FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gigi B,înger sau diavol?

Virgil08.09.2004 12:01

Gigi B a stârnit,înca de când a preluat puterea la FC Steaua,antipatie în rândul suporterilor si nu numai.Motivele sunt multe.Unul ar fi înlaturarea într-un mod nu prea ortodox de la sefia galeriei a lui Jean P.Apoi faptul ca a impus un sef de galerie care e omul lui-contrar dorintei maselor largi,ca îsi trimite gorilele ori de câte ori crede el ca e nevoie pentru a "pune la punct" anumite lucruri care nu-i convin,ca de la o vreme se baga în treburile echipei,etc.,etc.,etc.Ne întrebam foarte multi dintre noi daca Gigi a preluat echipa din grandomanie,din dragoste pentru culorile ros-albastre,din dorinta de a se face cunoscut pe plan national si de a accede în politica,din ratiuni de afaceri,s.a.m.d.El joaca în general de pe pozitii de forta si asa cum îl percepe foarta multa

lume nu accepta sa fie contrazis sau sa piarda.Credeti ca exista premise ca vreodata,în anumite conditii,Gigi sa renunte si Steaua sa fie preluata de conducatori mai bine acceptati de marea masa stelista.Dar daca i s-ar sugera ca trebuie sa-si schimbe optica în ce priveste atitudinea fata de suporteri în general,ar putea fi iubit de acestia.Ar fi multe de scris,fiecare cunoaste lucruri pe care altii nu le stiu,asa ca logic ar fi sa închei si sa astept eventuale raspunsuri la acest subiect.Asa voi si face,nu înainte de a întreba daca,cineva crede ca Gigi B a facut si lucruri bune pentru club în general si pentru suporteri,jucatori în special.Daca cineva crede fie una fie alta si doreste sa-l sustina sau dimpotriva sa-i "dea la picioare",are acum cel mai bun prilej sa o faca.Facultativ.Totusi curaj !

sanbk200209.09.2004 04:44

Eu unul consider ca singurul motiv pentru care Becali s-a implicat la Steaua a fost faptul ca de-o viata s-a situat in umbra verilor sai si , atunci cand Piti s-a certat cu acestia a gasit o oportunitate de a iesi si el la nivel national. Imi zicea odata cineva ca Ion Becali ( nu Giovanni, Ion ) ii spunea tot timpul "Ba, Gigi, degeaba ai tu bani ca tot cioban vei ramane" Eu, unul sunt sigur ca el a vazut o sansa de afirmare prin Steaua si vedeti bine ca a apreciat corect !

Ca sa raspund intrebarii tale, eu il vad ca pe un diavol , desi recunosc ca a facut multe lucruri bune. Cu toate acestea , intreg comportamentul sau nu il recomanda pentru un presedinte al Stelei , iar ceea ce ma doare cel mai tare este modul in care priveste el relatia cu noi, fanii care eram aici mult inainte ca el sa stie ce inseamna fotbalul. Noi nu ar trebui sa stam drepti in fata nimanui, insa atunci cand suntem atacati din interior se pare ca suntem foarte vulnerabili. Vorbeam cu un englez din Newcastle care lucreaza aici in Romania, mare fan al lui Newcastle, bineinteles, si imi zicea ca stie si fenomenul de la noi si ca nu intelege cum cea mai mare masa de fani poate fi tratata asa "La noi in Anglia, noi, fanii, suntem religia lor " Din pacate nici noi nu intelegem ca asta e mentalitatea pe care trebuie sa o urmam nu cea a ciorilor si cateilor.

Pe scurt, Ciobanul nepotrivit pentru Steaua, din punctul meu de vedere. Eu, unul mi-as dori pe altcineva. No offense .

ArmyLand27.09.2009 01:48

Stiu ca am reinviat un topic de acum cinci ani. Am cautat unul dintre cele mai vechi topicuri anti Jiji. Asta ca sa arat ce hotarati am fost in toata aceasta perioada si cat de bine ne-au iesit toate actiunile legate de indepartarea dictatorului de la echipa. Vreti ca si peste cinci ani sa ne varsam frustrarile pe forumuri, sau de data asta punem piciorul in prag si spunem hotarat "Pana aici ti-a fost Jiji!!!". Incercam sa lucram ca o echipa cu un scop comun, sau actionam tot asa pe mici bisericute fara o strategie bine pusa la punct de ne spulbera Jiji pe unde ne prinde???...Suntem in stare sa adunam acea mare de suporteri cu care ne laudam si sa ne impunem punctul de vedere, sau mai putem indura batjocura inca cinci ani???

ibrahimovic9627.09.2009 06:31

Eu am doar 13 ani....Dar asi vrea sa fac ceva pentru inlaturarea gibonului din Ghencea.Asi vrea sa fac ceva pentru a vedea din nou Steaua ! Nu aceasta echipa condusa in scop meschin. Vreau sa Vad acea echipa din DVD-urile familiei si din spusele tatei,vreau sa vad acea echipa care a fost in varful Europei...dar pot eu sa fac ceva ? Asi face cu cea mai mare placere.Pot sa scandez...Sa strig pentru echipa mea...Dar asi vrea sa fac mai mult ....

cRiss4Steaua27.09.2009 07:57

toti ati vrea sa faceti ceva, si cand e vorba de un protest veniti 500, dar zeci de mii va anuntati ;)

clausblaus27.09.2009 08:50

Inger pentru multi fomisti,diavol pentru adevaratii stelisti!!!

Astristul27.09.2009 09:11
Eu am doar 13 ani....Dar asi vrea sa fac ceva pentru inlaturarea gibonului din Ghencea.Asi vrea sa fac ceva pentru a vedea din nou Steaua ! Nu aceasta echipa condusa in scop meschin. Vreau sa Vad acea echipa din DVD-urile familiei si din spusele tatei,vreau sa vad acea echipa care a fost in varful Europei...dar pot eu sa fac ceva ? Asi face cu cea mai mare placere.Pot sa scandez...Sa strig pentru echipa mea...Dar asi vrea sa fac mai mult ....

Pentru inceput poti sa incepi sa corectezi "asi vrea, asi face" cu "as vrea, as face"! ;)

darkye27.09.2009 09:42
toti ati vrea sa faceti ceva, si cand e vorba de un protest veniti 500, dar zeci de mii va anuntati ;)

aici ai dreptate din pacate.....:( daca ne strangeam 5-10 mii pe 6 iunie altul era impactul....dar asta e unora le este rusine sa iasa in strada sa-si strige off-ul ....sunt prea respectabili sa iasa cu huliganii in strada...

1uLy4Nn27.09.2009 12:58

diavol clar...cred ca este chiar tatal diavolului