Prietene imi place de tine .... dar nu prea vad logica ta in explicatiile date .... Iti raspund pe rand :
1. Mihai Costea, da, e atacant dar nu de centrul terenului .... e mai mult o extrema ... Nici inainte sa vina PIOVACCARI nu prea prindea primul 11 din varii motive ... Rusescu si Nicolici erau primele optiuni ...
In presezon si chiar si sezonul trecut a jucat atacant. In presezon a fost cel mai in forma atacant al Stelei.
2. Referitor la PARVULESCU si la afirmatia ta ca primul 11 la Steaua e facut "pe pile " tot nu mi-ai raspuns de ce nasul nu-si joaca finul titular .... Ai cam incercat sa o cotesti aici dar ai dat intr-o aberatie ... E nas pentru ca e fiul lui tac-su care e secund/preparator la Pandurii ... nu vad legatura si cauzalitatea vis-a-vis de Steaua ...
Nu vezi legatura dintre Steaua si Pandurii? Ar cam trebui sa o vezi, ca doar aia trimit destui jucatori pe la noi...
Parvulescu imi place. E un jucator foarte bun. Dar a fost adus la Steaua din motive aiurea, pentru ca echipa era acoperita pe partea stanga.
Parvulescu nu va juca niciodata mijlocas stanga atat timp cat acolo e tanase. Si nu va juca nici fundas stanga in aceste momente pentru ca Latovlevici e in forma si e cautat de alte echipe.
Dar o sa joace, stai tu linistit.
Si te-as ruga sa imi spui de ce a primit Cristea al doilea cel mai mare salariu din echipa, daca tot nu se face nimic pe pile la Steaua.
De ce are Cristea 180 de mii cand Chipciu are sub 120?
3. Iancu o fi peste Piovaccari dar nu este jucator de careu ... varf impins ... asa cum joaca italianul ... el e mai mult mijlocas ofensiv sau varful 2 ( dar Steaua joaca 4-2-3-1) .... deci aici compari 2 posturi diferite ... alta deraiere a logicii tale ... de abia acum incearca REGHE din lipsa, sa-l forteze sa joace atacant de careu ...
Italianul nu e varf impins niciodat. Asta s-a si vazut pana acum. NU a castigat nici macar un duel fizic, nu a castigat nici un duel aerian. Piovaccari e mai mult om de pomana. Mai mult nu poate face.
Iar ai confundat posturile, la fel ca in cazul lui Mihai Costea.
5. Am vazut ca esti singurul care urla pe aici ca jucatorii sunt neplatiti ... Desi Reghe a anuntat acum vreo luna ca s-au platit restantele ... Probabil ca nu le-a dat prima de campionat si asta pentru ca era conditionata de calificarea in grupele UCL ... Din ce stiu eu ar fi vorba de 200 - 250k euro cel mult pentru 100 % meciuri jucate ( campionat trecut + preliminarii UCL)...
Tu vii si spui ca din peste 20 de jucatori doar Rusescu a facut scandal si a plecat prin transfer de la Steaua .... Probabil ca nu-l cunosti pe Rusescu .... Iti spun eu .... a fost sfatuit prost de verii puscariasului ... Aveau aia nevoie de bani urgent ...... naiba stie ... Aia transfera numai pe pile si cunostinte ...erau suparati ca puscariasul a refuzat oferta lui TOTTENHAM ca aveau ei o intelegere cu Vilas Boas sa-l dea pe CHIRICHES si le-a stricat-o ciobanul cu pretentia lui de banii jos ... nu in n-spe rate pana in 2015 .... mare club Tottenham asta ...
Ei bine, da-mi voie sa iti spun ca Reghe a mintit. Ca nu decide el cand vin banii. In caz ca nu ai vazut, el si cu clona sa(ca se imbraca la fel), viitorul puscarias Stoica Mihai, se cam duc pe la puscarie de fiecare data cand vor ceva.
Eu nu am spus ca din toti jucatorii Rusescu a facut scandal. Eu am spus ca nu ii tine nimic pe baieti la Steaua. Ca nu joaca ei din dragoste pentru culori. Joaca pentru bani. Aia ii intereseaza.
Rusescu s-a transferat pentru ca aia au venit cu banii jos. De aia s-a transferat. Sau ce? Crezi ca mai era Chiriches aici daca dadeau aia de la Tottenham 5 milioane banii jos? Niciodata! Era plecat deja.
Si nu stiu despre ce oferta a lui Tottenham vorbesti tu cand Rusescu a fost vandut cu mult inainte ca macar sa faca aia oferta pentru Chiriches. Si asta stiu sigur. Pentru ca cei de la Tottenham, increzatori ca il vor lua, i-au facut o programare lui Chiriches la vizita medicala in londra. Din pacate, puscariasul a fost mai lacom si a cazut totul.
6. Revenim iar la Mihai Costea ... pai daca Prodanca i-a facut pe maimutoi si le-a luat jucatorul .... atunci e tare gagica ... Sa vedem cat de mult va juca Costea, acum, daca nu-si revizuieste comportamentul si atitudinea si mai ales daca nu aduce un plus echipei ... Cred ca va sta pe banca langa Parvulescu ...
E destul sa intre ca printul.
E interesant faptul ca pe tine nu te deranjeaza ca la Steaua joaca doar cei care semneaza cu sotia antrenorului. Foarte interesant.
Referitor la logica eu ti-am raspuns cu argumente .... atat cat am putut si cat cunosc ... dar daca tu zici ca stii ca jucatorii sunt neplatiti cu lunile ... si ei joaca asa .... de frica.... de dragoste pentru culorile ros-albastre .... te inseli ... iti spun eu ca totul trece prin stomac si cont .... astea doua daca nu sunt alimentate .... e jaleeeee .... urmeaza sa vedem circul care e sub pod sau in groapa ..... scandaluri la TV ... memorii la Liga ... insolvente ... etc .... bla bla ....
Care sunt argumentele despre care vorbesti? Ca eu nu le-am vazut. Ai trantit doar niste pareri. Alea nu-s argumente.
Jucatorii sunt neplatiti cu lunile dar nu zic nimic pentru ca sunt terorizati si santajati.De aia nu isi fac memorii, de aia nu bat din gura. Se vedea doar in interviuri cat de suparat era Latovlevici, chiar daca nu zicea nimic.
Si e, saracu', si mai suparat acum. Ca vine 1 septembrie si nu a prins nici un transfer. Asta e rau pentru el. E constient ca, dupa meciul cu Legia, vor pleca multi jucatori importanti. Echipa se va duce in jos, lui ii va scadea cota, nu o sa-l mai vrea nimeni.
Inca o data te intreb de ce crezi ca a facut scandal la antrenament. Ce motiv crezi ca avea?
Ca doar ni se spune in presa ca la Steaua e doar lapte si miere. Daca e asa, de ce se cearta intre ei? De ce s-a rupt Chiriches fix dupa ce ne spunea la conferinta de presa ca nu e afectat de ratarea transferului la Tottenham?
Daca esti din Bucuresti, du-te la stadion, da-te pe langa jucatori, trage-i de limba. Unii dintre ei nu vor avea nici o retinere sa spuna ca sunt neplatiti sau ca sunt platiti de nu stiu cate ori mai putin decat Cristea si piovaccari, 2 dintre cei mai slabi jucatori din lot.