FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Prioritate de grad 0 la discutii:meciul cu Argesul.

Virgil09.09.2004 13:47

Haideti sa punem pe tapet "ingredientele" care vor sta la baza victoriei în meciul de duminica cu Argesul si sa analizam:

* valoarea jucatorilor luati om cu om - suntem peste ei.*valoarea pe ansamblu a echipelor - suntem de asemenea deasupra lor. *antrenori - în mod normal al nostru trebuie sa fie mai bun,mai inspirat. *obiectiv la sf.campionatului : titlul de campioana noi. *buget - sa traiasca sponsorii si Ciobanul!Suntem la etajul 16,ei în apropierea parterului. *cât conteaza terenul propriu? - aici au un mic avantaj,dar nu au nici un merit în aceasta privinta. *publicul,al 12-lea jucator.Pentru cine? - cred în galeria noastra desi va fi inferioara numeric!Avantaj Steaua. *arbitri - ei aici ce sa zic,arbitrii sunt arbitri.Nu te poti bizui pe ei. *ambitie - ai nostri s-au saturat de locul 2,tânjesc la primul loc. *ce pierd ai nostri daca nu câstiga? - primele alea grase de câte 2000 de coco.Cel putin. *ce câstiga daca câstiga - pai cei 2000 de coco pentru victorie în deplasare si respectul nostru, care poate conta mai mult decât cei 2000. Concluzie : desi se spune ca la începutul unui meci sansele sunt 50% - 50%,calculul hârtiei arata ca procentul nostru de a obtine victoria e mai mare decât al lor.Eu cred în victorie!Voi ce ziceti?

George Stan09.09.2004 15:45

Eu zic ca a venit timpul sa nu ne mai cacam pe noi in meciurile cu echipele de duzina. Daca avem valoare de campioni tre sa ii batem fara discutii, indiferent cat se vor chinui sa traga de timp sau sa distruga jocul. Daca nu bati pe FC Arges degeaba ai batut in Groapa (unde am intalnit de fapt o candidata serioasa la retrogradare, sa fmi seriosi).

Hai baieti! Tot inainte!

Virgil09.09.2004 16:07

Nimic mai adevarat ! Intotdeauna mi-au placut cei care spun lucrurilor pe nume .

sorin_77709.09.2004 20:36

eu zic ca batem la scor... Cred ca ar trebui sa fie si de moral inaintea confruntarii cu bulgarii...

Avem un lot mai valoros si sunt sigur de victorie. Le dam 4... Forza Steaua!!!! :P

George Stan10.09.2004 02:27
Daca nu bati pe FC Arges degeaba ai batut in Groapa

Mi se pare o prostie sa zici asa ceva... Victoria cu FC Arges e necesara, dar 3 puncte sau 6 puncte inseamna acelasi lucru pentru tine?

George Stan10.09.2004 02:43
Daca nu bati pe FC Arges degeaba ai batut in Groapa

Mi se pare o prostie sa zici asa ceva... Victoria cu FC Arges e necesara, dar 3 puncte sau 6 puncte inseamna acelasi lucru pentru tine?

Daca iei mot-a-mot ai dreptate insa sunt sigur ca ai inteles ce am vrut sa spun.

Duckadam10.09.2004 09:31

Sa stiti ca galeria argesului este foarte mica. de ceva ani nu mai striga nimeni pt Arges mai ales ca e Moldovan antrenor. ei vor continua sa il conteste si in acest meci.

George Stan10.09.2004 17:33

Pentru meciul cu FC Arges de Duminica 12 Septembrie 2004, suporterilor ros-albastrii, le sunt destinate in jur de 1000 de bilete, organizatorii pitesteni mizand pe o mare afluenta de Stelisti in Trivale. Biletele vor putea fi cumparate in ziua meciului de la una din casele de bilete ale stadionului.

Deplasarea catre Pitesti se va face Duminica, dupa pranz, atat cu microbuze cat si cu autoturismele proprii.

Avand in vedere distanta mica Bucuresti-Pitesti (100Km - autostrada -> o ora) va invitam sa nu pierdeti ocazia de a merge la acest meci. Este prima deplasare in afara Bucurestiului pe care Steaua o face in acest sezon intern si baietii au nevoie de toata sustinerea noastra.

gianini10.09.2004 19:56

la lotul pe care-l avem ar trebui sa defilam in campionat.

sa speram...

timpul nu mai are rabdare cu noi.

George Stan12.09.2004 16:15

Nu se poate asa ceva... Imi vine sa plang de nervi, uite asa pierdem campionatul, cand esti singur in 6m si nu tragi la poarta, cand decizi ca tu executi un penalty in minutul 90 si il executi mai prost ca bunica-mea, atunci trebuie sa iti pui problema daca nu cumva ai nevoie de ajutorul unui psiholog...psihoterapeut sau cum mama mamei lor s-or numi. E inadmisibil. Dica, trezeste-te!!!

gianini12.09.2004 19:40

doamneeeeeee, nu se poate, ce usor pierdem puncte.

ca si anul trecut, ratam, ratam si iar ratam ca dupa aceea sa ne multumim cu 1 punct.

o fii ultima oara?

Virgil16.09.2004 15:46

In mod sigur nu.