Haideti sa punem pe tapet "ingredientele" care vor sta la baza victoriei în meciul de duminica cu Argesul si sa analizam:
* valoarea jucatorilor luati om cu om - suntem peste ei.*valoarea pe ansamblu a echipelor - suntem de asemenea deasupra lor. *antrenori - în mod normal al nostru trebuie sa fie mai bun,mai inspirat. *obiectiv la sf.campionatului : titlul de campioana noi. *buget - sa traiasca sponsorii si Ciobanul!Suntem la etajul 16,ei în apropierea parterului. *cât conteaza terenul propriu? - aici au un mic avantaj,dar nu au nici un merit în aceasta privinta. *publicul,al 12-lea jucator.Pentru cine? - cred în galeria noastra desi va fi inferioara numeric!Avantaj Steaua. *arbitri - ei aici ce sa zic,arbitrii sunt arbitri.Nu te poti bizui pe ei. *ambitie - ai nostri s-au saturat de locul 2,tânjesc la primul loc. *ce pierd ai nostri daca nu câstiga? - primele alea grase de câte 2000 de coco.Cel putin. *ce câstiga daca câstiga - pai cei 2000 de coco pentru victorie în deplasare si respectul nostru, care poate conta mai mult decât cei 2000. Concluzie : desi se spune ca la începutul unui meci sansele sunt 50% - 50%,calculul hârtiei arata ca procentul nostru de a obtine victoria e mai mare decât al lor.Eu cred în victorie!Voi ce ziceti?