Am vazut prin diferite locuri reclame la aparate anti-gandaci, care cica emit niste ultrasunete de sperie balaurii. Stie cineva mai multe despre asta?
Am vazut prin diferite locuri reclame la aparate anti-gandaci, care cica emit niste ultrasunete de sperie balaurii. Stie cineva mai multe despre asta?
Sunt pardaf majoritatea. Tot papucu' ruleaza.
Pana nu bagi o solutie de te ia si pe tine ameteala , tot nu scapi de ei.
Mai era unu', Regent parca ii zicea. Solutie, interzisa pe piata actual, ca cica e a dracu' rau.
sau poti sa te muti ![]()
Regentul nu se mai fabrica. Si nici nu mai gasesti
I-am dat solutia mea, 80% naturista. Eu am scapat in doua locatii de gandati.
Acid boric, cartof fiert, oua fierte (doar galbenusul), 2 lingurite de zahar si putin miez de paine. Si arunci prin toata casa pe la marginea camerelor.
sau imi dai mie o bere si te scap eu de ei :>
cartof fiert, oua fierte (doar galbenusul), 2 lingurite de zahar si putin miez de paine.
Probabil mor de colesterol...![]()
Acid boric (de la farmacie, parca, nu mai tin bine minte). Il dizolvi in apa si inmoi cateva bucati mici de paine in el pe care le lasi prin casa. Scapi garantat. Ai grija insa daca ai animale de casa!
Probabil mor de colesterol...![]()
Prima oara am pus vreo 4 lingurite de zahar. Si am zis ca au murt de diabet.
Mergi la o farmacie veterinara si cumpara un flacon de Cipervet. Se pulverizeaza dizolvat in colturile camerelor cu probleme. Are ca functie distrugerea insectelor nedorite si, ca un bonus, le distruge si inmultirea. E testat de mine personal, ti-l recomand cu caldura. Bafta.