei pentru a ridica trofeul ) si mi-ar face placere sa il vad jucand in Ghencea. Cum si Danciulescu a venit de la Dinamo la Steaua , fiind iubit in Ghencea , asa o poate face si Torje.
Sa vedem si parerile voastre !
Pai am ales a doua varianta ( Liga a3a , new team , new boss ) ! Dar sa dea Dumnezeu sa fie asa
Cat timp continuam cu asa ceva? Colegul acesta de forum spune raspicat ca nu-l vrea pe Torje la echipa ciobanului,desi echipa ciobanului,Steaua Bucuresti,societate care actualmente actioneaza cu palmaresul istoric,este singura echipa care-si manifesta interesul pentru piticania aceea ordinara.
Din ce stiu eu,Danciulescu n-a venit direct de la Dinamo,ci de undeva de prin Turcia.La acel moment nu era decisiv pentru istoria moderna a groparilor.De altfel,la acel moment,o mare generatie ,ca varsta, de stelisti ai zilelor noastre,era prea mica pentru a sesiza trecutul jucatorului. Ca de exemplu,eu sunt stelist de prin 93-94,cam de cand mi-am dat seama cum se invarte mingea.Sunt inconjurat de dinamovisti in familie,nu stiu cum ?! dar la momentul venirii lui Danciulescu nimeni nu schitase vreo parere de rau.
Celalalt motiv invocat de catre acest coleg este de-a dreptul pueril : ''auzi,a plans ca nu poate castiga trofeul in tricoul Stelei''...''a aratat la o petrecere'' ( cu doi ratati notorii pe care i-a oferit fotbalul si viata sociala).Mai degraba o ironie,decat un motiv.Dinamovistii undercover de pe forum cred ca se rascolesc acum fiindca nu pot rade cu pofta.
Deci new team,new boss,dar sprijinim actiunea actualului ''boss'' care nu este altceva decat O SIMPLA BULA DE PRESA servila,facturata pentru niste ziaristi SH de catre un albanez dornic de notorietate.
Torje = NU la Steaua ! La orice stea !
Pentru ce e bun Torje ? 1. A dat un gol cu capul de langa un Surdu ca si vandut sub pod? 2. A marcat dintr-o lovitura libera de unde ,pur si simplu,stiam ca va fi gol? (plasamentul portarilor in Cupa a fost hazliu,orice urmaritor constant al fenomenului cred ca spus c-o sa fie gol inainte ca mingea sa intre in plasa.