Salutare. M-am gandit si eu ca anul asta sa termin saracia de scoala pe care am inceput-o acum ceva timp. (Bucuresti). Aveti relatii, pile, etc? Ofer bere. PM. Reprosurile de gen "pai nici de asta nu te-ai tinut, baaaa...." sau sfaturile "mergi si tu si vezi cum discuti cu paznicul, femeia de serviciu, etc." vor fi tratate cu o mare pulica in gatlej. Ceva concret.
Ma ajutati? Sau vreti sa aveti un mod sictirit?
.
In cazul in care va ganditi ca veti face ceva imoral daca ma ajutati, ganditi-va ca, in timp ce asteeptam (azi) pentru a intra la cele 5 diferente (pe care le-am si luat cu brio), am vazut si, mai ales, auzit niste specimene de toata jena, ceva de genul combinatie intre laura andresan, flegma pe care o dai cand te trezesti mahmur si ce iese dintr-un furuncul, pe care le durea in partile fatatoare de cea mai de bun simt norma a limbii romane. Un fel de Marus pe cand era Marusxxxl
). . Asa ca, daca vreti sa termine aia si io nuuuuu, svf! Ideea e ca am prea multe/zi, ca s-a schimbat structura intr timp, adica, de exemplu, sambata am cam 10.
S-ar putea sa nu fiu pe site pana sambata. Vorbiti cu colegii mei din moderare si dati un mesaj, telefon,
ceva.