De când cu Zeleznic,când Vivi Rachita a avut ghinionul sa fie "vinovatul principal" pentru cele doua goluri primite de Steaua,discutiile nu se mai termina.Motivele care stau la baza acestora sunt determinate de doua lucruri si anume : respectul suporterilor fata de întreaga cariera a lui Vivi la Steaua si îndignarea acelorasi fata de masura anuntata de Ciobanul.Unii sustin ca "il allenatore" are comportament de slugoi,ca e mâna moale.Eu nu cred acest lucru.Dar nici ca e un îngeras.Asteptati putin sa vina si rezultatele si o sa vedeti cum o sa-i creasca si cornitele.Va propun un scenariu în care Walter Zenga ar putea fi în aceeasi masura condamnabil ca si GB.Sa zicem ca Walter a observat ca Vivi e cam lent sau ca,ce mai tura vura, are ochii verzi si lui îi plac ochii albastri.Concret,ca nu mai intra în vederile lui,ca nu va mai fi folosit.Fiind la început si neavând autoritatea morala sa faca publica aceasta hotarâre,i-a soptit lui "segnor presidente".Domnul presedinte,repezit cum îl stim,a avut imediat în fata imaginea omului pe care trebuie sa-l plateasca fara sa produca.Si n-a mai stat sa gândeasca.A decretat.A urmat aducerea pe bani frumosi a celor trei bacauani.I-a adus domnul Gigi de capul lui?Nuuu...Chiar el zicea mai deunazi ca Zenga i-ar fi cerut sa-i aduca.Atunci de ce sa nu facem o paralela si sa ne gândim ca tot Zenga a fost "eroul" principal si în cazul Rachita.Responsabil de înlaturarea acestuia.In aceasta situatie se poate spune ca Walter a procedat ca un dracusor si a scos castanele din foc cu mânutele lui don Gigi.Ceea ce am scris nu are la baza date reale.Am spus de la început,e doar un scenariu.Dar ca orice lucru care e posibil,nici acest scenariu nu ar fi imposibil.Asa ca,zic eu,atentie la Zenga !