FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Site HT

armanovici09.03.2006 21:39
alex ripper09.03.2006 22:32

sustin site-ul ala...am patit-o si eu cu ei... :evil:

bodanelu10.03.2006 01:16

eu inca nu am patito.. dar nici nu am incalcat vreo regula, momentan :P

armanovici10.03.2006 01:18

Cazuri..

Bagati la greu..poate miscam ceva.

Forumul e super interesant..va recomand sa aveti apa la dispozitie..sa va calmati..

Eu am ras de m-a durut burta!

bodanelu10.03.2006 01:24

nu am parcurs tot situl.. dar joci ht? sau ai si tu probleme?

FANATIK RED-BLUE10.03.2006 17:01

DE CE ATI INCHIS TOPICUL RECLAME SITEURI Steaua???

armanovici10.03.2006 17:04

Nu l-a inchis nimeni si nu mai zbiera!!

FANATIK RED-BLUE10.03.2006 17:04

1. Nu am zbierat!

2. A fost inchis

3. L-am rugat pe Toronto sa il redeschida...

armanovici10.03.2006 17:43

1.Cand uiti caps-lockul inseamna ca zbieri,asta daca nu te-a invatat nimeni pana acum.

2.Era deschis cand m-am uitat eu,si daca trebuia sa faci reclamatie trebuia sa o faci la discutii cu moderatorii.

3.mesajele iti vor fi sterse de pe acest topic,deoarece nu au nici o legatura cu ce se discuta aici.

bppd27.03.2006 12:36

Lasati ma HT-ul, ala nu e manager de fotbal, e joc economic :P

Incercati pmanager.org, acolo chiar e vorba de fotbal. Plus ca majoritatea managerilor buni sunt useri celebri banati pe viata din HT :lol:

AmuntBoy27.03.2006 14:03
Lasati ma  HT-ul, ala nu e manager de fotbal, e joc economic :P  

Incercati pmanager.org, acolo chiar e vorba de fotbal. Plus ca majoritatea managerilor buni sunt useri celebri banati pe viata din HT :lol:

lol asta e buna :))

zi tu un bun user de la PM care e banat pe ht si iti dau dreptate

bppd27.03.2006 14:55

Pai cel mai cunoscut cred ca este stipopi(sau cssteaua). Nu prea cunosc conferinta HT-ului ca sa stiu exact dar oameni ca shark-kan sau dracowar(cred ca aveau nickuri asemanatoare in HT) iarasi sunt exemple bune. Oricum, la un moment dat era un thread pe forumurile PM unde erau cred ca zeci de userii care injurau GM-i din HT. Eu nu prea am avut probleme in hattrick, doar cu ro-litoral parca, care mi-a sters un mesaj si pentru care o sa-l urasc toata viata :D

AmuntBoy27.03.2006 20:10
Pai cel mai cunoscut cred ca este stipopi(sau cssteaua). Nu prea cunosc conferinta HT-ului ca sa stiu exact dar oameni ca shark-kan sau dracowar(cred ca aveau nickuri asemanatoare in HT) iarasi sunt exemple bune. Oricum, la un moment dat era un thread pe forumurile PM unde erau cred ca zeci de userii care injurau GM-i din HT. Eu nu prea am avut probleme in hattrick, doar cu ro-litoral parca, care mi-a sters un mesaj si pentru care o sa-l urasc toata viata :D

pai tu ai zis manageri buni in PM

dar stii dc a fost inchis cssteaua? la PM? este manager bun?

oricum ce echipa ai? sa ma uit si eu ;)

general_angel07.04.2006 17:19

si io il urasc pe litoshitul ala. de aia am si renuntat la hattrick. cand am vazut de ce is in stare jelleii din Romania am zis clar ca trebuie sa nu mai joc hattrick in Liga romana.

BamseRB13.04.2006 08:54

mi-se pare cel mai obosit joc on-line :lol:

topy198220.04.2006 20:54

Buna,

Urmatorul link duce la cel mai mare site de pariuri on line din Romania.Are interfata in limba romana si poti depune si retrage bani de pe card bancar, primiti pana la 20 de euro bonus la inscriere incercati si o sa vedeti!

http://www.gamebookers.com/cgi-bin/intr-o....5759&l=ro&b=672

Ionutdal08.05.2006 04:50

De departe www.managerarena.com este cel mai reusit joc on-line . HT este depasit cu mult .

general_angel02.06.2006 18:55
De departe www.managerarena.com este cel mai reusit joc on-line . HT este depasit cu mult .

amin to that brother.

the_killer19.06.2006 05:16

da,e mult mai bun decat hattrick :D

alex4steaua21.08.2006 09:36

Eu am incercat odata sa ma inregistrez la hat-trick da am activat m-o pus in lista de asteptare si urmatoare zi nu mai mergea contul . Nu stiti care e problema :( ?

meshteroo22.08.2006 16:23

Iata de ce...

Citat din Hattrick: "Some users, especially in Romania (but also elsewhere), have reported that they have difficulties accessing Hattrick. We think that this has to do with our installation of new DNS servers. We have for the time being switched back to the old DNS servers, but it may take up to 24 hours for the change to propagate across the Internet. We apologise for the inconvenience."

Tradus pe scurt: Cei de la hattrick au probleme cu DNS-ul. :wink:

alex4steaua22.08.2006 18:35

Deci de pun ca is din alta tara va merge ?